Certina Ds Action Diver Titanium
Odpowiedz do tematu

: Certina Ds Action Diver Titanium
Przegladam internety i wpadł mi w oko. Chyba Iksu miał takiego?? Da się to kupić poniżej 2k?? Jakieś opinie? Słyszałem, że bezele wujowe, bo akrylowe. Łatwo się rysują. Szukam alternatywy dla Apollona :))

Ostatnio zmieniony przez Apa13 2015-02-05, 20:39, w całości zmieniany 1 raz
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
Apa13, Idź do TT/Zibi/Swiss i obejrzyj, powinny być ;)

Ostatnio zmieniony przez Machu 2015-02-05, 20:45, w całości zmieniany 1 raz
:
Apa13 napisał/a:
Da się to kupić poniżej 2k?

$? ;) Spoko, ze trzy może nawet :D Nówki poniżej 2,5k nie ma szans.
Posejdona kup :popcorn:

Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused

[ Dodano: 2015-02-05, 20:54 ]
goTomek, ten zegarek ma siwą/srebrną tarczę, a takiej nie mam. Biała jest, czarna, pomaranczowa, niebieskia, blekitna, turkusowa, zielona, malinowa, ale nie mam srebrnej/siwej :P

:
Artur tytan to pewnie lekka ja takich nie lubię. Chyba, że czarną w stali po rabatach pewnie lekko 2k przekroczy.
A po za tym IMO nudna jest ta Cytrynka ;)
Mi się podoba w chrono i nawet wisi na kizi za 4,5 k :/

[ Dodano: 2015-02-05, 21:27 ]
Aha stal na kizi :)

http://zegarkiclub.pl/for...ver/?hl=certina

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Apa13, na Kizi jest co najmniej jeden sprzedawca Cytryn. Rabaty daje. Ile nie wiem. Warto zapytać.

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
:
kornel91, ja lubie tytan. Mam Ocka, Atese i zyc nie umierac:p Lekkie, wytrzymale i mozna zapomniec o istnieniu :p

[ Dodano: 2015-02-05, 21:51 ]
Dorian06, daj mnie nick?

:
Apa13 napisał/a:
Da się to kupić poniżej 2k??

Ode mnie się dało :D

A tak szczerze - wygląda zajebiscie, ale na żywo nieco rozczarowuje wagą i bransoletą (zapięcie było wręcz słabe - chyba, że to kwestia mojego egzemplarza). Imo szedłbym w stal i czarną tarczę - można wyrwać taniej niż tą tytanową, albo faktycznie stenka z serii o1 jakiegoś ;)

Ostatnio zmieniony przez Iks 2015-02-05, 21:57, w całości zmieniany 1 raz
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Jutro Ci na PW wyślę.

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
:
Iks, mam stenka ovm. Czarnych tarcz mam dosc Helson, OVM, Seagull, tisell, ocek, navigator.

Tomek, przypomnialo mi sie. Mam srebrna tarcze w vratislavie :)) )

:
No ta szara jest bardzo ładna faktycznie, ale pomacaj pod kątem tego zapięcia i bransy w jakimś sklepie - taki tip konsumencki ;)

i takie jeszcze wygrzebałem - na zachętę :złośliwiec:

Ostatnio zmieniony przez Iks 2015-02-05, 22:00, w całości zmieniany 1 raz
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Pojde sobie w srode do sklepu i obejrze :p Bede w sam raz mial dzisn wolny.

:
Łukasz ma rację - świetnie - wręcz przezaje... - wygląda ta Cytryna. Ale jak wziąłem w rękę, to się rozczarowałem. Wagą (a właściwie "lekkością") właśnie.

Zobacz niebieską - chyba stalowa jest?

:
Iks napisał/a:
No ta szara jest bardzo ładna faktycznie, ale pomacaj pod kątem tego zapięcia i bransy w jakimś sklepie - taki tip konsumencki ;)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Łaaa, Łukasz, nie pokazuj tego OSa, wiesz dobrze, że nie mogę przeżyć, że go sprzedałem. ;) :głową w mur:

:
m.aciek napisał/a:
Iks napisał/a:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Łaaa, Łukasz, nie pokazuj tego OSa, wiesz dobrze, że nie mogę przeżyć, że go sprzedałem. ;) :głową w mur:

Chętnie też bym go jeszcze raz kupił.

Apa13 napisał/a:
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum