Coś do recenzji na bloga do 1k PLN max!
Odpowiedz do tematu

: Coś do recenzji na bloga do 1k PLN max!
Ponieważ ostatnio mam spory przewiew w kolekcji a upatrzony Tissocik dostępny będzie dopiero we wrześniu kupiłbym sobie coś teraz z przeznaczeniem do zrobienia jakiejś nowej recenzji na bloga (bo ostatnio jakiś zaniedbany jest) i szybkiego późniejszego ewentualnego odsprzedania. Kwota do wydania - powiedzmy 1k PLN.

Niestety, sam mam jakiś problem przesycenia zegarkowego i nic prawie mi się nie podoba (szczególnie jak nie ma chrono :D ). Na bazarkach też nic specjalnego nie wypatrzyłem w zakładanej kwocie. Jedyne co aktualnie przychodzi mi do głowy to Citizen NP3000-54A, jednak nie powiem, że jestem do niego w 100% przekonany.

Myślałem też chwilę o jakimś Xiccorze - np. FSO M20 - jednak lekko ponad zakładany budżet.

Podrzućcie proszę może jakieś ciekawe pomysły co by można by było opisać.

:
Jeśli chodzi o chronografy to chciałbym poczytać o Seagull 1963. Przymierzam się do tego zegarka ale sam juz nie wiem która wersja najbardziej będzie mi odpowaidała (średnio co dwa tygodnie zmieniam zdanie :)) ).

:
Obik napisał/a:
Jeśli chodzi o chronografy to chciałbym poczytać o Seagull 1963. Przymierzam się do tego zegarka ale sam juz nie wiem która wersja najbardziej będzie mi odpowaidała (średnio co dwa tygodnie zmieniam zdanie :)) ).

Myślałem też o zuanie tylko, że teraz kurs $ nie zachęca. Poza tym, najbardziej wizualnie pasuje mi wersja 38mm, ale ona dla mnie za mała jest. Do 42mm nie mogę się przekonać...

:
Może coś z Gigandeta, nikt tego nie ma a wydają się ciekawe i cenowo atrakcyjne.

:
Citek fajniusi :))

hej ho
:
Aevig Valkyr (niestety nie zmieści się w założonym budżecie)

:
Casio Oceanus OCW-T1000E-2AJF :))
Jak się znudzi to nie będziesz miał problemów ze sprzedażą. ;)

Trochę ponad budżet, ale przecież po to tu jesteśmy. :D

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
:
Dorian06 masz smaczki na tą mantę ;) ładna jest

Ostatnio zmieniony przez tempo 2015-04-06, 14:46, w całości zmieniany 1 raz
:
tempo napisał/a:
Dorian06 masz smaczki na tą mantę ;) ładna jest

Łazi za mną od dawna. :))
Jedna taka Menda nie chce mi sprzedać. :wkurzony: :wkurzony: :wkurzony: :głową w mur: :głową w mur: :głową w mur:

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
:
ok 1000
SARB017
SARB065
SARG005
SARG015
ok 1000 plus nieistotny kawałek nerki
SRP385J
SARX011/019
SARX027
na każdego z powyższych 2/3 bid masz firm :))

Ostatnio zmieniony przez bofff 2015-04-06, 15:04, w całości zmieniany 3 razy
:
Słoniu, a może Monster nie miałeś a też ma swoje smaczki. A do tego Orient Bambino nigdzie nie ma ciekawej recenzji :)

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Też chciałbym poczytać o Bambino

:
Jak Orient to może lotnik niebieski?

:
Słoniu weź się skuś, a ja później używkę odkupię za 1/3 ceny :)

:
Jacek weź takiego Jaśka S. BEG002

Kumoter prezesso wie skąd... a w razie jakby co to chętnie przejmę od Ciebie (tradycyjnie) :))

Nieczynne z powodu że zamknięte
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum