Odpowiedz do tematu
:
A dlaczemu?
Ja tam Z_bycha lubię,Jego wstawki mi nie przeszkadzają..wręcz popieram,zwłaszcza jak mi ktoś wyjeżdża z tekstem typu uwielbiam Polaków
I wprost zadam pytanie MONEYK1NG ? skoro nazywasz kogokolwiek "czarnuchem" ,to może nadszedł czas na spotkanie z "prawdziwym Polakiem" z gatunku "ultras" czy coś takiego... może inaczej zaśpiewasz wtedy...
Santino napisał/a: |
Z_bych, odpuść. |
A dlaczemu?
Ja tam Z_bycha lubię,Jego wstawki mi nie przeszkadzają..wręcz popieram,zwłaszcza jak mi ktoś wyjeżdża z tekstem typu uwielbiam Polaków
I wprost zadam pytanie MONEYK1NG ? skoro nazywasz kogokolwiek "czarnuchem" ,to może nadszedł czas na spotkanie z "prawdziwym Polakiem" z gatunku "ultras" czy coś takiego... może inaczej zaśpiewasz wtedy...
:
Santio, ja tam widzę w podpisie Twojej "stopki" Admin, więc nie rozumiem skąd ta krępacja
Santino napisał/a: |
Sylwek, bo szkoda karmić... |
Santio, ja tam widzę w podpisie Twojej "stopki" Admin, więc nie rozumiem skąd ta krępacja
Normalność, to indywidualne postrzeganie rzeczywistości.
:
Teraz przeniósł się na Kizi
:
https://www.youtube.com/watch?v=2LFe2yjV7FA
ALAMO napisał/a: |
Bo straszne nudy ostatnio, zdałby się jaki porządny, z polotem troll |
https://www.youtube.com/watch?v=2LFe2yjV7FA
"Sracz był oddalony od wyra, szło się w deszczu. Gówniane to były czasy."
Jan Oborniak
Jan Oborniak
:
No i słusznie
Obik napisał/a: |
Teraz przeniósł się na Kizi |
No i słusznie
:
Po co taki ktos pisze tutaj na forum.
hej ho
:
Trafiłeś w 10
Ostatnio zmieniony przez tomaliusz 2015-07-23, 08:57, w całości zmieniany 1 raz
Borewicz napisał/a: |
https://www.youtube.com/watch?v=2LFe2yjV7FA |
Trafiłeś w 10
Ostatnio zmieniony przez tomaliusz 2015-07-23, 08:57, w całości zmieniany 1 raz
:
Podepnę się pod temat bo kolega raczej nie wróci
Widzialem dzisiaj na ręku gościa zegarek ale stał ode mnie kilka metrów i nie wiem co to Koperta w pvd błyszcząca czarna tarcza z dwoma srebrnymi subtarczami w poziome. I bransoleta ale nie wiem czy metal czy z jakimś plastikiem bo na zewnątrz na pewno mat a w środku ogniwa blyszczaly i byly kwadratowe Obstawiam że coś budżetowego.
[ Dodano: 2015-08-09, 10:59 ]
Widzialem dzisiaj na ręku gościa zegarek ale stał ode mnie kilka metrów i nie wiem co to Koperta w pvd błyszcząca czarna tarcza z dwoma srebrnymi subtarczami w poziome. I bransoleta ale nie wiem czy metal czy z jakimś plastikiem bo na zewnątrz na pewno mat a w środku ogniwa blyszczaly i byly kwadratowe Obstawiam że coś budżetowego.
Debug
[ Dodano: 2015-08-09, 10:59 ]
Debug
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
obstawiam że jakiś Gshock
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Odpowiedz do tematu
Ratler Wściekły I, bujaj sie buraku
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91