Woytec, tak to wszystko przez Tomka w piątek jeszcze byłem przekonany aby brać któregoś stenka.
Hogg, w tracking sprawdź czy nie brakuje R na samy początku
Tomek, jak możesz zrób zdjęcie.
Odpowiedz do tematu
:
Ostatnio zmieniony przez Erw 2015-03-22, 09:42, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Erw 2015-03-22, 09:42, w całości zmieniany 1 raz
:
Świetnie wybrałeś. To Seiko jest fajne. Guma powinna być dobra. Ja noszę z Cytryna i nie zapinam na ostatnią dziurkę. A mam 17,5 cm.
Teraz dokup Stenka nr 2. Fajny jest ten zielony. Pierwszy nid gada do mnie w ogóle.
I najważniejsze. Pierwszy w kolejce do Seiko jakby co.
Teraz dokup Stenka nr 2. Fajny jest ten zielony. Pierwszy nid gada do mnie w ogóle.
I najważniejsze. Pierwszy w kolejce do Seiko jakby co.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
A proszę ..
kornel91 napisał/a: |
Tomek, pokaż fotkę takiego zestawu |
Erw napisał/a: |
Tomek, jak możesz zrób zdjęcie. |
A proszę ..
:
Tomek, fajnie wygląda
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Ale na czerwonym rekinie od Stenka imho jest lepiej .. Ale tak mam alternatywę na lato, kiedy skóra średnio się sprawdza ..
:
Tomek, bardzo fajny zestaw.
Tfu. Dramat. Po co się męczysz. Ślij do mnie. A Ty sobie kupisz całego stalowego.
Tfu. Dramat. Po co się męczysz. Ślij do mnie. A Ty sobie kupisz całego stalowego.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Ostatnio zmieniony przez bofff 2015-03-22, 13:00, w całości zmieniany 1 raz
na czerwonym rekinie jest wypas
może do mnie jakiś ciemnobrązowy rekin by się nadał...
edit, o taki
może do mnie jakiś ciemnobrązowy rekin by się nadał...
edit, o taki
Ostatnio zmieniony przez bofff 2015-03-22, 13:00, w całości zmieniany 1 raz
:
R jest jak malowane: RC907149845HK
Woytec, tak to wszystko przez Tomka w piątek jeszcze byłem przekonany aby brać któregoś stenka.
Hogg, w tracking sprawdź czy nie brakuje R na samy początku Tomek, jak możesz zrób zdjęcie. |
R jest jak malowane: RC907149845HK
:
Tomek, dobrze wygląda na tej gumie.
Chyba będzie trzeba sobie kliknąć taki pasek. W uszach on ma 22 mm ?
Hogg, pozostaje tylko czekać
Chyba będzie trzeba sobie kliknąć taki pasek. W uszach on ma 22 mm ?
Hogg, pozostaje tylko czekać
:
Ale lubię mojego, stalowego rozważałem jako alternatywę, przespałem się z tematem i jednak chyba odpuszczę, stara wersja IMHO z nim wygrywa, więc jak już mam - drugiego chyba nie kupię ..
Super wygląda, nie wiem, czy przypadkiem nie lepiej niż na stenkowym pachu ..
Stara wersja tak, nowa pewnie tak samo, koperty się nie różnią, stary fabrycznie miał plastikową osłonkę ..
Dorian06 napisał/a: |
Tomek, bardzo fajny zestaw.
Tfu. Dramat. Po co się męczysz. Ślij do mnie. A Ty sobie kupisz całego stalowego. |
Ale lubię mojego, stalowego rozważałem jako alternatywę, przespałem się z tematem i jednak chyba odpuszczę, stara wersja IMHO z nim wygrywa, więc jak już mam - drugiego chyba nie kupię ..
bofff napisał/a: |
może do mnie jakiś ciemnobrązowy rekin by się nadał... |
Super wygląda, nie wiem, czy przypadkiem nie lepiej niż na stenkowym pachu ..
W uszach on ma 22 mm ? |
Stara wersja tak, nowa pewnie tak samo, koperty się nie różnią, stary fabrycznie miał plastikową osłonkę ..
:
:
Tomek, chyba drugiego jednak kupisz.
:
Nie powiem, że mnie nie korci, to zupełnie inny zegar od mojego .. Ale z ewentualnymi opłatami to już będzie ponad 1500 zł ..
:
Pinkny. Na bradystrapie by był kocur.
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Albo na czarnej Obris gumie. Chociaż mi się pokazany przez Ciebie bardziej widzi.
Odpowiedz do tematu
Iks napisał/a: |
Pinkny. Na bradystrapie by był kocur. |
Albo na czarnej Obris gumie. Chociaż mi się pokazany przez Ciebie bardziej widzi.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91