Która amfibia?
Odpowiedz do tematu

:
Bofff, świetne. Amfibia to przykład jak z prostego zegarka po zmianie bezela i złożeniu fajnego pacha robi się super zegarek za kilka stówek.

:
bofff, - pomarańczka rewelka - wiem co se kliknę w wakacje na testy :shock:

[ Dodano: 2015-05-21, 18:39 ]
BTW - jak se taką pomarańczkę poskładać cool

:
WAFEL1979, świetna!
No i dzięki wszystkim za sugestie pifko chyba jestem dużo bliższy dokonania wyboru, tudzież zamiaru zmodowania amfy... :))
A tak BTW to z jakością w amfibiach coś się poprawiło? Miałem 3 noworuskie i różnie z tym bywało, w latinie na ten przykład tarcza zmieniła kolor na fioletowy od słońca... :głową w mur: Z tego co czytałem, nie ona jedyna.

"I own the watch, the watch does not own me"
:
bofff napisał/a:
moje będą gotowe za jakieś 2-3 tygodnie
mi się jeszcze takie spodobały
Obrazek
Obrazek

...........niebieska, suuuuuuper pifko

Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
Też mam zmodowaną niedawno amfibię (tylko ze starej beczki) i pewnie jeszcze kiedyś zrobię moda z którejś z tych nowszych (może jakieś ministry w stylu militarnym...)

Pomimo uszu 18mm da się wsadzić np 22mm pasek pod warunkiem że się go ładnie dotnie :)

Ostatnio zmieniony przez carpetmonster 2015-05-22, 00:27, w całości zmieniany 1 raz
:
carpetmonster, pifko

Wszystko ma swoją kolej, miejsce i czas.
Maras68
[Usunięty]
:
carpetmonster napisał/a:
Też mam zmodowaną niedawno amfibię (tylko ze starej beczki) i pewnie jeszcze kiedyś zrobię moda z którejś z tych nowszych (może jakieś ministry w stylu militarnym...)
Obrazek

Pomimo uszu 18mm da się wsadzić np 22mm pasek pod warunkiem że się go ładnie dotnie :)

kiedyś na jakimś wrocławskim podstoliku chętnie bym pooglądał te mody cool

:
Padło na nr2 cool
Dokupiłem jeszcze tutaj

http://allegro.pl/bezel-v...5410297752.html

bezel, EDIT: wtopa...

Ostatnio zmieniony przez jagr 2015-06-01, 13:08, w całości zmieniany 1 raz
:
Jagr nie wiem, czy Cię dobrze zrozumiałem, ale tam na zdjęciu są dwa bezele od przodu i jeden pokazany od tyłu, ale to wszystkie takie same bezele z kropkami.

:
Dokładnie, teraz mi sprzedający odpisał, ale wtopa :głową w mur:

:
Bardzo dobrze wybrałeś pifko a bezel zostaw oryginalny bo tam pasuje :)

:
Piort, faktycznie beczka mnie nie rozczarowała, najmasywniejsza z amfibii i super się układa na ręce.
Bezel na razie zostaje bo rzeczywiście daje radę a pożyjemy to zobaczymy co dalej :popcorn:

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum