Który niebieski?
Odpowiedz do tematu

:
Kurcze.. jakoś tak żaden dla mnie hmmm Niestety, bardziej widzi mi się Sumo "blumo" :D no i oczywiście Citizen

:
Namieszaliście mi strasznie. Już właściwie byłem zdecydowany a teraz sam nie wiem hmmm

Nie mogę edytować ankiety, ale dorzucam w pierwszym poście i tutaj mój plan na drugą połowę roku.

Co sądzicie?

If in doubt, FLAT OUT!!!
:
Mój ojciec dał się namówić i ściąga w końcu boazerię. Ma tak ze 20 m2. Tanio sprzeda :D

:
Z_bych napisał/a:
Mój ojciec dał się namówić i ściąga w końcu boazerię. Ma tak ze 20 m2. Tanio sprzeda :D

Ty pijaku pifko

:
Z_bych, plask nie pomagasz nono
;)

Ostatnio zmieniony przez Sentinel 2015-05-08, 21:12, w całości zmieniany 1 raz
If in doubt, FLAT OUT!!!
:
I złodzieju :P

Jak nie pomagam? Pomagam :foch: Branse ma fajową :D ;)

Ostatnio zmieniony przez Z_bych 2015-05-08, 21:29, w całości zmieniany 1 raz
:
Sentinel napisał/a:
Namieszaliście mi strasznie. Już właściwie byłem zdecydowany a teraz sam nie wiem hmmm

Nie mogę edytować ankiety, ale dorzucam w pierwszym poście i tutaj mój plan na drugą połowę roku.
Obrazek

Co sądzicie?

Zdecydowanie tak!
Jako edc bije wszystkie propozycje.

Skate or die!
:
Zdecydowanie bierz OS'a!
Odkupię za pół ceny!

:
Z prezentowanych przez Ciebie, mi definitywnie podoba się Huldra

:
Lepiej dołóż do OS :)

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
A mi ten OS nie podchodzi, a jako niebieszczak Huldra kolorystyką i ogólnie wyglądem tarczy bije wszystko na głowę. A na żywo po prostu wymiata. Tyle, że nie ma daty, więc ja poważnie rozważyłbym jeszcze Citizena ;) .

:
OS ładny ale przypadkiem nie w damskim rozmiarze? ;)

:
Sentinel napisał/a:

Teraz blumo, za pół roku orienta - masz dwa niebieskie, ale oba inne. Z tych pokazanych wyżej to blumo będzie najlepsze, najsolidniejsze i będzie imo cieszyć, a potem OSka. Chyba, że od razu OSka - od początku mówiłem o nim tylko, że był poza budżetem. pifko

[ Dodano: Sob 09 Maj, 2015 10:45 ]
Woytec napisał/a:
OS ładny ale przypadkiem nie w damskim rozmiarze?

Prawie 42mm bez koronki, bez jakichś przecinków.

Ostatnio zmieniony przez Iks 2015-05-09, 09:44, w całości zmieniany 1 raz
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Z tej trójki Głos na Orła chociaż biorąc pod uwagę idące wakacje to można znaleźć coś jeszcze ciekawszego w niebieskim kolorze

:
Dałem głos na Huldre, ale nie jestem przekonany do tych czasomierzy, które pokazałeś hmmm

Pozdrawiam, Wojtek

... Taka jest moja koncepcja, Tak ja to widzę
Oni - wadliwi myśliwi, Ja jestem prawdziwy myśliwy ......
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum