Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
:
.......ładnie
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
graty całości fotokarabin super
buran napisał/a: |
Trochę fantów wpadło,pora się pochwalić
brajtek (nie chodzi,ale za to jakie ma piękne wnętrze!) |
graty całości fotokarabin super
:
Ostatnio zmieniony przez Jacek. 2015-07-29, 09:04, w całości zmieniany 1 raz
Buran: Fajne wykpoaliska.
Zeniciak śmiało może robić za "M.S.Wojsk.".
BTW: Ciekawe co ma w środku ta bezczelna podróba Ruhli
Gbourcou.
[ Dodano: 2015-06-09, 21:22 ]
Ni f ząb. Kompensator jaki?
Masz fotkę od zakrystii?
Gburp.
Poprawka: po prostu zrobili przekładnię "na cztery tempa". Podobno w ten sposób werk można zrobić bardziej płasko.
G.
Zeniciak śmiało może robić za "M.S.Wojsk.".
BTW: Ciekawe co ma w środku ta bezczelna podróba Ruhli
Gbourcou.
[ Dodano: 2015-06-09, 21:22 ]
MirekArican napisał/a: |
Co to jest? |
Ni f ząb. Kompensator jaki?
Masz fotkę od zakrystii?
Gburp.
Poprawka: po prostu zrobili przekładnię "na cztery tempa". Podobno w ten sposób werk można zrobić bardziej płasko.
G.
Ostatnio zmieniony przez Jacek. 2015-07-29, 09:04, w całości zmieniany 1 raz
:
Stoper, pasówka, budzik i ... coś ... nieskrępowane zbieractwo ... a ja myślałem, że to moja domena.
:
Ostatnio zmieniony przez buran 2015-06-10, 15:14, w całości zmieniany 1 raz
Mam pytanko,ten werk w stoperze to chyba rodowany,dlatego taki biały.
ps
jeszcze zdjęcie tarczy z Zenitha pasówki,tarcza wygląda na oryginalną ale nie mogę trafić na taki model
ps
jeszcze zdjęcie tarczy z Zenitha pasówki,tarcza wygląda na oryginalną ale nie mogę trafić na taki model
Ostatnio zmieniony przez buran 2015-06-10, 15:14, w całości zmieniany 1 raz
Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie.
:
buran,
Tarcza masakra i wydaje mi się, że "pasówkowa"
... a dobrałeś się do budzika ... wielkość jest taka, że tam fajny "naręczny" mechanizm może siedzieć ... nawet jeśli popularny AS, to i tak fajnie
Tarcza masakra i wydaje mi się, że "pasówkowa"
... a dobrałeś się do budzika ... wielkość jest taka, że tam fajny "naręczny" mechanizm może siedzieć ... nawet jeśli popularny AS, to i tak fajnie
:
Nie znasz się. Niektórzy kumotres tygodniami pracują w pocie czoła by osiagnąć taki efekt
Ja bym się spodziewał raczej jakiego Forstera albo EB.
G.
Ostatnio zmieniony przez Jacek. 2015-06-11, 09:47, w całości zmieniany 1 raz
Woj_Woj napisał/a: |
buran,
Tarcza masakra i wydaje mi się, że "pasówkowa" |
Nie znasz się. Niektórzy kumotres tygodniami pracują w pocie czoła by osiagnąć taki efekt
Cytat: |
... a dobrałeś się do budzika ... wielkość jest taka, że tam fajny "naręczny" mechanizm może siedzieć ... nawet jeśli popularny AS, to i tak fajnie |
Ja bym się spodziewał raczej jakiego Forstera albo EB.
G.
Ostatnio zmieniony przez Jacek. 2015-06-11, 09:47, w całości zmieniany 1 raz
:
Budzik będzie u majstra to zobaczymy co jest w środku.Tarcza zdecydowanie za skomplikowana na serwisówkę,jest luma (rad?) i na styku kolorów jest miedziowana.
Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie.
:
IMO to niestety niczego nie przesądza:
Ten też tak ma, a zgodzimy się chyba, że to nie Moser .
Ostatnio zmieniony przez mw75 2015-06-11, 11:22, w całości zmieniany 1 raz
buran napisał/a: |
Tarcza zdecydowanie za skomplikowana na serwisówkę,jest luma (rad?) |
IMO to niestety niczego nie przesądza:
Ten też tak ma, a zgodzimy się chyba, że to nie Moser .
Ostatnio zmieniony przez mw75 2015-06-11, 11:22, w całości zmieniany 1 raz
Antisocial and faceless...
:
Mam kilka Zenithów i po prostu wiem że to na 99% oryginał,sam napis bardzo charakterystyczny.Te lotniki z twojego postu to osobny temat,może ktoś wie coś na ich temat?
:
Mam ten zegarek, to pasówka w aluminium na FHF z lat +/- 1950 (sam mechanizm starszy). A że tarcza maźnięta lumą jakąś, cóż, to lepsze lotniki . Jakiś majster lumę miał to i mazał .
Antisocial and faceless...
:
Ostatnio zmieniony przez buran 2015-06-11, 12:48, w całości zmieniany 1 raz
Właśnie napis jest zawsze najsłabszym ogniwem w tych pasówkach,do dzisiaj na allegro pojawiają się surowe (nie wycięte) serwisówki,napisy to musiała być radosna twórczość majstrów bo większość wygląda na ręczną robotę.
taka Alpina na przykład:
no i w 90 przypadkach na 100 środek nie ma nic wspólnego z tarczą.
taka Alpina na przykład:
no i w 90 przypadkach na 100 środek nie ma nic wspólnego z tarczą.
Ostatnio zmieniony przez buran 2015-06-11, 12:48, w całości zmieniany 1 raz
:
Ostatnio zmieniony przez Woj_Woj 2015-06-14, 11:04, w całości zmieniany 1 raz
buran,
... coś się upierasz chyba przy tej tarczy ... to inaczej ... to pasówka ze starej kieszonki ... kieszonka z sekundą na dziewiątce ... i takie kolorki ... rzadka rzecz
... u mnie spontaniczny klik klik ... przeczuwam problemy ... no ale nie brać kieszonki poniżej stówki to grzech
... zdjęcia jeszcze z aukcji.
... coś się upierasz chyba przy tej tarczy ... to inaczej ... to pasówka ze starej kieszonki ... kieszonka z sekundą na dziewiątce ... i takie kolorki ... rzadka rzecz
... u mnie spontaniczny klik klik ... przeczuwam problemy ... no ale nie brać kieszonki poniżej stówki to grzech
... zdjęcia jeszcze z aukcji.
Ostatnio zmieniony przez Woj_Woj 2015-06-14, 11:04, w całości zmieniany 1 raz
:
... jest zablokowany, więc może być wszystko ... a pani handluje ciuchami ... nie było czasu i sensu dyskutować
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Svedos napisał/a: |
Poniżej stówki i jeszcze w takim stanie ....tradycyjne fok ju. |
... jest zablokowany, więc może być wszystko ... a pani handluje ciuchami ... nie było czasu i sensu dyskutować