Stanąłem przed dylematem wyboru zegarka do koszuli, zdecydowałem się na Orienta. Na placu boju zostały:
ER2400EW - Bambino z rzymskimi indeksami, biała tarcza, niebieskie wskazówki - do kupna o ręki, około 120$
ER2400CN - Bambino z rzymskim indeksami, szampańska tarcza, niebieskie wskazówki - aktualnie niedostępny, około 120$
EL05003W - Star, przeszklony dekiel, biała tarcza, niebieskie wskazówki - aktualnie niedostępny, około 300&
EL05004W - Star, przeszklony dekiel, biała tarcza, szare wskazówki - do kupna od ręki, 270$
Nie ukrywam, że marzeniem jest EL05003W tylko pojawiają się pytania: czy w porównaniu do normalnego Bambono cena nie jest za wysoka ?, czy nie jest trochę za mały ? (38 vs 40,5 mm. No i najważniejze, nie wiadomo jak długo bym musiał czekać na niego.
Gdybym wybrał Bambino to czy z białą czy z szampańską tarczą ?
Proszę o rady
Odpowiedz do tematu
: Jaki Orient ?
:
Którego nie weźmiesz będziesz zadowolony. Najlepiej jak dla mnie prezentuje się EL05003W (jezeli może być szkiełko mineralne).
:
Z Bambino pomyśl jeszcze nad ER2400BW. Jeśli nie ten to 2400CN.
A jak możesz poczekać to zasadź się na EL05003W
A jak możesz poczekać to zasadź się na EL05003W
:
No właśnie el05003w to moje marzenie Ale wszędzie około 400$, a np. el05004w tylko 270. Za 270 bym wziął Z Bambino w grę wchodzą tylko te dwa z niebieskimi wskazówkami: pytanie tylko czy lepsza biała czy kremowa tarcza. Żadnego z nich niestety na żywo nie widziałem, a zdjęcia potrafią kłamać. Nie wiem też czy ten z kremową tarczą będzie do wszystkiego pasował.
:
Ostatnio w salonie oglądałem bambino w szampańskim kolorze.IMO wygląda na droższego niż w rzeczywistości kosztuje.Bardzo fajny model . Też się zastanawiam na kupnem.
hej ho
:
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Odpowiedz do tematu
A to najnowsze bambino gdzieś widzieliście?
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW