Odpowiedz do tematu
:
Brązowy ładniejszy...
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Najładniejszy jest z białym ringiem...
:
Nie znasz sie Robercie
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.Chociaz tez mi sie podoba
bow napisał/a: |
Brązowy ładniejszy... |
Nie znasz sie Robercie
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.Chociaz tez mi sie podoba
:
A koronka zakręcana? Bo np. Ratler ma podróbę, co jej się koronka nie zakręca...
:
Sprawdzalem , zakrecana , Maciek patrzylem na tego z bialym ringiem , ale mialem wrazenie ze pomniejsza tarcze ten ring
:
A gdzie Ty go znalazłeś in stock?
revolta napisał/a: |
Sprawdzalem , zakrecana , Maciek patrzylem na tego z bialym ringiem , ale mialem wrazenie ze pomniejsza tarcze ten ring |
A gdzie Ty go znalazłeś in stock?
:
Nigdzie , na kizi ktos chcial kupic i byla fota pisal ze nie moze go nigdzie znalesc , i stwierdzilem ze mi sie nie podoba
:
Ja bym żarł...
:
za mało węża
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
I średnicy Miałem, sprzedałem, nie żałuję
Iks napisał/a: |
za mało węża |
I średnicy Miałem, sprzedałem, nie żałuję
:
Srednicy ? moze to zupełnie letni zegar nie jest ale za to jesien ,zima ,wiosna , pod polar , bluze , wyciagnac łatwiej
Tomek napisał/a: | ||
I średnicy Miałem, sprzedałem, nie żałuję |
Srednicy ? moze to zupełnie letni zegar nie jest ale za to jesien ,zima ,wiosna , pod polar , bluze , wyciagnac łatwiej
:
A ja miałem przelotnie kilka, czarny w pvd i zwykły na bransie - no jakoś mnie nie kręci , dlatego fajnie, że te nowe większe GMT zrobili, cena praktycznie ta sama (w tej chwili), a więcej zegara w zegarze
[ Dodano: Pon 02 Lut, 2015 20:12 ]
Tobie Jacuś też by chyba podszedł ten na bransie
Tomek napisał/a: |
Miałem, sprzedałem, nie żałuję |
A ja miałem przelotnie kilka, czarny w pvd i zwykły na bransie - no jakoś mnie nie kręci , dlatego fajnie, że te nowe większe GMT zrobili, cena praktycznie ta sama (w tej chwili), a więcej zegara w zegarze
[ Dodano: Pon 02 Lut, 2015 20:12 ]
Tobie Jacuś też by chyba podszedł ten na bransie
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
A wyglada ....?
Iks napisał/a: | ||
A ja miałem przelotnie kilka, czarny w pvd i zwykły na bransie - no jakoś mnie nie kręci , dlatego fajnie, że te nowe większe GMT zrobili, cena praktycznie ta sama (w tej chwili), a więcej zegara w zegarze [ Dodano: Pon 02 Lut, 2015 20:12 ] Tobie Jacuś też by chyba podszedł ten na bransie |
A wyglada ....?
:
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Odpowiedz do tematu
Fajny , a inne kolory tarczy tez sa ?