Steinhart O1V vs O1Green vs Seiko srp637
Odpowiedz do tematu

:
Woytec, tak to wszystko przez Tomka :)) w piątek jeszcze byłem przekonany aby brać któregoś stenka.
Hogg, w tracking sprawdź czy nie brakuje R na samy początku
Tomek, jak możesz zrób zdjęcie.

Ostatnio zmieniony przez Erw 2015-03-22, 09:42, w całości zmieniany 1 raz
:
Świetnie wybrałeś. To Seiko jest fajne. :) Guma powinna być dobra. Ja noszę z Cytryna i nie zapinam na ostatnią dziurkę. A mam 17,5 cm.

Teraz dokup Stenka nr 2. Fajny jest ten zielony. Pierwszy nid gada do mnie w ogóle.

I najważniejsze. Pierwszy w kolejce do Seiko jakby co. :))

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
:
kornel91 napisał/a:
Tomek, pokaż fotkę takiego zestawu :))

Erw napisał/a:

A proszę ..

:
Tomek, fajnie wygląda pifko

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Ale na czerwonym rekinie od Stenka imho jest lepiej .. Ale tak mam alternatywę na lato, kiedy skóra średnio się sprawdza ..

:
Tomek, bardzo fajny zestaw.
Tfu. Dramat. Po co się męczysz. Ślij do mnie. A Ty sobie kupisz całego stalowego. :))

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
:
na czerwonym rekinie jest wypas
może do mnie jakiś ciemnobrązowy rekin by się nadał...
edit, o taki

Ostatnio zmieniony przez bofff 2015-03-22, 13:00, w całości zmieniany 1 raz
:
Erw napisał/a:
Woytec, tak to wszystko przez Tomka :)) w piątek jeszcze byłem przekonany aby brać któregoś stenka.
Hogg, w tracking sprawdź czy nie brakuje R na samy początku

R jest jak malowane: RC907149845HK hmmm

:
Tomek, dobrze wygląda na tej gumie.
Chyba będzie trzeba sobie kliknąć taki pasek. W uszach on ma 22 mm ?
Hogg, pozostaje tylko czekać

:
Dorian06 napisał/a:
Tomek, bardzo fajny zestaw.
Tfu. Dramat. Po co się męczysz. Ślij do mnie. A Ty sobie kupisz całego stalowego.

Ale lubię mojego, stalowego rozważałem jako alternatywę, przespałem się z tematem i jednak chyba odpuszczę, stara wersja IMHO z nim wygrywa, więc jak już mam - drugiego chyba nie kupię .. :))
bofff napisał/a:
może do mnie jakiś ciemnobrązowy rekin by się nadał...

Super wygląda, nie wiem, czy przypadkiem nie lepiej niż na stenkowym pachu ..
Erw napisał/a:
W uszach on ma 22 mm ?

Stara wersja tak, nowa pewnie tak samo, koperty się nie różnią, stary fabrycznie miał plastikową osłonkę ..

:
hmmm hmmm hmmm

:
Tomek, chyba drugiego jednak kupisz.

:
Nie powiem, że mnie nie korci, to zupełnie inny zegar od mojego .. Ale z ewentualnymi opłatami to już będzie ponad 1500 zł .. hmmm

:
Pinkny. Na bradystrapie by był kocur. :głową w mur:

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Iks napisał/a:
Pinkny. Na bradystrapie by był kocur. :głową w mur:

Albo na czarnej Obris gumie. Chociaż mi się pokazany przez Ciebie bardziej widzi.

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum