Odpowiedz do tematu
:
Kurcze.. jakoś tak żaden dla mnie Niestety, bardziej widzi mi się Sumo "blumo" no i oczywiście Citizen
:
Namieszaliście mi strasznie. Już właściwie byłem zdecydowany a teraz sam nie wiem
Nie mogę edytować ankiety, ale dorzucam w pierwszym poście i tutaj mój plan na drugą połowę roku.
Co sądzicie?
Nie mogę edytować ankiety, ale dorzucam w pierwszym poście i tutaj mój plan na drugą połowę roku.
Co sądzicie?
If in doubt, FLAT OUT!!!
:
Mój ojciec dał się namówić i ściąga w końcu boazerię. Ma tak ze 20 m2. Tanio sprzeda
:
Ty pijaku
Z_bych napisał/a: |
Mój ojciec dał się namówić i ściąga w końcu boazerię. Ma tak ze 20 m2. Tanio sprzeda |
Ty pijaku
:
Ostatnio zmieniony przez Sentinel 2015-05-08, 21:12, w całości zmieniany 1 raz
Z_bych, nie pomagasz
Ostatnio zmieniony przez Sentinel 2015-05-08, 21:12, w całości zmieniany 1 raz
If in doubt, FLAT OUT!!!
:
Ostatnio zmieniony przez Z_bych 2015-05-08, 21:29, w całości zmieniany 1 raz
I złodzieju
Jak nie pomagam? Pomagam Branse ma fajową
Jak nie pomagam? Pomagam Branse ma fajową
Ostatnio zmieniony przez Z_bych 2015-05-08, 21:29, w całości zmieniany 1 raz
:
Zdecydowanie tak!
Jako edc bije wszystkie propozycje.
Sentinel napisał/a: |
Namieszaliście mi strasznie. Już właściwie byłem zdecydowany a teraz sam nie wiem
Nie mogę edytować ankiety, ale dorzucam w pierwszym poście i tutaj mój plan na drugą połowę roku. Obrazek Co sądzicie? |
Zdecydowanie tak!
Jako edc bije wszystkie propozycje.
Skate or die!
:
Zdecydowanie bierz OS'a!
Odkupię za pół ceny!
Odkupię za pół ceny!
:
Z prezentowanych przez Ciebie, mi definitywnie podoba się Huldra
:
Lepiej dołóż do OS
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
A mi ten OS nie podchodzi, a jako niebieszczak Huldra kolorystyką i ogólnie wyglądem tarczy bije wszystko na głowę. A na żywo po prostu wymiata. Tyle, że nie ma daty, więc ja poważnie rozważyłbym jeszcze Citizena .
:
OS ładny ale przypadkiem nie w damskim rozmiarze?
:
Teraz blumo, za pół roku orienta - masz dwa niebieskie, ale oba inne. Z tych pokazanych wyżej to blumo będzie najlepsze, najsolidniejsze i będzie imo cieszyć, a potem OSka. Chyba, że od razu OSka - od początku mówiłem o nim tylko, że był poza budżetem.
[ Dodano: Sob 09 Maj, 2015 10:45 ]
Prawie 42mm bez koronki, bez jakichś przecinków.
Ostatnio zmieniony przez Iks 2015-05-09, 09:44, w całości zmieniany 1 raz
Sentinel napisał/a: |
Nie mogę edytować ankiety, ale dorzucam w pierwszym poście i tutaj mój plan na drugą połowę roku. |
Teraz blumo, za pół roku orienta - masz dwa niebieskie, ale oba inne. Z tych pokazanych wyżej to blumo będzie najlepsze, najsolidniejsze i będzie imo cieszyć, a potem OSka. Chyba, że od razu OSka - od początku mówiłem o nim tylko, że był poza budżetem.
[ Dodano: Sob 09 Maj, 2015 10:45 ]
Woytec napisał/a: |
OS ładny ale przypadkiem nie w damskim rozmiarze? |
Prawie 42mm bez koronki, bez jakichś przecinków.
Ostatnio zmieniony przez Iks 2015-05-09, 09:44, w całości zmieniany 1 raz
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Z tej trójki Głos na Orła chociaż biorąc pod uwagę idące wakacje to można znaleźć coś jeszcze ciekawszego w niebieskim kolorze
:
Odpowiedz do tematu
Dałem głos na Huldre, ale nie jestem przekonany do tych czasomierzy, które pokazałeś
Pozdrawiam, Wojtek
... Taka jest moja koncepcja, Tak ja to widzę
Oni - wadliwi myśliwi, Ja jestem prawdziwy myśliwy ......
... Taka jest moja koncepcja, Tak ja to widzę
Oni - wadliwi myśliwi, Ja jestem prawdziwy myśliwy ......