Naprawa GWARANCYJNA nie uznana przez SWATCH GROUP POLSKA !!
Odpowiedz do tematu

Maras68
[Usunięty]
:
myślę, że zraził się do foruma po tym rubasznym gromadnym występie :złośliwiec:

:
Maras68, po czym wnosisz :?:

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
Maras68
[Usunięty]
:
po całości porad tudzież żartów :)) no chyba że luzak i potrafi żartować ;)

:
Maras68 napisał/a:
...
:)) no chyba że luzak i potrafi żartować ;)

Czas pokaże. :))

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
:
Kolega chciał zadać pytanie bo tylko 30 się logował ;)

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
W sumie to nawet się nie przywitał. :(
Można się domyśleć, że więcej Go nie zobaczymy. ;)

Apa13 napisał/a:
:
Jak w końcu jest z tym Swiss Made. Wszystkie podzespoły do zegarków SG są produkowane w Chinach a zegarki składane i "regulowane" Szwajcarii czy są jakieś wyjątki? Skąd info, że Ck jest chińską produkcją. Dotyczy się to też innych marek SG?

:
Siema ! Sorry ale miałem zajety weekend :D dzieki za rady !! Hahha zaraz popatrze posty na 1 zegarek do 1000 zł :)

Myśle, że po prostu napisze im pismo że chce tylko narpawy elementów tarczy i wskazówek - jako naprawa gwarancyjna. Chce tylko żeby działał !

Dzieki jeszcze raz za odpowiedzi :)) ))))))) Tak sobie o tym myślałem... Mój ojciec od iluś tam lat nosi zegarek CASIO. Nie wiem jaki model, ale skoro od przynajmniej 8 lat ma taki zegarek (jest kierownikiem budowy ) więc zegarkiem pewnie ostro telepie nie raz nie dwa a jednak nic mu sie nigdy z tej tarczy nie odkleiło... Więc jak można pisać, że to moja wina, że elementy tarczy się odkleiły. Nie jest to moja wina, tylko wina tego, że jakość wykonania jest tragiczna. Nie wiem takie luźne myśli

:
Przemek napisał/a:
Jak w końcu jest z tym Swiss Made.

Zgodnie z prawem 50% kosztów produkcji musi być poniesione w Szwajcarii i zdaje się najistotniejsze czynności w procesie produkcji muszą się odbyć na Szwajcarskiej ziemi. W praktyce - część producentów zleca produkcję podzespołów tam gdzie taniej, a tylko składa całość do kupy w Szwajcarii, część pewnie wali ten napis mając gdzieś przepisy, a część pewnie obchodzi problem odpowiednim księgowaniem odpowiednich rachunków i faktur na odpowiednich kontach. Zakładam, że te największe marki jednak produkują wszystko ciągle w Szwajcarii, ale... chyba nie ma to najmniejszego znaczenia w dzisiejszych czasach. Można mieć świetną kontrolę jakości w chińskiej fabryce i ciulową w szwajcarskiej. Czy ktoś w firmie nastawionej na zysk pochyla się z pietyzmem nad produkowanymi masowo modówkami - dopowiedz sobie sam.

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Dorian06 napisał/a:
W sumie to nawet się nie przywitał. :(
Można się domyśleć, że więcej Go nie zobaczymy. ;)

Przyjacielu najpierw czytamy posta a potem komentujemy :)
WIELKIE GRUBE " WITAM " na początku

:
Przyjacielu,
Jak przychodzimy do kogoś "w gości", to na początek orientujemy się w zwyczajach panujących w odwiedzanym domu.
Nie włazimy w butach, jeśli domownicy piją herbatę na tatami.
A już na pewno nie pouczamy ich, jak zwrócą nam uwagę, że coś nie tak robimy...

Otóż u nas na forum mamy specjalny dział powitań - nie widzę tam Twojego wpisu.

:
Santino napisał/a:
Otórz

Ło kuwa, aż mię gruczoł ortograficzny zabolał :D

Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused

Santino napisał/a:
Otórz

Ło kuwa, aż mię gruczoł ortograficzny zabolał :D

Toż to jakieś kalumnie i pomówienia oszczercze... ;)

:
.. a Kartagina winna byc zburzona :))

:
L’ordre règne à Varsovie...

Antisocial and faceless...
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum