POSZUKIWANY ZEGAREK!
Odpowiedz do tematu

:
o ja wymiękam... :shock:

:
Zebys nie mowil ze tu nie pomagaja ... a nastepnym razem to przelec po forum, bo tam jest "Koledzy pomozcie" i zobacz jak sie takie posty robi, zaczynajac od pytan do samego siebie ... Co che? Jaki przedzial cenowy mnie interesuje? Jaki metalbym chcial (albo nie metal)? Czy znalazlem jakiesWYRAZNE zdjecia wzorca? Jaka wielkosc zegarka? Czy zalezy mi na marce?

A nie takie swizdu-pizdu i potem jeszcze foch :wkurzony: Nastepnym razem wejdz na https://goo.gl/nsjU66

InfectedControl a.k.a. Dawid
:
infectedcontrol napisał/a:
swizdu-pizdu i potem jeszcze foch

:D ... urocze cool

Sylwek
[Usunięty]
:
Woj_Woj napisał/a:
infectedcontrol napisał/a:
swizdu-pizdu i potem jeszcze foch

:D ... urocze cool

Piękne... ja to bym z punktu gostka zanurzył w wiadomym zbiorniku :złośliwiec:

"NIXON" jest wręcz rozkoszny :))

:
Erolek dzięki za zmarnowany czas! :)

Kornel91 Nie ten klimat jak dla mnie, podobają mi sie takie jak wrzuciłem dlatego szukam poniekąd podobnych zegarków :) .

[ Dodano: 2015-07-12, 18:45 ]
https://www.youtube.com/w...tion_2115452125

Tutaj macie jak czarnuch pokazuje tatuaż ten po prawej jakoś w końcowych minutach, coś takiego mnie interesuje :)

[ Dodano: 2015-07-12, 19:01 ]
Infected, cena sie nie liczy :D .
Nie podchodzą modele strasznie.

Ostatnio zmieniony przez MONEYK1NG 2015-07-12, 18:02, w całości zmieniany 1 raz
:
sMONEYK1NG, skoro chcesz być jak "czarnuch" i cena się nie liczy to kupuj ;)

http://www.ebay.com/itm/R...=item2ee3597186

Nie mogłem się powstrzymać ;)

https://www.youtube.com/w...Yo&spfreload=10

:
aureatez, jeszcze nie teraz ale w planach jest :D . Zegarek pewnie wyłapie taki jak foty podawałem do 1000 zł ale niech bedzie ze cena to do 5000zł

:
No, na bielutką, królewską rączkę z gestem będzie jak znalazł na plaży w Turcji. Nie zapomnij tylko wasza królewska maść, ze w tym roku zegarki nosi się z metkami.

:
O kufa, tylko w tym roku hmmm
Ja już kilka lat z metkami noszę
:facepalm: ;)

Jak Cię czytają tak Ci piszą

Daniel
:
Meches, wyprzedzasz epokę. :))

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
:
Z_bych napisał/a:
No, na bielutką, królewską rączkę z gestem będzie jak znalazł na plaży w Turcji. Nie zapomnij tylko wasza królewska maść, ze w tym roku zegarki nosi się z metkami.

.........a ja myślałem, że mam zryty beret hmmm

Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
Uwielbiam Polaków, trzeba trochę sie ponaśmiewać, po dogryzać bo przecież bez tego by sie nie obyło, prosiłem o pomoc, zaoferowali ją nieliczni reszta to typowe śmieszki z osiedlowego bazaru, pozdro i dzięki dla pomocnych big up!

:
jimmy napisał/a:
Z_bych napisał/a:

.........a ja myślałem, że mam zryty beret hmmm

Człowiek żyje czasem w błogiej nieświadomości. :))

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
:
MONEYK1NG napisał/a:
Uwielbiam Polaków, trzeba trochę sie ponaśmiewać, po dogryzać bo przecież bez tego by sie nie obyło, prosiłem o pomoc, zaoferowali ją nieliczni reszta to typowe śmieszki z osiedlowego bazaru, pozdro i dzięki dla pomocnych big up!

Oj, ale trochę dystansu, Kolego!
Nikt tu nie natrząsa się złośliwie, jednak musisz wiedzieć, że większość kumotrów ma tutaj inklinacje do czarnego humoru.
Poprzez rzucanie takich, a nie innych rad chcą Cię sprowadzić na jasną stronę mocy, czyli zegarków, które mają jakąś wartość samą w sobie, a nie tylko w $.
Ja też trafiłem tu jako lamer nie mający pojęcia o co w tym wszystkim chodzi, ale już po paru tygodniach czytania forum zajarzyłem, co warto kupić, a co jest "szajsem".
I przed tym "szajsem" chcą Cię koledzy ostrzec tak między wierszami...

Ostatnio zmieniony przez rafiosso 2015-07-16, 17:16, w całości zmieniany 1 raz
:
MONEYK1NG a ja nie cierpię takich (cenzura po nieobyczajnym bardzo slowie) białasków.

A jeśli chcesz pomocy, to napisz, czy szukasz żywego czy martwego no i jaka jest nagroda?

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum