POSZUKIWANY ZEGAREK!
Odpowiedz do tematu

Sylwek
[Usunięty]
:
Santino napisał/a:
Z_bych, odpuść. ;)

A dlaczemu? :shock:

Ja tam Z_bycha lubię,Jego wstawki mi nie przeszkadzają..wręcz popieram,zwłaszcza jak mi ktoś wyjeżdża z tekstem typu uwielbiam Polaków

I wprost zadam pytanie MONEYK1NG ? skoro nazywasz kogokolwiek "czarnuchem" ,to może nadszedł czas na spotkanie z "prawdziwym Polakiem" z gatunku "ultras" czy coś takiego... może inaczej zaśpiewasz wtedy...

:
Sylwek, bo szkoda karmić...
;)

:
Santino napisał/a:
Sylwek, bo szkoda karmić...

Santio, ja tam widzę w podpisie Twojej "stopki" Admin, więc nie rozumiem skąd ta krępacja cool

Normalność, to indywidualne postrzeganie rzeczywistości.
:
Bo straszne nudy ostatnio, zdałby się jaki porządny, z polotem troll :złośliwiec: pifko

:
Teraz przeniósł się na Kizi

:
ALAMO napisał/a:
Bo straszne nudy ostatnio, zdałby się jaki porządny, z polotem troll :złośliwiec: pifko

https://www.youtube.com/watch?v=2LFe2yjV7FA
;)

"Sracz był oddalony od wyra, szło się w deszczu. Gówniane to były czasy."

Jan Oborniak
:
Obik napisał/a:
Teraz przeniósł się na Kizi

No i słusznie :)

:
Po co taki ktos pisze tutaj na forum.

hej ho
:
Borewicz napisał/a:

https://www.youtube.com/watch?v=2LFe2yjV7FA
;)

Trafiłeś w 10
:)) :)) :))
pifko

Ostatnio zmieniony przez tomaliusz 2015-07-23, 08:57, w całości zmieniany 1 raz
:
Podepnę się pod temat bo kolega raczej nie wróci :)
Widzialem dzisiaj na ręku gościa zegarek ale stał ode mnie kilka metrów i nie wiem co to :) Koperta w pvd błyszcząca czarna tarcza z dwoma srebrnymi subtarczami w poziome. I bransoleta ale nie wiem czy metal czy z jakimś plastikiem bo na zewnątrz na pewno mat a w środku ogniwa blyszczaly i byly kwadratowe ;) Obstawiam że coś budżetowego.

[ Dodano: 2015-08-09, 10:59 ]
Podepnę się pod temat bo kolega raczej nie wróci :)
Widzialem dzisiaj na ręku gościa zegarek ale stał ode mnie kilka metrów i nie wiem co to :) Koperta w pvd błyszcząca czarna tarcza z dwoma srebrnymi subtarczami w poziome. I bransoleta ale nie wiem czy metal czy z jakimś plastikiem bo na zewnątrz na pewno mat a w środku ogniwa blyszczaly i byly kwadratowe ;) Obstawiam że coś budżetowego.

Debug

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
hmmm obstawiam że jakiś Gshock facepalm

:D

Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Ratler Wściekły I, bujaj sie buraku :P

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum