Alternatywa dla Steinharta GMT Ocean Pepsi
Odpowiedz do tematu

: Alternatywa dla Steinharta GMT Ocean Pepsi
Mój znajomy zachorował na Stenka GMT Pepsi...Niestety, budżet dla niego nie do przeskoczenia.Czy jest coś (najchętniej od majfriendów) w takim stylu?
Seiko/Citizen odpadają...Nie podobają mu się (wiem, wiem... są jeszcze heretycy na tym świecie :D )

:
Invicta

https://www.youtube.com/watch?v=5r2w3Ajqut4

Ostatnio zmieniony przez revolta 2015-02-18, 20:48, w całości zmieniany 1 raz
:
A coś więcej, jakiś link? Mi ze Stenków też prawdę mówiąc widzi się najbardziej Pepsiak oraz "łintydżowy" ocean. Chociaż jako alternatywę brał był ...Seikowego kinetica pepsi :)) Pepsi..to Pepsi ... cool

:
Alpha

:
A skąd zanabyć taką Alphę/Invictę? hmmm

:
Invicty na ebayu i amazonie sie walaja ;) alphy to nie wiem, trzeba szukac, albo pytac paprykarza ;)

Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused

:
Masz do Alphy bezposrednio: LINK

Pepsi z Włoch: eBay

I z UK: eBay homage-watches

Ostatnio zmieniony przez Kasamene 2015-02-18, 21:12, w całości zmieniany 2 razy
Crux Sacra Sit Mihi Lux Non Draco Sit Mihi Dux
:
A jak wygląda kwestia cła w pierwszym linku?

:
Hogg napisał/a:
A jak wygląda kwestia cła w pierwszym linku?

Ryzyk - fizyk? ;)

Crux Sacra Sit Mihi Lux Non Draco Sit Mihi Dux
:
Dopiero doczytałem, że Hong Kong...Do tej pory mi się udawało..ale trzeba się liczyć z Vincentem czy innym Szczurkiem ;)

:
hmmm
http://www.google.pl/sear....0.Jtl7eEXKe_Y#

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
: Re: Alternatywa dla Steinharta GMT Ocean Pepsi
Hogg napisał/a:
Mój znajomy zachorował na Stenka GMT Pepsi...Niestety, budżet dla niego nie do przeskoczenia.Czy jest coś (najchętniej od majfriendów) w takim stylu?
Seiko/Citizen odpadają...Nie podobają mu się (wiem, wiem... są jeszcze heretycy na tym świecie :D )

Rolex :P

:
Ja ma być budżetowo to może Nautec Nolimit. Na zatoce są w dobrych cenach z Niemiec, a chyba widziałem i na naszym alledrogo.

Non serviam.
:
Chyba nawet za około 250 PLN są na allegro.

Antisocial and faceless...
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum