Panowie pomóżcie...
Założenia:
- prezent na komunię dla dziewczynki,
- design w miarę klasyczny, ponadczasowy, raczej bardziej elegancki i stonowany niż dziecięcy, dziewczyński i krzyczący żeby...
- ...przetrwał kilka lat tak, aby po paru latach potrafiła coraz bardziej doceniać i cały czas nosić...
- może być trochę 'biżuteryjny' - np. Srebrna bransa, masa perłowa na tarczy,
- budżet do 500, max 600 złotych, co wyklucza szaleństwo i skazuje nas w stronę prądu chyba,
Kompletnie z tematu damek jestem zielony, moja Dużo Ładniejsza Połowa mnie zadaniowała i będę teraz szperać, szukać, typy podrzucać a w międzyczasie proszę o ewentualne typy, podpowiedzi i sugestie....
Odpowiedz do tematu
: Dla odmiany zegarek na prezent komunijny....ehhh
:
-A niemiec płakał jak odjeżdżała?
-nie, ale k**wy przy trasie robiły szpaler.
Uważasz ze komunijny zegar wytrzymie kilka lat??
Cena dużo niższa, więc nie podrzucam tego jako propozycji żebyś nie wyszedł na centusia ale może to ci wskaże kierunek
Cena dużo niższa, więc nie podrzucam tego jako propozycji żebyś nie wyszedł na centusia ale może to ci wskaże kierunek
Cytat: |
pierdnie, pieprzny kawał opowie, ch... w towarzystwie pokaże - bawidamek taki |
:
Uważam ze takie jest założenie, nawet za cenę ze teraz niekoniecznie będzie jej się mega podobać, do tego nie wszystkie założenia są mojego autorstwa, if You know what I mean
[ Dodano: 2015-04-17, 23:40 ]
Pierwsze typy:
Najmocniejszy z nich to ten pierwszy Skagen. Ktokolwiek widział, miał, macał, ma jakieś doświadczenia z którymś z ńich ?
[ Dodano: 2015-04-17, 23:40 ]
Pierwsze typy:
Najmocniejszy z nich to ten pierwszy Skagen. Ktokolwiek widział, miał, macał, ma jakieś doświadczenia z którymś z ńich ?
:
odpuść zegarki i kup zdobny różaniec
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Antigalacticos,
Skagen
Trzeba strasznie na nie uważać, potrafi się przy wstrząsie (a to dziecko, więc pewnie ma szalone epizody w zyciu - chociaż teraz dzieci są bardziej stacjonarne niż kiedyś) mechanizm przekosić w kopercie i jest to nie do ustawienia potem, bo caly zegarek jest spasowany na taki ścisk, że masakra
Ten sam problem mają zegarki Bering i Daniel Wellington.
Poszedłbym w coś w stylistyce Casio jak Arek pokazał - ten Tissot i Ck trochę za poważne dla 8-latki chyba
Skagen
Trzeba strasznie na nie uważać, potrafi się przy wstrząsie (a to dziecko, więc pewnie ma szalone epizody w zyciu - chociaż teraz dzieci są bardziej stacjonarne niż kiedyś) mechanizm przekosić w kopercie i jest to nie do ustawienia potem, bo caly zegarek jest spasowany na taki ścisk, że masakra
Ten sam problem mają zegarki Bering i Daniel Wellington.
Poszedłbym w coś w stylistyce Casio jak Arek pokazał - ten Tissot i Ck trochę za poważne dla 8-latki chyba
:
Tissocik i CK to raczej dla starszej dziewczynki. Tak 18-letniej
A może jednak nie klasyczny, tylko Baby-G?
A może jednak nie klasyczny, tylko Baby-G?
:
baby-g to jedyny rozsądny wybór, ale miał byc elegancki i stonowany
Cytat: |
pierdnie, pieprzny kawał opowie, ch... w towarzystwie pokaże - bawidamek taki |
:
w rzeczy samej...
Baby G nie przeszły weryfikacji. Jutro jadę macać Skageny i może coś jeszcze jak wpadnie w łapy...Ogólnie kupować dla siebie jest mi dużo łatwiej
Arek napisał/a: |
baby-g to jedyny rozsądny wybór, ale miał byc elegancki i stonowany |
w rzeczy samej...
Baby G nie przeszły weryfikacji. Jutro jadę macać Skageny i może coś jeszcze jak wpadnie w łapy...Ogólnie kupować dla siebie jest mi dużo łatwiej
:
InfectedControl a.k.a. Dawid
:
To może tak (swiss.com.pl)
Z Fossilami miałem kilkarazy kontakt, kilka mosiłem. Były ok. Te małe są jeszcze w różnych kolorach i z róznymi paskami.
Z Fossilami miałem kilkarazy kontakt, kilka mosiłem. Były ok. Te małe są jeszcze w różnych kolorach i z róznymi paskami.
:
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Pany, bylim dziś, zmacalim te wszystkie Skageny, Beringi, Fossile, Atlantici, cCalviny Kleiny itd...i koncepcja sie zmienia jednak na coś mniej eleganckiego.... a co gorsze, Sprawczyni zamieszania dalej nie lajkuje Baby-G, a wpadł Jej w oko zegarek marki (przepraszam...) Lacoste...
Chyba pora zamknąć wątek...
Ps. Przy okazji taka obserwacja...Ceny zegarków 'normalnych' firm są w naszych sklepach z reguły astronomiczne-absurdalne...przynajmniej te na metkach...jak oni maja marże???
Chyba pora zamknąć wątek...
Ps. Przy okazji taka obserwacja...Ceny zegarków 'normalnych' firm są w naszych sklepach z reguły astronomiczne-absurdalne...przynajmniej te na metkach...jak oni maja marże???
:
astronomiczne-absurdalne...
Antigalacticos napisał/a: |
Ps. Przy okazji taka obserwacja...Ceny zegarków 'normalnych' firm są w naszych sklepach z regułyprzynajmniej te na metkach...jak oni maja marże??? |
astronomiczne-absurdalne...
:
A to Ci mogę powiedzieć, bo kiedyś wygadał mi się gość TT, że marża jest 50%
Antigalacticos napisał/a: |
.jak oni maja marże??? |
A to Ci mogę powiedzieć, bo kiedyś wygadał mi się gość TT, że marża jest 50%
:
Odpowiedz do tematu
Wtrącę się do tematu. Poszukiwany zegarek komunijny tym razem dla chłopaka. Pomyślałem, że fajnie jakby miał jakiś wave ceptor. Tylko czy jest jakiś sterowany radiowo około 37-38mm?