koperta bardzo ladna, do garnitury te 9mm idealnie pasuja.
Ale czcionka napisu "Dragon"... mistral, naprawde?
jak logo hurtowni sznurowadel z wczesnych lat '90
Powinniscie wypracowac korpo-czcionke do identyfikacji wizualnej swoich projektow
Odpowiedz do tematu
:
beceen | ***** ***
:
Ta druga wersja ze wskazówkami wydaje się być dużo bardziej praktyczna
ALAMO napisał/a: |
Przewidywana kolorystyka : srebrna tarcza ze szlifem słoneczkowym łączona ze złotymi indeksami, oraz grafitowo-szara tarcza ze szlifem słoneczkowym, łaczona ze złotymi indeksami i wskazówkami. |
Ta druga wersja ze wskazówkami wydaje się być dużo bardziej praktyczna
:
no ale czy szafir? a poważnie to o AR pytam.
Santino napisał/a: |
prezesso, szkło płaskie widać |
no ale czy szafir? a poważnie to o AR pytam.
Skate or die!
:
A ja sądziełem po tytule, że będzie okręt
Pokażcie tarczę
Sebastian napisał/a: |
Eeee, zobaczyłem temata, myślę Gerlachy robiom smoczy zegarek
Atu lipa, lipa Jaka będzie tarcza? Był gdzieś taki fajny projekt Damiana chyba |
A ja sądziełem po tytule, że będzie okręt
Pokażcie tarczę
:
Z tą koronką nie można nic zrobić?????
Nieczynne z powodu że zamknięte
:
Noooo i jeszcze kilka innych rzeczy można...
Można.
Kręcić w jedną, w druga, albo odciągać |
Noooo i jeszcze kilka innych rzeczy można...
:
Seryjna będzie krótsza o około 1 mm, ale nawet teraz jest dobrze. Sądze że trochę tracisz perspektywę oglądając 3x powiększone zdjęcie na ekranie. Jej całkowita długość obecnie to 4.15 mm.
:
Może to faktycznie wina perspektywy
A przewidziane jest "wypuszczenie" Hussarza albo Dragona na tourne objazdowe w celach poznawczo edukacyjnych?? To by mogło zmienić ową perspektywę
Seryjna będzie krótsza o około 1 mm, ale nawet teraz jest dobrze. Sądze że trochę tracisz perspektywę oglądając 3x powiększone zdjęcie na ekranie. Jej całkowita długość obecnie to 4.15 mm. |
Może to faktycznie wina perspektywy
A przewidziane jest "wypuszczenie" Hussarza albo Dragona na tourne objazdowe w celach poznawczo edukacyjnych?? To by mogło zmienić ową perspektywę
:
Sebek dobrze napisał że smoczy przydałby się, na fali Gry o tron, a kawaleria łee
Z punktu widzenia Drogi Mlecznej, wszyscy jesteśmy ze wsi.
:
a tak na serio - są już może jakieś wizualizacje tarczy ?
:
Smocze to będą paski. Prawdziwa smoczą z skora
:
Odpowiedz do tematu
Widziałbym tą kopertę jako bazę pod forumowca 2016, od dawna było parcie na coś bardziej eleganckiego, a tu rozmiar jest najbardziej uniwersalny...no może nie uniwersalny, ale taki który zadowoli możliwie szerokie grono odbiorców - czy źle kombinuję? Można to pchnąć w stronę bauhausu, można wykorzystać doświadczenia z Kosmonautą a raczej jego szkłem i coś w tym stylu - o gazomierzu też się mówi od dawna:
Da się? Czy koperta za cienka będzie?
Da się? Czy koperta za cienka będzie?
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW