Ponieważ ostatnio mam spory przewiew w kolekcji a upatrzony Tissocik dostępny będzie dopiero we wrześniu kupiłbym sobie coś teraz z przeznaczeniem do zrobienia jakiejś nowej recenzji na bloga (bo ostatnio jakiś zaniedbany jest) i szybkiego późniejszego ewentualnego odsprzedania. Kwota do wydania - powiedzmy 1k PLN.
Niestety, sam mam jakiś problem przesycenia zegarkowego i nic prawie mi się nie podoba (szczególnie jak nie ma chrono ). Na bazarkach też nic specjalnego nie wypatrzyłem w zakładanej kwocie. Jedyne co aktualnie przychodzi mi do głowy to Citizen NP3000-54A, jednak nie powiem, że jestem do niego w 100% przekonany.
Myślałem też chwilę o jakimś Xiccorze - np. FSO M20 - jednak lekko ponad zakładany budżet.
Podrzućcie proszę może jakieś ciekawe pomysły co by można by było opisać.
Odpowiedz do tematu
:
Jeśli chodzi o chronografy to chciałbym poczytać o Seagull 1963. Przymierzam się do tego zegarka ale sam juz nie wiem która wersja najbardziej będzie mi odpowaidała (średnio co dwa tygodnie zmieniam zdanie ).
:
Myślałem też o zuanie tylko, że teraz kurs $ nie zachęca. Poza tym, najbardziej wizualnie pasuje mi wersja 38mm, ale ona dla mnie za mała jest. Do 42mm nie mogę się przekonać...
Obik napisał/a: |
Jeśli chodzi o chronografy to chciałbym poczytać o Seagull 1963. Przymierzam się do tego zegarka ale sam juz nie wiem która wersja najbardziej będzie mi odpowaidała (średnio co dwa tygodnie zmieniam zdanie ). |
Myślałem też o zuanie tylko, że teraz kurs $ nie zachęca. Poza tym, najbardziej wizualnie pasuje mi wersja 38mm, ale ona dla mnie za mała jest. Do 42mm nie mogę się przekonać...
:
Może coś z Gigandeta, nikt tego nie ma a wydają się ciekawe i cenowo atrakcyjne.
:
Citek fajniusi
hej ho
:
Aevig Valkyr (niestety nie zmieści się w założonym budżecie)
:
Casio Oceanus OCW-T1000E-2AJF
Jak się znudzi to nie będziesz miał problemów ze sprzedażą.
Trochę ponad budżet, ale przecież po to tu jesteśmy.
Jak się znudzi to nie będziesz miał problemów ze sprzedażą.
Trochę ponad budżet, ale przecież po to tu jesteśmy.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Ostatnio zmieniony przez tempo 2015-04-06, 14:46, w całości zmieniany 1 raz
Dorian06 masz smaczki na tą mantę ładna jest
Ostatnio zmieniony przez tempo 2015-04-06, 14:46, w całości zmieniany 1 raz
:
Łazi za mną od dawna.
Jedna taka Menda nie chce mi sprzedać.
tempo napisał/a: |
Dorian06 masz smaczki na tą mantę ładna jest |
Łazi za mną od dawna.
Jedna taka Menda nie chce mi sprzedać.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Ostatnio zmieniony przez bofff 2015-04-06, 15:04, w całości zmieniany 3 razy
ok 1000
SARB017
SARB065
SARG005
SARG015
ok 1000 plus nieistotny kawałek nerki
SRP385J
SARX011/019
SARX027
na każdego z powyższych 2/3 bid masz firm
SARB017
SARB065
SARG005
SARG015
ok 1000 plus nieistotny kawałek nerki
SRP385J
SARX011/019
SARX027
na każdego z powyższych 2/3 bid masz firm
Ostatnio zmieniony przez bofff 2015-04-06, 15:04, w całości zmieniany 3 razy
:
Słoniu, a może Monster nie miałeś a też ma swoje smaczki. A do tego Orient Bambino nigdzie nie ma ciekawej recenzji
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Też chciałbym poczytać o Bambino
:
Jak Orient to może lotnik niebieski?
:
Słoniu weź się skuś, a ja później używkę odkupię za 1/3 ceny
:
Odpowiedz do tematu
Jacek weź takiego Jaśka S. BEG002
Kumoter prezesso wie skąd... a w razie jakby co to chętnie przejmę od Ciebie (tradycyjnie)
Kumoter prezesso wie skąd... a w razie jakby co to chętnie przejmę od Ciebie (tradycyjnie)
Nieczynne z powodu że zamknięte