Sugestie mile widziane Quarz Chrono w motoryzacyjnym stylu
Odpowiedz do tematu

:
tylko widzę że cena zaczyna szybować trochę. Powodzenia w licytacji.

:
Też to zauważyłem i coś mi się zdaje, że przekroczy założone przeze mnie maksimum

:
Przecież robimy darmową reklamę, to i poszybowała. Ludziska przeglądają nasze forum, takie tematy powinny być dostępne po zalogowaniu.
Także tematy - nowe nabytki, co masz na łapie, pokaż facjatę, a i kolega Maras powinien być widoczny po zalogowaniu :))

Ostatnio zmieniony przez Jacobi 2015-01-28, 16:00, w całości zmieniany 1 raz
:
Dorian06, nikt nie ma. Na żywo traci ten orient i bransoleta zwijanka.

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Jeden taki szczekliwy coś przebąkiwał że jakieś STI ma, sztuk kilka.

:
kornel91 napisał/a:
Dorian06, nikt nie ma. Na żywo traci ten orient i bransoleta zwijanka.

goopiś pingwinie :złośliwiec:
1. ma
2. zegar fajny ale chrono nieczytelne bo kolor bordowy wskazówki "gubi" się na czarnym tle

Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Widziałem na żywo takie STI... to jest kupa na maksa, serio. Chrono J.Springs z bilardem to przy tym megazegar. :))

:
m.aciek napisał/a:
Widziałem na żywo takie STI... to jest kupa na maksa, serio. Chrono J.Springs z bilardem to przy tym megazegar. :))

ja też go mierzylem i też uważam, że to kupa.

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
mam też Jaska z bilardem i drugiego z dartem :popcorn: macie coś do powiedzenie Pingwiny o wysublimowanym smaku :popcorn:

:D

Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Ratler Wściekły I, ja na pewno nie a tego z dartem za połowę przygarnę jak ma we wiadrze leżeć i się rysować :))

rinkazki napisał/a:
... ma ktoś kod na 10% lub więcej? ...

pdrog napisał/a:
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane"....... ;)
:
Heh no i wycofana oferta z allegro, snajper mi pokazuje ostatnią cenę 905zł, tyle to bym nie dał za niego o.O

:
Ktoś się mocno napalił, bo cena od czapy się zrobiła.

:
Musi być kwarcowy?

Facet to nie pieczarka, żeby go trzymać w ciemności i karmić gównem.
:
Mocno się zastanawiałem, i nadal zastanawiam chomior ziomku z krainy soli i wapna, sugestia zacna. :)

[ Dodano: 2015-01-29, 19:24 ]
Klamka zapadła chwilowo :))
Wasze sugestie były niezwykle cenne i celne
Dzięki za zaangażowanie, zwłaszcza dla Doriana i Szymona pifko Co to przez chwilę temat pociągnęli
Efekty powinny się niebawem pojawić cool

Ostatnio zmieniony przez Meches 2015-01-29, 08:24, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum