Mam lepszy pomysł :
Caluola Visodate_KLIK
Odpowiedz do tematu
:
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Głos na Gerlacha, sam się do niego przymierzam.
:
A wg mnie w tej cenie laco to rozsądna opcja
:
Dokładnie. Ale piał, że nie chce.
rrr napisał/a: |
A wg mnie w tej cenie laco to rozsądna opcja |
Dokładnie. Ale piał, że nie chce.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Od laco bardziej mi się P.24 widzi. Zresztą ku tej opcji się teraz najbardziej skłaniam.
:
Jak dla mnie Gerlach.
Na każdym szczycie jaki zdobędziesz znajdziesz mnie, jedzącego Twoje kanapki.
:
Dałem głos na GG, ze względu na solidność zarówno wykonania, jak i mechaniczną oraz tzw "ładność ogólną". Jak już napisałem na "priv-ie": bliżej mu do zegarków typu OP, niż do klasycznych garniturowców. Jak lubisz taki styl to bierz śmiało
Z drugiej strony A- czy tam B-Uhr do garnituru
Z drugiej strony A- czy tam B-Uhr do garnituru
:
Głos na Gerlacha
:
Z tych co wybrałeś- tylko Gerlach.
"Sracz był oddalony od wyra, szło się w deszczu. Gówniane to były czasy."
Jan Oborniak
Jan Oborniak
:
Bierz Gerlacha, nie będziesz żałował.
:
z tych, co podałeś imho tylko Gerlach, ale nie widzi mi się do garnituru czarna tarcza.
jeśłi bierzesz pod uwagę piloty spoza listy, Laco - jak napisał Tomek - jest dobrą opcją
jeśłi bierzesz pod uwagę piloty spoza listy, Laco - jak napisał Tomek - jest dobrą opcją
Pick people of high integrity over capability. Capability degrades. Integrity compounds.
:
Archimede z drugiej ręki za ok 1200 można trafić na obu forach od czasu do czasu. Dlaczego to? Bo IMHO jakość wykonania super, koperta cienka (10 czy 11mm), choć to automat i czuje się, że wszystkie Tissele, zczałym szacunkiem, zjada na śniadanie. Jakoś tarczy, szkła, antyrelfeksu - naprawdę premium.
Jedynym problemem, gdy miałem ten zegarek była wystająco-drapiąca koronka, ale ten problem, to one prawie wszystkie cholery piloty tak mają
Jedynym problemem, gdy miałem ten zegarek była wystająco-drapiąca koronka, ale ten problem, to one prawie wszystkie cholery piloty tak mają
:
Mój głos poszedł na Gerlacha...
:
zostawiłbym Stenka albo brał Gerlacha
:
Odpowiedz do tematu
Z proponowanych tylko G.G
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą