Oooo, ten Helson stalowy to mnie się podoba!
Dużo taki?
Odpowiedz do tematu
:
Daito, Bestia jest nieco większa od żółtego Air Divera, ale nie jest to przesadnie wielki zegar- sam bezel ma ok. 44mm. Zresztą, zawsze możesz podjechać i przymierzyć- wziąłbyś też parę swoich do pomacania
:
Daito, weź bestię - za pół ceny odkupię
:
A mnie bardziej ten mosiężny podchodzi. Sweter nie sweter, ma coś w sobie.
:
Szczerze?
Bo mnie też się podoba, wahałem się pomiędzy nim a Prometheusem i ciągle wolałbym go mieć jako pierwszy
Wygrał ten drugi bo żółty, większy i bardziej "wakacyjny" (Orthos to taki deskdiver bardziej) ale L8H wciąż chodzi mi po głowie.
Jak ci pasuje to bierz, przynajmniej zobaczę na nadgarstkowych
A tak BTW, jakby kolor Orthosa się znudził to mo.żna do niego dokupić tarcze na wymianę
Daito napisał/a: |
A tak z krystalicznie czystej, niczym łza dziewicy, bezinteresownej męskiej ciekawości zapytam dlaczego nie Lew&Huey? |
Szczerze?
Bo mnie też się podoba, wahałem się pomiędzy nim a Prometheusem i ciągle wolałbym go mieć jako pierwszy
Wygrał ten drugi bo żółty, większy i bardziej "wakacyjny" (Orthos to taki deskdiver bardziej) ale L8H wciąż chodzi mi po głowie.
Jak ci pasuje to bierz, przynajmniej zobaczę na nadgarstkowych
A tak BTW, jakby kolor Orthosa się znudził to mo.żna do niego dokupić tarcze na wymianę
:
Wiem że Ci się podoba w sumie to z podobnego powodu namawiałem Cię na żółtego Prometheus'a
To da się zrobić...
Ostatnio zmieniony przez Daito 2015-05-17, 16:01, w całości zmieniany 1 raz
Woytec napisał/a: | ||
Szczerze? Bo mnie też się podoba, wahałem się pomiędzy nim a Prometheusem i ciągle wolałbym go mieć jako pierwszy |
Wiem że Ci się podoba w sumie to z podobnego powodu namawiałem Cię na żółtego Prometheus'a
Machu napisał/a: |
. Zresztą, zawsze możesz podjechać i przymierzyć- wziąłbyś też parę swoich do pomacania |
To da się zrobić...
Ostatnio zmieniony przez Daito 2015-05-17, 16:01, w całości zmieniany 1 raz
Nieczynne z powodu że zamknięte
:
Bier na zdrowie
Daito napisał/a: |
Wiem że Ci się podoba w sumie to z podobnego powodu namawiałem Cię na żółtego Prometheus'a |
Bier na zdrowie
:
A mnie się orthos podoba bardzo:
Skate or die!
:
Sami kiedyś pisaliście, żeby nie oceniać zegarków po zdjęciach. Niby wszystko z nim ok ale najpierw Bestię przymierz
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
No, tyle że niektórych to nie ma jak przymierzyć.
Bestie sam bym polecił, ale ten żôlty
Bestie sam bym polecił, ale ten żôlty
Skate or die!
:
prezesso, a co brzydki odcień wskazówek w Oriencie ?
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Nie. Kompletnie nie pasują.
Stalowe byłyby wypas! Popatrz na orthosa...
Stalowe byłyby wypas! Popatrz na orthosa...
Skate or die!
:
To prawda ze stalowymi byłoby super.
prezesso napisał/a: |
Stalowe byłyby wypas! Popatrz na orthosa... |
To prawda ze stalowymi byłoby super.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
To już bym go miał.
Nawet mimo zwierzyńca
prezesso napisał/a: |
Stalowe byłyby wypas! Popatrz na orthosa... |
To już bym go miał.
Nawet mimo zwierzyńca
:
Odpowiedz do tematu
Do Orthosa sam się prxymierzalem
Już nawet prawie kupilem, na WUS człowiek z UK sprzedawal, ale wyczytalem gdzieś że bransa jest za długa i nie da się skrocic na mój rozmiar
Więc bierz, będzie info z pierwszej ręki, a jak coś to odkupie za pół ceny
Już nawet prawie kupilem, na WUS człowiek z UK sprzedawal, ale wyczytalem gdzieś że bransa jest za długa i nie da się skrocic na mój rozmiar
Więc bierz, będzie info z pierwszej ręki, a jak coś to odkupie za pół ceny
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй