Odpowiedz do tematu
: Zgubiony steinhart nav-b uhr 47mm
Ostatnio zmieniony przez Bonthyc 2015-01-28, 21:51, w całości zmieniany 1 raz
Kolega z zaprzyjaźnionego forum przeglądając olx natrafił na taką ofertę: http://olx.pl/oferta/zega...html#1f5b6ea677 Z opisu wynika, że sprzedający znalazł zegarek. Może to ktoś z nas taki zgubił? Chyba warto o tym wspomnieć, osobiście nie wyobrażam sobie jakbym musiał się poczuć gdybym po powrocie do domu zauważył, że nie mam zegarka na nadgarstku.
Ostatnio zmieniony przez Bonthyc 2015-01-28, 21:51, w całości zmieniany 1 raz
:
Przestroga. Trzeba sprawdzać teleskopy, bo to właśnie teleskop puścił, dlatego jest połowa paska (albo wyszarpany, zależy czy sprzedający to wielki, agresywny koks ) Otwory na teleskopy widać na jednej fotce i wydają się ok.
Parnisy Piloty 47mm, te z paskami 24mm też mają słabiutkie teleskopy. Są bardzo krótkie, wypadałoby wymienić na coś dłuższego.
Parnisy Piloty 47mm, te z paskami 24mm też mają słabiutkie teleskopy. Są bardzo krótkie, wypadałoby wymienić na coś dłuższego.
:
Gdyby puścił teleskop, pasek powinien pozostać na klamrze.
:
Eeee. Racja, nie wiem gdzie miałem głowę dziś rano.
:
Ostatnio zmieniony przez Maras68 2015-01-29, 11:27, w całości zmieniany 1 raz
trochę wygląda jakby ktoś komuś na siłę go ściągnął z łapy w trakcie szamotaniny
równie dobrze po pijaku komuś się wysmyknąć mógł... a ktoś inny znalazł był
ale to tylko domniemania
równie dobrze po pijaku komuś się wysmyknąć mógł... a ktoś inny znalazł był
ale to tylko domniemania
Ostatnio zmieniony przez Maras68 2015-01-29, 11:27, w całości zmieniany 1 raz
:
47mm to już jest busolka. Na autopilocie podczas łapania równowagi łatwo czymś takim przydzwonić w wystające elementy otoczenia. Tutaj widać przewagę nato nad zwykłymi paskami. Prawdopodobieństwo, że dwa teleskopy w jednym momencie się urwą jest praktycznie zerowe.
:
Ostatnio zmieniony przez Maras68 2015-01-31, 08:53, w całości zmieniany 1 raz
i ktoś go łyknął jak Reksio boczek, bez skrupułów - ogłoszenie nieaktualne
Ostatnio zmieniony przez Maras68 2015-01-31, 08:53, w całości zmieniany 1 raz
:
Z jednej strony rzeczywiście...trochę miał bym moralniaka kupując tego Stenka, z drugiej zdaję sobie sprawę, że znalazca miał by nie lada zadanie odnaleźć właściciela. Jak dobrze, że nie miałem wolnych kilku stówek Dylemat z głowy
:
Ostatnio zmieniony przez Maras68 2015-01-31, 09:24, w całości zmieniany 1 raz
miałem dylemat moralny, ale po analizie zrezygnowałem, choć pokusa była, nie zaprzeczam... tym bardziej że własnie szukam pilota b-uhra lepszej jakości...
Ostatnio zmieniony przez Maras68 2015-01-31, 09:24, w całości zmieniany 1 raz
:
Maras68, wiem czy dylemat. Niby było tanio ale szkło do wymiany, koperta zajechana a i nie wiadomo czy w środku wszystko ok. Gorzej jakby się okazało, że i mechanizm jest uszkodzony.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
może i też racja, był mocno wyeksploatowany....
:
Odpowiedz do tematu
A w środku kwarc z bazaru