Wybór lotnika/klasycznego zegarka
Odpowiedz do tematu

:
Mam lepszy pomysł :D :
Caluola Visodate_KLIK

Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64

:
A wg mnie w tej cenie laco to rozsądna opcja

:
rrr napisał/a:
A wg mnie w tej cenie laco to rozsądna opcja

Dokładnie. Ale piał, że nie chce. :(

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
:
Od laco bardziej mi się P.24 widzi. :) Zresztą ku tej opcji się teraz najbardziej skłaniam. hmmm

:
Jak dla mnie Gerlach.

Na każdym szczycie jaki zdobędziesz znajdziesz mnie, jedzącego Twoje kanapki.
:
Dałem głos na GG, ze względu na solidność zarówno wykonania, jak i mechaniczną oraz tzw "ładność ogólną". Jak już napisałem na "priv-ie": bliżej mu do zegarków typu OP, niż do klasycznych garniturowców. Jak lubisz taki styl to bierz śmiało pifko
Z drugiej strony A- czy tam B-Uhr do garnituru hmmm

:
Głos na Gerlacha

:
Z tych co wybrałeś- tylko Gerlach.

"Sracz był oddalony od wyra, szło się w deszczu. Gówniane to były czasy."

Jan Oborniak
:
z tych, co podałeś imho tylko Gerlach, ale nie widzi mi się do garnituru czarna tarcza.
jeśłi bierzesz pod uwagę piloty spoza listy, Laco - jak napisał Tomek - jest dobrą opcją

Pick people of high integrity over capability. Capability degrades. Integrity compounds.
:
Archimede z drugiej ręki za ok 1200 można trafić na obu forach od czasu do czasu. Dlaczego to? Bo IMHO jakość wykonania super, koperta cienka (10 czy 11mm), choć to automat i czuje się, że wszystkie Tissele, zczałym szacunkiem, zjada na śniadanie. Jakoś tarczy, szkła, antyrelfeksu - naprawdę premium.

Jedynym problemem, gdy miałem ten zegarek była wystająco-drapiąca koronka, ale ten problem, to one prawie wszystkie cholery piloty tak mają ;)

:
Mój głos poszedł na Gerlacha...

Maras68
[Usunięty]
:
zostawiłbym Stenka albo brał Gerlacha cool

:
Z proponowanych tylko G.G

Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum