goTomek,
Ten Orient fajny, ale ja bym mu zrobił kilim tę kartkę z kalendarza na tarczy najchętniej.
Bo sam zegarek bardzo fajny tylko trochę mi to coś psuje ogólne wrażenie.
Odpowiedz do tematu
:
:
ten Pan Europ jest nr2 na mojej wish liście....a jako alternatywa to IMO tylko i wyłącznie visodate lub zwykły prs pokazany wyżej w wątku
lepsze jutro było wczoraj
:
gdyby nie te ograniczenia budżetowe...
Na imię mam Grzesiek.
:
to kup niebieski sangdo
Skate or die!
:
Takie dwa na prund z plynaca sekunda (ale bez szafiru):
Pozdrawiam
Eryk
Pozdrawiam
Eryk
We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.
:
Nie ma czerwonego akcentu kolorystycznego
pataszon napisał/a: |
gdyby nie te ograniczenia budżetowe... |
Nie ma czerwonego akcentu kolorystycznego
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
No dobra, to po kolei:
1. Orient M-Force - nie bardzo, zbyt tool'owaty
2. GG Orzeł - to wlaśnie mój cichy faworyt, ale decyzja jeszcze nie zapadła
3. Lamafa - zbyt vintage jak dla mnie, chociaż ciekawy
4. Citizen Grand - tak, ale bez osłony koronki no i sporo powyżej budżetu, chyba że ktoś odda w moim budżecie
5. Tissot Seastar - zbyt jednolity kolorystycznie, brak akcentu, no i sporo powyżej budżetu
6. Seiko - zastanawiam się, chociaż brak szafiru przy codziennym użytkowaniu to jednak wada jak dla mnie.
7. OS GMT - jest na liscie zakupów na koniec tego roku więc chwilowo nie biorę go pod uwagę, ale propozycja spełnia wszystkie moje oczekiwania, poza ceną
8. MIDO - coś mi w nim nie pasuje, chociaż sam nie wiem co
9. Tissot PR i PRS 516 - mam PRS 516 czarnego więc nie chcę dublować w innym kolorze. Oba podobne więc odpada, chociaż propozycja świetna
10. OS Somes - kiedyś bardzo chciałem, teraz trochę mi przeszło, pewnie z powodu braku akcentu kolorystycznego, chociaż tutaj pewnie zepsułby całą koncepcję. Tak czy inaczej świetny ale nie przy moich kryteriach
11. Citizen z subtarczą - niezły chociaż brak akcentu kolorystycznego
12. Huldra - mocno się zastanawiam, chociaż minimalnie powyżej budżetu i brak akcentu kolorystycznego
13. Sorna - zbyt vintage jak dla mnie
14. Lew i wuj - Orthosa i Cerberusa też rozważam, chociaż oba powyżej budżetu to jednak oba nietuzinkowe i przyciągające uwagę
15. OS multidata - nie bo nie lubię jak zbyt wiele dzieje się na tarczy
16. Bernhardt - zbyt retro
17. Orient - mały i ten kalendarz ale ogólna koncepcja mi się podoba
18. Omega - jak wygram w totka
19. Bulovy fajne ale brak akcentu jak Iks słusznie zauważył
Jak na razie w grze jest czterech zawodników: Orzeł, Huldra i dwa Lwy. Mam jeszcze czas na dezyzję i liczę że coś fajnego podrzucicie jeszcze
rozdam jak podejmę decyzję
1. Orient M-Force - nie bardzo, zbyt tool'owaty
2. GG Orzeł - to wlaśnie mój cichy faworyt, ale decyzja jeszcze nie zapadła
3. Lamafa - zbyt vintage jak dla mnie, chociaż ciekawy
4. Citizen Grand - tak, ale bez osłony koronki no i sporo powyżej budżetu, chyba że ktoś odda w moim budżecie
5. Tissot Seastar - zbyt jednolity kolorystycznie, brak akcentu, no i sporo powyżej budżetu
6. Seiko - zastanawiam się, chociaż brak szafiru przy codziennym użytkowaniu to jednak wada jak dla mnie.
7. OS GMT - jest na liscie zakupów na koniec tego roku więc chwilowo nie biorę go pod uwagę, ale propozycja spełnia wszystkie moje oczekiwania, poza ceną
8. MIDO - coś mi w nim nie pasuje, chociaż sam nie wiem co
9. Tissot PR i PRS 516 - mam PRS 516 czarnego więc nie chcę dublować w innym kolorze. Oba podobne więc odpada, chociaż propozycja świetna
10. OS Somes - kiedyś bardzo chciałem, teraz trochę mi przeszło, pewnie z powodu braku akcentu kolorystycznego, chociaż tutaj pewnie zepsułby całą koncepcję. Tak czy inaczej świetny ale nie przy moich kryteriach
11. Citizen z subtarczą - niezły chociaż brak akcentu kolorystycznego
12. Huldra - mocno się zastanawiam, chociaż minimalnie powyżej budżetu i brak akcentu kolorystycznego
13. Sorna - zbyt vintage jak dla mnie
14. Lew i wuj - Orthosa i Cerberusa też rozważam, chociaż oba powyżej budżetu to jednak oba nietuzinkowe i przyciągające uwagę
15. OS multidata - nie bo nie lubię jak zbyt wiele dzieje się na tarczy
16. Bernhardt - zbyt retro
17. Orient - mały i ten kalendarz ale ogólna koncepcja mi się podoba
18. Omega - jak wygram w totka
19. Bulovy fajne ale brak akcentu jak Iks słusznie zauważył
Jak na razie w grze jest czterech zawodników: Orzeł, Huldra i dwa Lwy. Mam jeszcze czas na dezyzję i liczę że coś fajnego podrzucicie jeszcze
rozdam jak podejmę decyzję
If in doubt, FLAT OUT!!!
:
A może
:
ta pierwsza jest BOSKA!!!!!!!!! czy to jest do kupienia w kraju nad Wisłą??? jakis ref bym poprosił
Erolek napisał/a: |
Takie dwa na prund z plynaca sekunda (ale bez szafiru):
Obrazek Obrazek Pozdrawiam Eryk |
ta pierwsza jest BOSKA!!!!!!!!! czy to jest do kupienia w kraju nad Wisłą??? jakis ref bym poprosił
lepsze jutro było wczoraj
:
Gdzie te Prometeusze dajo
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Na ich stronie, ale jeszcze jest w pre-orderze, ale zapowiada się fajny zegar.
http://www.prometheuswatc...0m-diver-watch/
http://www.prometheuswatc...0m-diver-watch/
:
Prometeusz fajny, tylko ponad budżet niestety
If in doubt, FLAT OUT!!!
:
Citek Grand i Prometheusz bardzo fajne OS GMT Super. Ale weź sobie GGerlach na nadgarstku nie widziałem u nikogo.Nadal unikat taki i bardzo ciekawy bez porównania z niczym innym.
hej ho
:
i wszystko zepsuli szkłem, widziałeś?
Po citku, będziesz niepocieszony, uwierz mi!
Ostatnio zmieniony przez prezesso 2015-05-12, 13:11, w całości zmieniany 1 raz
satanic666 napisał/a: |
Na ich stronie, ale jeszcze jest w pre-orderze, ale zapowiada się fajny zegar.
http://www.prometheuswatc...0m-diver-watch/ |
i wszystko zepsuli szkłem, widziałeś?
Po citku, będziesz niepocieszony, uwierz mi!
Ostatnio zmieniony przez prezesso 2015-05-12, 13:11, w całości zmieniany 1 raz
Skate or die!
:
Odpowiedz do tematu
No to pozamiatane Kupiłem taki:
tylko pomarańczowy Fotka powyżej "pożyczona" od revolty z tegoż wątku. Mam nadzieję że się nie obrazi
Serio, to chciałem nabyć New Monstera na wakacje równolegle z niebieskim o który pytałem, ale Monster wydawał mi się mały, zwłaszcza przez dość szeroki bezel i małe szkło. Miałem kiedyś starego i sprzedałem z tego powodu. Wpadła jednak okazja w postaci OrientStara i tak problem się rozwiązał - przynajmniej tymczasowo. Niebieskiego jednak nabędę i będzie to najprawdopodobniej również OrientStar GMT pokazywany już w tym wątku.
Dziękuję wszystkim za propozycje
tylko pomarańczowy Fotka powyżej "pożyczona" od revolty z tegoż wątku. Mam nadzieję że się nie obrazi
Serio, to chciałem nabyć New Monstera na wakacje równolegle z niebieskim o który pytałem, ale Monster wydawał mi się mały, zwłaszcza przez dość szeroki bezel i małe szkło. Miałem kiedyś starego i sprzedałem z tego powodu. Wpadła jednak okazja w postaci OrientStara i tak problem się rozwiązał - przynajmniej tymczasowo. Niebieskiego jednak nabędę i będzie to najprawdopodobniej również OrientStar GMT pokazywany już w tym wątku.
Dziękuję wszystkim za propozycje
If in doubt, FLAT OUT!!!