Seiko tuńczyk...który?
Odpowiedz do tematu

:
http://www.mywatcheshub.c...ed21550272bea78

Z punktu widzenia Drogi Mlecznej, wszyscy jesteśmy ze wsi.
:
Stalowy bardziej klasyczny a PVD ciekawszy hmmm

:
zdecydowanie stalowy....bo jak się osobie znudzi to z chęcią przejmę za 1/2 :))

lepsze jutro było wczoraj
:
goTomek napisał/a:
Czarny, bo zlote wskazowki i indeksy ma :))

+1 i nieoklepany jest ;)

Pozdrawiam, Wojtek

... Taka jest moja koncepcja, Tak ja to widzę
Oni - wadliwi myśliwi, Ja jestem prawdziwy myśliwy ......
:
Stałem przed podobnym dylematem, a że tanio nie będzie (szczególnie, jak dorwie się Szczurek) to zacząłem kombinować, dlaczego nie kupić stalowego, bo w pierwszym odruchu to ten miał być klikany .. hmmm I już wiem, dlaczego, co mi nie grało w tym zegarku.

Wskazówki :/ Indeksy maja srebrne, polerowane obwódki, takie same powinny być wskazówki. W czarnym tak jest (złote obwódki indeksów i wskazówek), w stalowym nie. Wskazówki wyglądają plastikowo i zdecydowanie IMHO średnio wyglądają na tej tarczy.

Więc głos na czarny .. Sam mam na niego zespół swędzącego portfela :głową w mur:

:
a ja co raz bardziej na tego z żółtymi dodatkami SRP649 :głową w mur:
do żółtych ciżemek :)) jak ulał cool

Z punktu widzenia Drogi Mlecznej, wszyscy jesteśmy ze wsi.
:
Klasyczny stalowy

World Wide Watches
:
Kurcze... już wiem, czemu w ogóle pytam: bardzo przypomina mi mojego...Monstera. Przespię temat, bo nie pozostanie mi nic innego, jak wystawienie na bazarek czarnego Potwora.. hmmm

Ostatnio zmieniony przez Hogg 2015-03-22, 21:27, w całości zmieniany 1 raz
:
Mua dylemat ma już z głowy .. Kliknięty, zapłacony cool

:
Graty pifko

:
stalowy

Co Cię nie zabije to Cię je#nie po kieszeni :/
:
Tomek napisał/a:
Stałem przed podobnym dylematem, a że tanio nie będzie (szczególnie, jak dorwie się Szczurek) to zacząłem kombinować, dlaczego nie kupić stalowego, bo w pierwszym odruchu to ten miał być klikany .. hmmm I już wiem, dlaczego, co mi nie grało w tym zegarku.

Wskazówki :/ Indeksy maja srebrne, polerowane obwódki, takie same powinny być wskazówki. W czarnym tak jest (złote obwódki indeksów i wskazówek), w stalowym nie. Wskazówki wyglądają plastikowo i zdecydowanie IMHO średnio wyglądają na tej tarczy.

Taki powinien być jak limitka

Maras68
[Usunięty]
:
tylko stalowy ma klasę pifko

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum