Taaa mentalnie....
Przekłada z jednej kupki na drugą kupkę i za cholerę nic mu nie wychodzi.
Bo na koniec i tak wszystkie lądują na kupce NIE DO ODDANIA
Odpowiedz do tematu
:
Spoko, spoko, Smoka trza urabiać, a nie zniechęcać
Po wyjściu z kokona swiss kwality poszedłem w stronę - kup jak najtaniej. Potem mi się zmieniło, na weź co co unikalne i dobre jakościowo.
A dzisiaj jest już weź to co unikalne.
Zasadniczo jestem użytkownikiem zegarków i chcę ich mieć 10 szt. - pięć do pracy i pięć po pracy.
Dlatego mam 17 szt.
Fakt, że cztery do sprzedania.
Po wyjściu z kokona swiss kwality poszedłem w stronę - kup jak najtaniej. Potem mi się zmieniło, na weź co co unikalne i dobre jakościowo.
A dzisiaj jest już weź to co unikalne.
Zasadniczo jestem użytkownikiem zegarków i chcę ich mieć 10 szt. - pięć do pracy i pięć po pracy.
Dlatego mam 17 szt.
Fakt, że cztery do sprzedania.
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
i to jest słuszna koncepcja. Kiedyś sprzedałem Kamę w stanie idealnym, bo akurat nie kręciły mnie zegarki z lat 50/60 . Teraz mi się zmieniło i takiej szukam No co innego sprzedaż egzemplarzy podwójnych.
Ostatnio zmieniony przez Aronus 2010-08-11, 10:32, w całości zmieniany 1 raz
wahin napisał/a: |
Taaa mentalnie....
Przekłada z jednej kupki na drugą kupkę i za cholerę nic mu nie wychodzi. Bo na koniec i tak wszystkie lądują na kupce NIE DO ODDANIA |
i to jest słuszna koncepcja. Kiedyś sprzedałem Kamę w stanie idealnym, bo akurat nie kręciły mnie zegarki z lat 50/60 . Teraz mi się zmieniło i takiej szukam No co innego sprzedaż egzemplarzy podwójnych.
Ostatnio zmieniony przez Aronus 2010-08-11, 10:32, w całości zmieniany 1 raz
:
Przecież ostatnio w bazarku wystawiałem Sławę i Poljota, teraz jest Łucz i Orient. To są w sumie aż 4 zegarki - czy to nie jest wyprzedaż
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
A przypomnij proszę tak z grubsza ile masz zegarków?
Karol Kłósek napisał/a: |
Przecież ostatnio w bazarku wystawiałem Sławę i Poljota, teraz jest Łucz i Orient. To są w sumie aż 4 zegarki - czy to nie jest wyprzedaż |
A przypomnij proszę tak z grubsza ile masz zegarków?
:
A z jaką dokładnością miałby być ten wynik podany ?
:
Zgodnie ze specyfikacją forumową +/- 50 sztuk
:
Widzieliśmy wszyscy
Smok wyprzedaż zaczął od zegarka... w telefonie samsung
Ja wiele kupuję trochę sprzedaję. Raczej są to przemyślane zakupy chociaż czasem mi coś odwali i wezmę co jest. Raczej staram się optylować wokół mojej wishlisty chociaż czasem jest nieuniknione że kupię coś innego (trafi się okazja czy coś)
Na razie nie przekraczam limitu ceny maksymalnej za jedną sztukę określonego przezemnie. Chociaż coś czuję, że to może się zmienić niedługo.
Ostatnio zmieniony przez TowRoupas 2010-08-12, 10:16, w całości zmieniany 2 razy
Karol Kłósek napisał/a: |
Przecież ostatnio w bazarku wystawiałem Sławę i Poljota, teraz jest Łucz i Orient. To są w sumie aż 4 zegarki - czy to nie jest wyprzedaż |
Widzieliśmy wszyscy
Smok wyprzedaż zaczął od zegarka... w telefonie samsung
Ja wiele kupuję trochę sprzedaję. Raczej są to przemyślane zakupy chociaż czasem mi coś odwali i wezmę co jest. Raczej staram się optylować wokół mojej wishlisty chociaż czasem jest nieuniknione że kupię coś innego (trafi się okazja czy coś)
Na razie nie przekraczam limitu ceny maksymalnej za jedną sztukę określonego przezemnie. Chociaż coś czuję, że to może się zmienić niedługo.
Ostatnio zmieniony przez TowRoupas 2010-08-12, 10:16, w całości zmieniany 2 razy
:
I to jest słuszny rozwój choroby
:
Udzielam odpowiedzi wymijającej
Ostatnio zmieniony przez Smok 2010-08-12, 23:51, w całości zmieniany 2 razy
wahin napisał/a: |
A przypomnij proszę tak z grubsza ile masz zegarków? |
Udzielam odpowiedzi wymijającej
Ostatnio zmieniony przez Smok 2010-08-12, 23:51, w całości zmieniany 2 razy
:
Dejta spokoj, co tam Smoku ma, drobne kilka setek, nie ma o czym mowic...
:
No właśnie, nie dręczcie biednego Smoka, który ma ledwie trochę zegarków
:
Odpowiedz do tematu
A to był wyjazd na weekend?
Na dwa dni to i owszem wystarczy...
Na dwa dni to i owszem wystarczy...