Szanowni !
Czy ktoś mógłby pomóc? Nie mogę znaleźć zegarka który wpadł mi w oko, był to albo Atlantic albo Adriatica, miał niebieską tarczę jakieś planety chyba na nim były, coś w nazwie ze sky czy night czy blue sky, jeśli ktoś by na niego trafił prosiłbym tu o pomoc
Odpowiedz do tematu
: Pomoc w namierzeniu zegarka
:
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Szukałem już tak, nic z tego
:
Ostatnio zmieniony przez Woytec 2015-05-13, 09:33, w całości zmieniany 1 raz
A może to był Epos?
Edit
Można jeszcze tak poszukać
https://www.google.pl/sea...w=2560&bih=1302
Nawet fajne wyskakują
Edit
Można jeszcze tak poszukać
https://www.google.pl/sea...w=2560&bih=1302
Nawet fajne wyskakują
Ostatnio zmieniony przez Woytec 2015-05-13, 09:33, w całości zmieniany 1 raz
:
Jeśli to było w salonie z atlantikiem to obstawiam TT a tam mają citizeny.
Może kolega oglądał najpierw atlantiki a potem "kosmiczne" citki i się pomylił?
Może kolega oglądał najpierw atlantiki a potem "kosmiczne" citki i się pomylił?
Skate or die!
:
W TT to chyba Citizenów nie mają właśnie
prezesso napisał/a: |
Jeśli to było w salonie z atlantikiem to obstawiam TT a tam mają citizeny.
Może kolega oglądał najpierw atlantiki a potem "kosmiczne" citki i się pomylił? |
W TT to chyba Citizenów nie mają właśnie
:
Dziękuje za pomoc ale nadal nie to w nazwie pamiętam coś z cosmic, cosmica, szukam w googlach ale kurcze nie ma bo faktycznie być może pomyliłem marki
:
A pamiętasz w jakim sklepie to widziałeś? Bo to pomoże ograniczyć pule marek w jakich szukamy.
:
A może Doxa Blue Planet:
:
merlo napisał/a: |
cosmic |
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
Na 100% w polskim sklepie, w tych najbardziej popularnych, zegarownie i timetrend już przeszukałem
Doxa Blue Planet ten z lewej trochę go przypomina, napewno niebieska tarcza była i taki delikatny design, wiem że to szukanie igły w stogu siana
Szymon napisał/a: |
A pamiętasz w jakim sklepie to widziałeś? Bo to pomoże ograniczyć pule marek w jakich szukamy. |
Na 100% w polskim sklepie, w tych najbardziej popularnych, zegarownie i timetrend już przeszukałem
Doxa Blue Planet ten z lewej trochę go przypomina, napewno niebieska tarcza była i taki delikatny design, wiem że to szukanie igły w stogu siana
:
to w swissie
co tam mają?
Szymon napisał/a: | ||
W TT to chyba Citizenów nie mają właśnie |
to w swissie
co tam mają?
Skate or die!
:
W zwisie to mają Citki. Mają sporo modówek, Tissota, Czasexa, Roamera, ... no i jeszcze dużo innych rzeczy. Najlepiej na stronie poprzeglądać.
prezesso napisał/a: | ||||
to w swissie co tam mają? |
W zwisie to mają Citki. Mają sporo modówek, Tissota, Czasexa, Roamera, ... no i jeszcze dużo innych rzeczy. Najlepiej na stronie poprzeglądać.
:
Odpowiedz do tematu
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |