Militarne/lotnicze chrono
Odpowiedz do tematu

:
ALAMO napisał/a:

To się akurat nie masz nad czym zastanawiać. Będzie wyglądało jak kupa, waliło jak z zuluskiej chaty, i w porywach jeszcze brudziło mankiet. Ale to wszystko oczywiście szlachetnie, z właściwym indywidualizmem, i generalnie cymes.
Te koperty należy przecierać sokiem z cytryny żeby zlikwidować patynę. Pomaga na około tydzień.

:))
Dzięki. Co innego wiedzieć, że coś nie tak a co innego informacja z pierwszej ręki pifko

Ostatnio zmieniony przez Woytec 2015-04-11, 16:32, w całości zmieniany 1 raz
:
Cytat:
Te koperty należy przecierać sokiem z cytryny żeby zlikwidować patynę. Pomaga na około tydzień.

Bez przesady, ja pierwszy raz przecierałem po około 3-4 miesiącach. Ale przed przetarciem też nie było tragedii:

A tak wyglądał nowy:

Fakt, że drugi raz nie przecierałem już, bo zegarek poszedł do ludzi, ale naprawdę nie było tragedii z dziadzeniem, nosiłem go 3-4 dni w tygodniu przez ten 3-4 miesiące a nadgarstków antyperspirantem nie smaruję. :P

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Iks napisał/a:
Bez przesady, ja pierwszy raz przecierałem po około 3-4 miesiącach. Ale przed przetarciem też nie było tragedii:

Może miałeś mosiądz :popcorn:

:
No może, ale w tych wyżej pokazanych też może być mosiądz ;) W końcu producent ten sam.

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
No i obawiam się, że temat na razie odłożony na zaś :(
Miałem wielką ochotę na tego czarnego Stenka ale oczywiście w sobotę musiałem zamówić alusy z czujnikami i opony a Stenek wypłynął w niedzielę :głową w mur:
Teraz mogę sobie co najwyżej Ticino kliknąć :(

:
Ja póki co bije się z myślami czy sprzedawać stenka... Może jeszcze uda się wycofać hmmm

[ Dodano: 2015-04-18, 09:12 ]
Kurna - sam sobie przypomniałem to i tobie tu wrzucę :głową w mur: 43mm, w środku automatyczne chrono. Cena po rabatach na pewno w granicach 1,5k. Duża łatwość późniejszej odsprzedaży za pół ceny (sam rozważę :twisted: _

:
Chrono właśnie zostało kliknięte :)
W związku z nadchodzącymi imieninkami odblokowałem nieco środków, a co tam...
Skłaniałem sie ku Słoniowemu Stenkowi ale w końcu stanęło na czymś innym.
Zegarek jest absolutnie genialny, rzadki, lotniczy automat z chronografem. Podobał mi się od dawna ale powstrzymywał mnie materiał z którego jest wykonany - tytan.
W końcu jednak doszedłem do wniosku, że jeśli w realu wygląda tak, jak na fotkach to i ten tytan nie będzie mi przeszkadzał.

Wszystkim Kumotrom dziekuję za pomoc, plusiki za pomoc kliknę jak wstanę.

PS
Podpowiedzi jest sporo wiec stali bywalcy powinni załapać co zacz a jeśli nie to pokazywane będzie jak przyjedzie ;)

:
Tytan powiadasz.
hmmm Pewnie jakiś Citek. :))

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
:
Już się nacieszyłem, zamówienie jest "cancelled"
Najgorsze, że zapłaciłem paypalem.

Edit
Odpisali momentalnie, wyślą w tym tygodniu a na stronce jest błąd.
Uff...

PS
Dla ułatwienia dodam, ze są dwa takie na forum, przynajmniej o tylu wiem ;)

Ostatnio zmieniony przez Woytec 2015-04-22, 07:54, w całości zmieniany 1 raz
Szymon
[Usunięty]
:
Fiytę Marsjańską? hmmm

Ostatnio zmieniony przez Szymon 2015-04-22, 08:07, w całości zmieniany 1 raz
:
Prawie...

:
Aki tajemniczy, no... nono

Drzewo bez korzenia daleko nie zajdzie
:
Szymon, pewnie Fiyta ale ta w PVD :)

[ Dodano: 2015-04-22, 09:38 ]
http://www.czwarty-wymiar...highlight=fiyta

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Fjuta kupił. :))

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
Szymon
[Usunięty]
:
kornel91,

A to ja nie pamiętałem że ta czarna jest tytaniasta ;)

Bardzo fajny zegar - nosiłbym ;) pifko

Edyta:
Właśnie..
Woytec,
Jak znów Ci tytan nie podejdzie, to ponownie mogę pomóc ;) (jakby co)

Ostatnio zmieniony przez Szymon 2015-04-22, 09:02, w całości zmieniany 2 razy
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum