Dżiszok vs ProTrek
Odpowiedz do tematu

:
Fazi napisał/a:
Dorian06 napisał/a:
...A za te druty ludzie płacą grube $ w 56??.

Odpierwiastkować się proszę :P
Obrazek
Dorian06 napisał/a:
A za te druty ludzie płacą grube $ w 56??.

Tu masz gościa bez wodotrysków - a fikuśnego (c'nie Maciek:?: ):
Obrazek
(ProTrek PRG-280)

ten z drutami blee a wskazówkowe mnie nie zwilżają...... cool ;)

lepsze jutro było wczoraj
:
OK :!: Obawiam się, że nie kupisz nic :facepalm: :złośliwiec:
Wypadam z tej gry :P :P

Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64

:
m.aciek napisał/a:
Kupi g9000. :)

Nie.
Kupi 56??. Nie dość, że damka to jeszcze białego. :D

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
:
GW 9000 obleci.
Ale jak to po co WC? facepalm
Jak to po co TS? Jesteś w Tybecie i Ci bateria pada. I co wtedy?
Jesteś w Tybecie i nie wiesz na jakiej wysokości i co wtedy?
Wstajesz rano po przepiciu, łeb Ci pęka... Patrzysz na zegarek i - O! ciśnienie spada/rośnie! Już wiesz że to nie kac a tylko zmiana pogody :)

:
Z_bych napisał/a:
GW 9000 obleci.
Wstajesz rano po przepiciu, łeb Ci pęka... Patrzysz na zegarek i - O! ciśnienie spada/rośnie! Już wiesz że to nie kac a tylko zmiana pogody :)

:D

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
:
Z_bych napisał/a:
GW 9000 obleci.

...no i właśnie po to jest to potrzebne. ;) :popcorn:

:
m.aciek napisał/a:
Z_bych napisał/a:
GW 9000 obleci.

...no i właśnie po to jest to potrzebne. ;) :popcorn:

+100 i dlatego właśnie

m.aciek napisał/a:
Kupi g9000. :)

do tej pory w zupełności wystarczyła mi punktualność OM i nie sadzę aby coś sie miało w tej kwestii zmienić. Na Kujawach jest płasko jak na stole, na wczasy jadę nad morze znaczy na północ.......więc te wszystkie wodotryski na wuja potrzebne
i nie bez znaczenia jest fakt, że wywalanie circa 1000zł z kolorowymi dodatkowymi obudowami na plasticzaka jest IMO bez sensu.

:
Amen. :))

:
ekhmmm......ostatnie dwa tygodnie miałem mocno objazdowe, więc wykorzystując tę okazję odwiedzałem gdzie sie dało sklepy z zegarkami....w celu przymiarki jak największej ilości G i Protreków nawet tych, które nie znalazły się w pierwotnym zestawieniu....tak "a nóż widelec" może będzie fajnie......
na łapie wylądowały m.in.: 7900, 9000, 9100, 9010, 9110, 9300, 9200,9400, GD100, GDF100..........i kufffa nic. wiecznie miałem poczucie tandetnego przerysowanego plastiku. :oops: :głową w mur:
obiektywnie przyznam, że z ww G najlepiej prezentował sie Rysiu...

w Protrekach nie miałem takiego wyboru...udało się znaleźć tylko prg240 i prw2500 i trzeba przyznać, że ten ostatni pomimo wielkiego rozmiaru leżał fajnie. ale nie zaiskrzyło na tyle, żebym go kupił.

BTW były dwa G, które były cool ....MTG-S1000D-1A (aż spisałem na kartce numery)...fajny metalowy...mniam, ale 3300zł nono nono
i jeszcze superowy żółty GWN-1000....yyyy 2,3kzł facepalm

i tak właśnie się wyleczyłem z plasticzaków w sposób ostateczny :/

bede szukał innych opcji...podczas rekonensansu COŚ mi wpadło w oczy...juz mi kiełkuje :))

:
Czyli tak, jak pisałem - nic nie kupisz z "G" :idea: :idea:

Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64

:
Zrobiłeś dobrze, że poprzymierzałeś tyle modeli przed zakupem i już wiesz, że żaden nie zaskoczył - nie będziesz rozczarowany przynajmniej :idea: :idea:

Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum