Kod: |
http://allegro.pl/nowy-tissot-t067-417-21-051-00-dostawa-24h-film-i5236384080.html |
Odpowiedz do tematu
: Kupno Tissota
Witam zamierzam kupić tego Tissota z aukcji poniżej. Jak myślicie czy ten zegarek jest oryginalny ? Gościu sprzedaje zegarki po dziwnie niskich cenach moim zdaniem.
: Re: Kupno Tissota
Może najpierw tutaj:
http://www.czwarty-wymiar...21976&start=225
A dopiero potem do pytań?
Zauważ, że ta super niska cena to jest licytacja i zostało jeszcze 3 dni.
Cierpliwości
rusino napisał/a: | ||
Witam zamierzam kupić tego Tissota z aukcji poniżej. Jak myślicie czy ten zegarek jest oryginalny ? Gościu sprzedaje zegarki po dziwnie niskich cenach moim zdaniem.
|
Może najpierw tutaj:
http://www.czwarty-wymiar...21976&start=225
A dopiero potem do pytań?
Cierpliwości
:
Nie zauważyłem tematu
Tak wiem że to licytacja i cena się może jeszcze zmienić ale sprzedawca większość swoich zegarków wystawia na licytację i zegarki warte np. 1400pln sprzedaje za połowę ceny...
Szymon napisał/a: |
Może najpierw tutaj:
http://www.czwarty-wymiar...21976&start=225 A dopiero potem do pytań? |
Nie zauważyłem tematu
Szymon napisał/a: |
Cierpliwości |
Tak wiem że to licytacja i cena się może jeszcze zmienić ale sprzedawca większość swoich zegarków wystawia na licytację i zegarki warte np. 1400pln sprzedaje za połowę ceny...
:
Generalnie Tissot jest jedną z najczęściej podrabianych marek.
Jeśli kupować Tissota, to ja bym tylko od autoryzowanego dystrybutora kupował. Czy to z Polski czy zagranicy (bo może być taniej sprowadzić)
rusino napisał/a: | ||||
Nie zauważyłem tematu
Tak wiem że to licytacja i cena się może jeszcze zmienić ale sprzedawca większość swoich zegarków wystawia na licytację i zegarki warte np. 1400pln sprzedaje za połowę ceny... |
Generalnie Tissot jest jedną z najczęściej podrabianych marek.
Jeśli kupować Tissota, to ja bym tylko od autoryzowanego dystrybutora kupował. Czy to z Polski czy zagranicy (bo może być taniej sprowadzić)
:
rusino napisał/a: | ||
Nie zauważyłem tematu ... |
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
To musi być fejk, Tissot nie daje 5 lat gwarancji.
_
work in progress
work in progress
:
Kupno Tissota poza autoryzowaną siecią sprzedaży to raczej pewność, że trafisz na fejka .. A jak jeszcze cena sporo niższa - 100% pewności.
:
Se wypraszam nie jestem autoryzowaną siecią, a sprzedałem mojego Tissota bardzo tanio
PPD nie narzeka, więc chyba oryginalny był
Tomek napisał/a: |
Kupno Tissota poza autoryzowaną siecią sprzedaży to raczej pewność, że trafisz na fejka .. A jak jeszcze cena sporo niższa - 100% pewności. |
Se wypraszam nie jestem autoryzowaną siecią, a sprzedałem mojego Tissota bardzo tanio
PPD nie narzeka, więc chyba oryginalny był
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
Nie zna się
Zaraz pewnie siądzie z lupą i będzie porównywał
goTomek napisał/a: |
PPD nie narzeka, więc chyba oryginalny był |
Nie zna się
Zaraz pewnie siądzie z lupą i będzie porównywał
:
Musiał dać niską cenę bo za wyższą pocioranego bym nie wziął
Ostatnio zmieniony przez Szymon 2015-04-15, 09:16, w całości zmieniany 1 raz
Tomek napisał/a: | ||
Nie zna się Zaraz pewnie siądzie z lupą i będzie porównywał |
Musiał dać niską cenę bo za wyższą pocioranego bym nie wziął
Ostatnio zmieniony przez Szymon 2015-04-15, 09:16, w całości zmieniany 1 raz
:
sam jesteś pociorany
Wspaniały kolega GoldBoy szanuje zegarki i nie miałby nigdy u siebie pocioranego zegarka
Wspaniały kolega GoldBoy szanuje zegarki i nie miałby nigdy u siebie pocioranego zegarka
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Istnieje szansa, że ktoś przed szanownym kolega GoldBoyem nie poszanował.
W każdym razie bezel porysowany jest.
Ratler Wściekły I napisał/a: |
sam jesteś pociorany
Wspaniały kolega GoldBoy szanuje zegarki i nie miałby nigdy u siebie pocioranego zegarka |
Istnieje szansa, że ktoś przed szanownym kolega GoldBoyem nie poszanował.
W każdym razie bezel porysowany jest.
:
W prawdziwych Tissotach nie ciurają się bezele, to kalumnia rzucona na dobre imię marki, musi podrupka
:
Wspaniały kolega GoldBoy nigdy nie sprzedałby nikomu podrupki, ba nawet nie miałby takowej
Odpowiedz do tematu
Tomek napisał/a: |
W prawdziwych Tissotach nie ciurają się bezele, to kalumnia rzucona na dobre imię marki, musi podrupka
|
Wspaniały kolega GoldBoy nigdy nie sprzedałby nikomu podrupki, ba nawet nie miałby takowej
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.