Odpowiedz do tematu
:
Bofff, świetne. Amfibia to przykład jak z prostego zegarka po zmianie bezela i złożeniu fajnego pacha robi się super zegarek za kilka stówek.
:
bofff, - pomarańczka rewelka - wiem co se kliknę w wakacje na testy
[ Dodano: 2015-05-21, 18:39 ]
BTW - jak se taką pomarańczkę poskładać
[ Dodano: 2015-05-21, 18:39 ]
BTW - jak se taką pomarańczkę poskładać
:
WAFEL1979, świetna!
No i dzięki wszystkim za sugestie chyba jestem dużo bliższy dokonania wyboru, tudzież zamiaru zmodowania amfy...
A tak BTW to z jakością w amfibiach coś się poprawiło? Miałem 3 noworuskie i różnie z tym bywało, w latinie na ten przykład tarcza zmieniła kolor na fioletowy od słońca... Z tego co czytałem, nie ona jedyna.
No i dzięki wszystkim za sugestie chyba jestem dużo bliższy dokonania wyboru, tudzież zamiaru zmodowania amfy...
A tak BTW to z jakością w amfibiach coś się poprawiło? Miałem 3 noworuskie i różnie z tym bywało, w latinie na ten przykład tarcza zmieniła kolor na fioletowy od słońca... Z tego co czytałem, nie ona jedyna.
"I own the watch, the watch does not own me"
:
...........niebieska, suuuuuuper
bofff napisał/a: |
moje będą gotowe za jakieś 2-3 tygodnie
mi się jeszcze takie spodobały Obrazek Obrazek |
...........niebieska, suuuuuuper
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
Ostatnio zmieniony przez carpetmonster 2015-05-22, 00:27, w całości zmieniany 1 raz
Też mam zmodowaną niedawno amfibię (tylko ze starej beczki) i pewnie jeszcze kiedyś zrobię moda z którejś z tych nowszych (może jakieś ministry w stylu militarnym...)
Pomimo uszu 18mm da się wsadzić np 22mm pasek pod warunkiem że się go ładnie dotnie
Pomimo uszu 18mm da się wsadzić np 22mm pasek pod warunkiem że się go ładnie dotnie
Ostatnio zmieniony przez carpetmonster 2015-05-22, 00:27, w całości zmieniany 1 raz
:
carpetmonster,
Wszystko ma swoją kolej, miejsce i czas.
:
kiedyś na jakimś wrocławskim podstoliku chętnie bym pooglądał te mody
carpetmonster napisał/a: |
Też mam zmodowaną niedawno amfibię (tylko ze starej beczki) i pewnie jeszcze kiedyś zrobię moda z którejś z tych nowszych (może jakieś ministry w stylu militarnym...)
Obrazek Pomimo uszu 18mm da się wsadzić np 22mm pasek pod warunkiem że się go ładnie dotnie |
kiedyś na jakimś wrocławskim podstoliku chętnie bym pooglądał te mody
:
Ostatnio zmieniony przez jagr 2015-06-01, 13:08, w całości zmieniany 1 raz
Padło na nr2
Dokupiłem jeszcze tutaj
http://allegro.pl/bezel-v...5410297752.html
bezel, EDIT: wtopa...
Dokupiłem jeszcze tutaj
http://allegro.pl/bezel-v...5410297752.html
bezel, EDIT: wtopa...
Ostatnio zmieniony przez jagr 2015-06-01, 13:08, w całości zmieniany 1 raz
:
Jagr nie wiem, czy Cię dobrze zrozumiałem, ale tam na zdjęciu są dwa bezele od przodu i jeden pokazany od tyłu, ale to wszystkie takie same bezele z kropkami.
:
Dokładnie, teraz mi sprzedający odpisał, ale wtopa
:
Bardzo dobrze wybrałeś a bezel zostaw oryginalny bo tam pasuje
:
Odpowiedz do tematu
Piort, faktycznie beczka mnie nie rozczarowała, najmasywniejsza z amfibii i super się układa na ręce.
Bezel na razie zostaje bo rzeczywiście daje radę a pożyjemy to zobaczymy co dalej
Bezel na razie zostaje bo rzeczywiście daje radę a pożyjemy to zobaczymy co dalej