Informuję, że sfinalizowałem pierwszą transakcję na ebayu. A jej skutkiem jest taki oto wynalazek
Szkiełko nie jest porysowane
Werk wygląda nieźle
Generalnie po renowacji jak widać – chociaż kopertę mogli lepiej doczyścić
Na zdjęciach wygląda jak spory ale to nie jest prawda – wersja medium a bransoleta raczej short
(skorzystałem ze zdjęć z aukcji)
Odpowiedz do tematu
: Rado green gazelle
:
Ciekawy, niebanalna koperta i jeszcze ten skaczący zwierz
Czekam na zdjęcia i recenzję.
Czekam na zdjęcia i recenzję.
:
Ostatnio zmieniony przez Maxio 2010-08-12, 12:00, w całości zmieniany 1 raz
...na tarczy gazela, na deklu konik morski, no nie wiem, nie wiem...
...bardzo fajny sprzęt
...bardzo fajny sprzęt
Ostatnio zmieniony przez Maxio 2010-08-12, 12:00, w całości zmieniany 1 raz
:
uffff - żartowniś
Maxio napisał/a: |
...na tarczy gazela, na deklu konik morski, no nie wiem, nie wiem...Obrazek
...bardzo fakjny sprzęt |
uffff - żartowniś
:
Jakaś hybryda .
Musiałbym zobaczyć na żywo patent z tym logo na tarczy
Maxio napisał/a: |
...na tarczy gazela, na deklu konik morski, no nie wiem, nie wiem...Obrazek
...bardzo fajny sprzęt |
Jakaś hybryda .
Musiałbym zobaczyć na żywo patent z tym logo na tarczy
:
Fajny rado, bardzo fajny rado.
Chyba bardziej mi się podoba niż te nowe
Chyba bardziej mi się podoba niż te nowe
:
Tez tak mi sie widzi
uki999 napisał/a: |
Fajny rado, bardzo fajny rado.
Chyba bardziej mi się podoba niż te nowe |
Tez tak mi sie widzi
Noze tez lubie
:
Oj widzę, że trzeba podjąć akcję szkoleniową i muszę wywiesić w starociach opowieść na temat firmy Rado bo inaczej niektórym Trzy Koniki Morskie bedą się kojarzyć z potrójną Omegą a gazela (np. silver lub purple) z filmami sf Nie wspomnę już o muszkieterach (nawet 5!) bo o tym przecież u Dumas'a ani słowa a Rado takie zegarki produkowało.
Tylko z góry przepraszam, że to chwilę potrwa bo chwilowo cierpię na niedomiar czasu
Szymek napisał/a: |
Jakaś hybryda .
Musiałbym zobaczyć na żywo patent z tym logo na tarczy |
Oj widzę, że trzeba podjąć akcję szkoleniową i muszę wywiesić w starociach opowieść na temat firmy Rado bo inaczej niektórym Trzy Koniki Morskie bedą się kojarzyć z potrójną Omegą a gazela (np. silver lub purple) z filmami sf Nie wspomnę już o muszkieterach (nawet 5!) bo o tym przecież u Dumas'a ani słowa a Rado takie zegarki produkowało.
Tylko z góry przepraszam, że to chwilę potrwa bo chwilowo cierpię na niedomiar czasu
:
To skrobnij cos bo rzeczywiscie wiedza na temat Rado jest nikla. Ja np. wiem glownie, ze robili od zawsze odjechane estetycznie zegarki. Co do Twojego - dobra ETA nie jest zla.
Ostatnio zmieniony przez zbyszke 2010-08-13, 20:05, w całości zmieniany 1 raz
Kubek napisał/a: | ||
Oj widzę, że trzeba podjąć akcję szkoleniową i muszę wywiesić w starociach opowieść na temat firmy Rado bo inaczej niektórym Trzy Koniki Morskie bedą się kojarzyć z potrójną Omegą a gazela (np. silver lub purple) z filmami sf Nie wspomnę już o muszkieterach (nawet 5!) bo o tym przecież u Dumas'a ani słowa a Rado takie zegarki produkowało. Tylko z góry przepraszam, że to chwilę potrwa bo chwilowo cierpię na niedomiar czasu |
To skrobnij cos bo rzeczywiscie wiedza na temat Rado jest nikla. Ja np. wiem glownie, ze robili od zawsze odjechane estetycznie zegarki. Co do Twojego - dobra ETA nie jest zla.
Ostatnio zmieniony przez zbyszke 2010-08-13, 20:05, w całości zmieniany 1 raz
:
Fajna Zielona GazEla - zazdraszczam.
"Mądremu wystarczą dwa słowa, a głupiemu - to i referatu mało" (pisarz Sofronow).
:
Rado chyba oprócz Green Gazelle ma jeszcze model Green Horse, tak?
:
mhm jest taki , mi się podoba model Voyager
Blaz napisał/a: |
Rado chyba oprócz Green Gazelle ma jeszcze model Green Horse, tak? |
:
pozwoliłem sobie skrobnąć i zachęcam do przejrzenia bom się urobił przy tym tekście jak przy kopaniu rowów
Odpowiedz do tematu
zbyszke napisał/a: |
To skrobnij cos bo rzeczywiscie wiedza na temat Rado jest nikla. Ja np. wiem glownie, ze robili od zawsze odjechane estetycznie zegarki. Co do Twojego - dobra ETA nie jest zla. |
pozwoliłem sobie skrobnąć i zachęcam do przejrzenia bom się urobił przy tym tekście jak przy kopaniu rowów