Maranez Rawai
Odpowiedz do tematu

:
Nie na moją witkę, ale fajnie się czytało i jeszcze fajniej oglądało. A zegarek fajny.
Dzięki pifko

:
Ciekawy zegarek, chociaż te wygięte uszy i wielka koronka wygladają wg mnie niezgrabnie- chyba wolałbym, żeby było tak jak w oryginale ;)

:
m.aciek napisał/a:
Czy ja tam widzę mój pasek, który to niby nie trzymał wymiaru? :złośliwiec: ;)

owszem, za krotki jest ciagle :złośliwiec:

beceen | ***** ***
:
Fajna recenzja, a zegarek to kawał byka, raczej nie dla mnie. Mosiądz robi ten cały projekt.
Niech się nosi i patynuje! pifko

:
Dzięki za recenzję. Zegar z charakterem, lubię takie.
Pozdrawiam

Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
Świetny zegarek, kojarzy mi się z 20 000 mil podmorskiej żeglugi

:
Super :)

Szkoda, ze tarcza cali tez nie jest wykonana w formie kanapki.

:
podbije, bo jestem po pierwszej polerce szkla - bez problemow sie poleruje capecodem. Troche sie obawialem trwalosci akrylu; latwo lapie rysy, ale ich usuniecie to 3 minuty capecodem + polerka sciereczka od Gerlachow (dobre te scierki macie :)) ).

beceen | ***** ***
:
Oj powiem Ci, ze jestem o krok od klikniecia wersji brass + czarna tarcza kanapka :głową w mur:

Powiedz beceen, jak wrazenia po kilku tygodniach uzytkowania? Nie zalujesz zakupu? Bardzo podoba mi sie ten zegar, ale boje sie troche, ze bede zalowal, ze wydalem tyle kasy (przy obecnym zbójeckim kursie dolara, haraczu PayPala i mycie wychodzi ~1600zl)

:
muchacho_, nie zaluje, zegar jest swietny; wygodny pomimo grubosci i rozmiaru, luma swieci jak latarka, paski sa naprawde dobrej jakosci, no i sie fajnie patynuje.

Kurs usd nie zacheca, moze warto poczekac - to nowy model, pewnie bedzie dostepny. hmmm

beceen | ***** ***
:
No dobra, przekonales mnie. Klikniete :))

:
no to graty, beda na forumie dwa cool

beceen | ***** ***
:
pifko

Wyśle Ci zaraz PW jeszcze ;)

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum