Diver z czerwona tarczą...
Odpowiedz do tematu

:
Oooo, ten Helson stalowy to mnie się podoba!
Dużo taki?

:
Daito, Bestia jest nieco większa od żółtego Air Divera, ale nie jest to przesadnie wielki zegar- sam bezel ma ok. 44mm. Zresztą, zawsze możesz podjechać i przymierzyć- wziąłbyś też parę swoich do pomacania pifko

:
Daito, weź bestię - za pół ceny odkupię ;)

:
A mnie bardziej ten mosiężny podchodzi. Sweter nie sweter, ma coś w sobie.

:
Daito napisał/a:

A tak z krystalicznie czystej, niczym łza dziewicy, bezinteresownej męskiej ciekawości zapytam dlaczego nie Lew&Huey?

Szczerze?
Bo mnie też się podoba, wahałem się pomiędzy nim a Prometheusem i ciągle wolałbym go mieć jako pierwszy :złośliwiec:
Wygrał ten drugi bo żółty, większy i bardziej "wakacyjny" (Orthos to taki deskdiver bardziej) ale L8H wciąż chodzi mi po głowie.
Jak ci pasuje to bierz, przynajmniej zobaczę na nadgarstkowych pifko

A tak BTW, jakby kolor Orthosa się znudził to mo.żna do niego dokupić tarcze na wymianę

:
Woytec napisał/a:
Daito napisał/a:

A tak z krystalicznie czystej, niczym łza dziewicy, bezinteresownej męskiej ciekawości zapytam dlaczego nie Lew&Huey?

Szczerze?
Bo mnie też się podoba, wahałem się pomiędzy nim a Prometheusem i ciągle wolałbym go mieć jako pierwszy :złośliwiec:

Wiem że Ci się podoba w sumie to z podobnego powodu namawiałem Cię na żółtego Prometheus'a :złośliwiec: :))

Machu napisał/a:
. Zresztą, zawsze możesz podjechać i przymierzyć- wziąłbyś też parę swoich do pomacania pifko

To da się zrobić... :)) pifko

Ostatnio zmieniony przez Daito 2015-05-17, 16:01, w całości zmieniany 1 raz
Nieczynne z powodu że zamknięte
:
Daito napisał/a:

Wiem że Ci się podoba w sumie to z podobnego powodu namawiałem Cię na żółtego Prometheus'a :złośliwiec: :))

facepalm

Bier na zdrowie pifko

:
A mnie się orthos podoba bardzo:

Skate or die!
:
Sami kiedyś pisaliście, żeby nie oceniać zegarków po zdjęciach. Niby wszystko z nim ok ale najpierw Bestię przymierz ;)

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
No, tyle że niektórych to nie ma jak przymierzyć.
Bestie sam bym polecił, ale ten żôlty :facepalm:

Skate or die!
:
prezesso, a co brzydki odcień wskazówek w Oriencie ?

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Nie. Kompletnie nie pasują.
Stalowe byłyby wypas! Popatrz na orthosa...

Skate or die!
:
prezesso napisał/a:

To prawda ze stalowymi byłoby super.

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

:
prezesso napisał/a:

To już bym go miał.
Nawet mimo zwierzyńca ;)

:
Do Orthosa sam się prxymierzalem ;)
Już nawet prawie kupilem, na WUS człowiek z UK sprzedawal, ale wyczytalem gdzieś że bransa jest za długa i nie da się skrocic na mój rozmiar hmmm
Więc bierz, będzie info z pierwszej ręki, a jak coś to odkupie za pół ceny :))

Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused

Pełna wersja forum