Nie na moją witkę, ale fajnie się czytało i jeszcze fajniej oglądało. A zegarek fajny.
Dzięki
Odpowiedz do tematu
:
Ciekawy zegarek, chociaż te wygięte uszy i wielka koronka wygladają wg mnie niezgrabnie- chyba wolałbym, żeby było tak jak w oryginale
:
owszem, za krotki jest ciagle
m.aciek napisał/a: |
Czy ja tam widzę mój pasek, który to niby nie trzymał wymiaru? |
owszem, za krotki jest ciagle
beceen | ***** ***
:
Fajna recenzja, a zegarek to kawał byka, raczej nie dla mnie. Mosiądz robi ten cały projekt.
Niech się nosi i patynuje!
Niech się nosi i patynuje!
:
Dzięki za recenzję. Zegar z charakterem, lubię takie.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
Świetny zegarek, kojarzy mi się z 20 000 mil podmorskiej żeglugi
:
Super
Szkoda, ze tarcza cali tez nie jest wykonana w formie kanapki.
Szkoda, ze tarcza cali tez nie jest wykonana w formie kanapki.
:
podbije, bo jestem po pierwszej polerce szkla - bez problemow sie poleruje capecodem. Troche sie obawialem trwalosci akrylu; latwo lapie rysy, ale ich usuniecie to 3 minuty capecodem + polerka sciereczka od Gerlachow (dobre te scierki macie ).
beceen | ***** ***
:
Oj powiem Ci, ze jestem o krok od klikniecia wersji brass + czarna tarcza kanapka
Powiedz beceen, jak wrazenia po kilku tygodniach uzytkowania? Nie zalujesz zakupu? Bardzo podoba mi sie ten zegar, ale boje sie troche, ze bede zalowal, ze wydalem tyle kasy (przy obecnym zbójeckim kursie dolara, haraczu PayPala i mycie wychodzi ~1600zl)
Powiedz beceen, jak wrazenia po kilku tygodniach uzytkowania? Nie zalujesz zakupu? Bardzo podoba mi sie ten zegar, ale boje sie troche, ze bede zalowal, ze wydalem tyle kasy (przy obecnym zbójeckim kursie dolara, haraczu PayPala i mycie wychodzi ~1600zl)
:
muchacho_, nie zaluje, zegar jest swietny; wygodny pomimo grubosci i rozmiaru, luma swieci jak latarka, paski sa naprawde dobrej jakosci, no i sie fajnie patynuje.
Kurs usd nie zacheca, moze warto poczekac - to nowy model, pewnie bedzie dostepny.
Kurs usd nie zacheca, moze warto poczekac - to nowy model, pewnie bedzie dostepny.
beceen | ***** ***
:
No dobra, przekonales mnie. Klikniete
:
no to graty, beda na forumie dwa
beceen | ***** ***
:
Wyśle Ci zaraz PW jeszcze
Odpowiedz do tematu
Wyśle Ci zaraz PW jeszcze