Coś naprawdę taniutkiego na moto
Odpowiedz do tematu

:
Uznałem, że mniejsza pojemność będzie dla mnie rozsądniejszym wyborem...Nie sztuka się rozpędzić...sztuka się zatrzymać ;)
Bardzo mi się widzą nakedy.

:
Też tak miałem, a później zakochałem się w africa twin ;)

:
Wszystko przede mną ;) Przynajmniej taką mam nadzieję pifko

:
Jak robiłem kurs doszkalający, to instruktor mi wbijał do łba, że prosto i szybko to każdy potrafi jechać. Sztuką jest umieć zakręcać i jeździć płynnie.

Większą frajdę mam z kręcenia się po wiejskich drogach 35-letnim dwusuwem 250cc, niż ciężką VFR, którą jeżdżę na codzień.

Na motur CeWuC mi się sprawdzał doskonale

Jak każdy inny zresztą...

Pozdrawiam
Eryk

We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.
:
Ja jezdze w 100% po miescie i latam w tym co mam na reku, Seika, Tissoty i inne gady i nigdy nie bylo problemu.

:
na moto to jakiś tani kwarcowy gniot :złośliwiec:

fajnie że zacząłeś przygodę z moto i to od małej pojemności pifko nie tak jak mua :P

p.s. szkoda, że ten Junak nie jeździ tak jak wygąda :złośliwiec: :))

:
arecki napisał/a:

p.s. szkoda, że ten Junak nie jeździ tak jak wygąda :złośliwiec: :))

Nie grzesz smyku, bo tam wjadę na Junaku i zabiorę Ci Monstera plask pifko

:
eee bo znowu kupie moto i będę Ci uciekał :foch:

:
Ja dzis w koncu otworzyłem sezon, a wracajac do zegarków moja łachudra się nie skarży na wibracje :)

:
Hogg, Casio terrorystyczne to dobry wybór.

Ptaku, Kymco jeździsz :?:

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
:
Niom od 3 lat, wczesniej byl Burgman ale mialem dosyc wizyt w serwisie i przesiadlem sie na bezawaryjnego koreanczyka

Ostatnio zmieniony przez Ptaku 2015-04-27, 10:59, w całości zmieniany 1 raz
:
Ptaku, 4 lata jeździłem ZX 50.

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
Szymon
[Usunięty]
:
Ptaku napisał/a:
Ja dzis w koncu otworzyłem sezon, a wracajac do zegarków moja łachudra się nie skarży na wibracje :)

Obrazek

Ja tam też jeżdżę w mechanikach i nic im się nie dzieje.

Ptaku, przytocz się do Kwadratu w środę skoro już otworzyłeś sezon. ;)

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum