Dżiszok vs ProTrek
Odpowiedz do tematu

:
Dorian06 napisał/a:
[
Nie kłam.
Jeden zawsze odkupie od Ciebie. :))

W to akurat nie wątpię... Na kilka innych też jest lista :złośliwiec:

Tylko one nie są na sprzedaż plask

:
Z_bych, facepalm
To nie wiesz, że trzeba co rok pudełko odświeżyć :?: :P

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
:
Dorian06 napisał/a:
Z_bych, facepalm
To nie wiesz, że trzeba co rok pudełko odświeżyć :?: :P

Wiem... Dlatego jedno, to z ruchomościami, wymieniam : :P

:
Olać wodotryski i kupić mudmana. Do tego fajny bezel/pasek na wymianę i w kieszeni zostaje Ci parę grubych stów. :popcorn:

Sam tak zrobiłem, kwarcowe mechanizmy w G bez radia robią najwyżej kilka sekund +/- na miesiąc, a bateria wystarcza na 5 lat. A przez 5 lat to ja żadnego zegarka mieć nie będę... a szczególnie plastkowego. :popcorn:

Wypada zatem uznać TS i WC za marketingowy chłyt, na który, jak widać, co niektórzy się nabierają. :złośliwiec: :złośliwiec: :D

:
m.aciek napisał/a:
Olać wodotryski i kupić mudmana. Do tego fajny bezel/pasek na wymianę i w kieszeni zostaje Ci parę grubych stów. :popcorn:

Sam tak zrobiłem, kwarcowe mechanizmy w G bez radia robią najwyżej kilka sekund +/- na miesiąc, a bateria wystarcza na 5 lat. A przez 5 lat to ja żadnego zegarka mieć nie będę... a szczególnie plastkowego. :popcorn:

Wypada zatem uznać TS i WC za marketingowy chłyt, na który, jak widać, co niektórzy się nabierają. :złośliwiec: :złośliwiec: :D

powiem tak....byłem dzisiaj przeciągnięty po galerii w Bydgoszczy....snując sie po korytarzu zawitałem do kilku salonów...przymierzyłem Ryśka.... :oops: :oops: nie wiem co Kumotry w nim widzą....zawisł na łapie na 5 sekund i decyzja w zasadzie jest na NIE......może w kolorku innym niż czerń byłoby lepiej.....w sumie nie odrzucił mnie, ale żeby popadać w zachwyt??

inne dże też macałem i żaden mnie nie zachwycił.... :( i już sam nie wiem co robić...ale najbliżej mi do tego aby olać wodotryski i za mniej niż trzy stówy sprawić sobie mudmana...wraz z czerwonym przebraniem hmmm

lepsze jutro było wczoraj
:
A może GD 400 :?: Mierzyłem kiedyś. Gdyby nie to że mam 9300 to chyba bym kupił.

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
:
Dorian06 napisał/a:
A może GD 400 :?: Mierzyłem kiedyś. Gdyby nie to że mam 9300 to chyba bym kupił.

widziałem go dzisiaj...i gdyby nie ten DRUT....no kuffa jak ładna laska z aparatem na zębach...... :/

:
Aparat nosi żeby mieć piękny uśmiech.
A za te druty ludzie płacą grube $ w 56??. ;)

Apa13 napisał/a:
:
Dorian06 napisał/a:
Aparat nosi żeby mieć piękny uśmiech.
A za te druty ludzie płacą grube $ w 56??. ;)

wiem jak grube bo mam 2 synów z aparatami facepalm starszy już w zasadzie kończy tę przygodę i faktycznie jest efekt

gx56 czarny mierzyłem i odpuściłem po przykrej historii z zegarmajstrem (szkoda wracać do tematu) a pomarańczowy miażdży cyce, ale pomijają fakt niedostępności, podobno strasznie podatny na brudzenie był.

ten biały mnie męczy
http://allegro.pl/zegarek...5195133509.html

....mam dość takich zakupowych dylematów facepalm

:
Kuwa, wahasz się pomiędzy g9000, który jest niewielki i zgrabny, a gx56, który jest zegarkiem dla jakiegoś konia? :złośliwiec:

No i biały G to nie jest dobry pomysł... ;) :D

Ostatnio zmieniony przez maciek 2015-04-02, 19:28, w całości zmieniany 1 raz
:
m.aciek napisał/a:
Kuwa, wahasz się pomiędzy g9000, który jest niewielki i zgrabny, a gx56, który jest zegarkiem dla jakiegoś konia? :złośliwiec:

napisałem, że odpuściłem gx56....tak z 5 miesięcy wstecz
biały nie bo zżółknie czy inne powody?

:
m.aciek napisał/a:

Eeeee miałem GX~ 56 całkiem fajny zgrabny zegareczek trochę nawet żałuję że sprzedałem

:
pdrog nie słuchaj Maćka. Jesli jakiś G, to musi mieć wodotryski pifko

:
Z_bych napisał/a:
pdrog nie słuchaj Maćka. Jesli jakiś G, to musi mieć wodotryski pifko

...no i tak i nie.........bo niby to taki Gadżet ma być...ale z 2strony na wuj mi wysokościomierz, wc, ts, kompas i inne............ :głową w mur: :wkurzony:

.........a wogle to zegarek mam w komórce.......aaaarghhhhhhhhh :wkurzony: [/i]

Ostatnio zmieniony przez pdrog 2015-04-02, 19:59, w całości zmieniany 1 raz
:
Dorian06 napisał/a:
...A za te druty ludzie płacą grube $ w 56??.

Odpierwiastkować się proszę :P

Dorian06 napisał/a:
A za te druty ludzie płacą grube $ w 56??.

Tu masz gościa bez wodotrysków - a fikuśnego (c'nie Maciek:?: ):

(ProTrek PRG-280)

Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64

Pełna wersja forum