Odpowiedz do tematu
:
Z punktu widzenia Drogi Mlecznej, wszyscy jesteśmy ze wsi.
:
zdecydowanie stalowy....bo jak się osobie znudzi to z chęcią przejmę za 1/2
lepsze jutro było wczoraj
:
+1 i nieoklepany jest
goTomek napisał/a: |
Czarny, bo zlote wskazowki i indeksy ma |
+1 i nieoklepany jest
Pozdrawiam, Wojtek
... Taka jest moja koncepcja, Tak ja to widzę
Oni - wadliwi myśliwi, Ja jestem prawdziwy myśliwy ......
... Taka jest moja koncepcja, Tak ja to widzę
Oni - wadliwi myśliwi, Ja jestem prawdziwy myśliwy ......
:
Stałem przed podobnym dylematem, a że tanio nie będzie (szczególnie, jak dorwie się Szczurek) to zacząłem kombinować, dlaczego nie kupić stalowego, bo w pierwszym odruchu to ten miał być klikany .. I już wiem, dlaczego, co mi nie grało w tym zegarku.
Wskazówki Indeksy maja srebrne, polerowane obwódki, takie same powinny być wskazówki. W czarnym tak jest (złote obwódki indeksów i wskazówek), w stalowym nie. Wskazówki wyglądają plastikowo i zdecydowanie IMHO średnio wyglądają na tej tarczy.
Więc głos na czarny .. Sam mam na niego zespół swędzącego portfela
Wskazówki Indeksy maja srebrne, polerowane obwódki, takie same powinny być wskazówki. W czarnym tak jest (złote obwódki indeksów i wskazówek), w stalowym nie. Wskazówki wyglądają plastikowo i zdecydowanie IMHO średnio wyglądają na tej tarczy.
Więc głos na czarny .. Sam mam na niego zespół swędzącego portfela
:
a ja co raz bardziej na tego z żółtymi dodatkami SRP649
do żółtych ciżemek jak ulał
do żółtych ciżemek jak ulał
Z punktu widzenia Drogi Mlecznej, wszyscy jesteśmy ze wsi.
:
Klasyczny stalowy
World Wide Watches
:
Ostatnio zmieniony przez Hogg 2015-03-22, 21:27, w całości zmieniany 1 raz
Kurcze... już wiem, czemu w ogóle pytam: bardzo przypomina mi mojego...Monstera. Przespię temat, bo nie pozostanie mi nic innego, jak wystawienie na bazarek czarnego Potwora..
Ostatnio zmieniony przez Hogg 2015-03-22, 21:27, w całości zmieniany 1 raz
:
Mua dylemat ma już z głowy .. Kliknięty, zapłacony
:
Graty
:
Stalowy, tyle w temacie.
:
stalowy
Co Cię nie zabije to Cię je#nie po kieszeni
:
Taki powinien być jak limitka
Tomek napisał/a: |
Stałem przed podobnym dylematem, a że tanio nie będzie (szczególnie, jak dorwie się Szczurek) to zacząłem kombinować, dlaczego nie kupić stalowego, bo w pierwszym odruchu to ten miał być klikany .. I już wiem, dlaczego, co mi nie grało w tym zegarku.
Wskazówki Indeksy maja srebrne, polerowane obwódki, takie same powinny być wskazówki. W czarnym tak jest (złote obwódki indeksów i wskazówek), w stalowym nie. Wskazówki wyglądają plastikowo i zdecydowanie IMHO średnio wyglądają na tej tarczy. |
Taki powinien być jak limitka
:
Odpowiedz do tematu
tylko stalowy ma klasę