Revolver kosmos ale niebieski.
Żółty doopy nie urywa. Powiem więcej qpa po jagodach.
Odpowiedz do tematu
:
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Santino, spoko. Cave dweller już nie ma. Reszta nie ma szafira z ar, wiec odpada...
Nad deep blue sie zastanawiam, ale cos mi w tej tarczy nie całkiem pasuje. Ta od piranha wydaje sie byc ciekawsza
Nad deep blue sie zastanawiam, ale cos mi w tej tarczy nie całkiem pasuje. Ta od piranha wydaje sie byc ciekawsza
:
Ciekawsza Niech Ci Pan przebaczy ....
:
johnny_b2, rzuć okiem na Orsę z bazarku, cenowo juz niedaleko do Piranii
:
Machu, "lekko" ponad budżet. Ten bezel nie wiem, czy mi się podoba
:
Ostatnio zmieniony przez Machu 2015-06-10, 10:24, w całości zmieniany 1 raz
Pirania wychodzi nieco ponad 1600 PLN, wiec chyba niewiele więcej No ale najważniejsze, czy się podoba
Ostatnio zmieniony przez Machu 2015-06-10, 10:24, w całości zmieniany 1 raz
:
Ostatnio zmieniony przez johnny_b2 2015-06-12, 08:06, w całości zmieniany 2 razy
Odpowiedz do tematu
Machu, kurcze, nie Cię , już miałem to jakoś poukładane , muszę się zastanowić. No i cenowo zobaczyć jak to wyjdzie
[ Dodano: 2015-06-12, 09:05 ]
Machu, Orsa już była bliska zakupu, ale się okazało, że szkło nie ma AR . No i u mnie posprzątane.
Ktoś ma jeszcze jakiś pomysł? Bo okazuje się, że piranha mojej żonie jakoś nie podchodzi i zanim ją zirytuje, chciałbym zobaczyć może jeszcze jakieś inne opcje...
[ Dodano: 2015-06-12, 09:05 ]
Machu, Orsa już była bliska zakupu, ale się okazało, że szkło nie ma AR . No i u mnie posprzątane.
Ktoś ma jeszcze jakiś pomysł? Bo okazuje się, że piranha mojej żonie jakoś nie podchodzi i zanim ją zirytuje, chciałbym zobaczyć może jeszcze jakieś inne opcje...
Ostatnio zmieniony przez johnny_b2 2015-06-12, 08:06, w całości zmieniany 2 razy