U Wenpinga są takie, cena ok. $70
bartek.siwiec, toż to "biały kruk", nie do kupienia
Odpowiedz do tematu
:
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2010-08-29, 11:12, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2010-08-29, 11:12, w całości zmieniany 1 raz
:
Jakby dobrze poszukać, to pewnie by się gdzieś znalazł
TomekR na tej stronce www.wenping1970.com ceny zegarków podane są razem z przesyłką? Czy za przesylke trzeba jeszcze dopłacić?? Bo tak na szybko zerknąłem i nie widze nic na temat wysyłki...
Ostatnio zmieniony przez Bartek 2010-08-29, 11:23, w całości zmieniany 1 raz
TomekR napisał/a: |
bartek.siwiec, toż to "biały kruk", nie do kupienia |
Jakby dobrze poszukać, to pewnie by się gdzieś znalazł
TomekR na tej stronce www.wenping1970.com ceny zegarków podane są razem z przesyłką? Czy za przesylke trzeba jeszcze dopłacić?? Bo tak na szybko zerknąłem i nie widze nic na temat wysyłki...
Ostatnio zmieniony przez Bartek 2010-08-29, 11:23, w całości zmieniany 1 raz
Pozdrawiam,
Bartek
Bartek
:
Brajtka to kojarzę tylko jednego. Takiego biało-czarnego. Navimeter czy jakoś tak. Poljot robi podobne bardzo.
Poza tym Seiko ma jednego wielkiego plusa, którego nie mają inne. Najbardziej podoba się mojej żonie, i tak jej się spodobał, że nawet się nie skrzywiła jak zobaczyła cenę. Polską cenę... hehehe
Ostatnio zmieniony przez Tomir 2010-08-29, 11:28, w całości zmieniany 2 razy
To Seiko strasznie brajtkiem podjeżdża |
Brajtka to kojarzę tylko jednego. Takiego biało-czarnego. Navimeter czy jakoś tak. Poljot robi podobne bardzo.
Poza tym Seiko ma jednego wielkiego plusa, którego nie mają inne. Najbardziej podoba się mojej żonie, i tak jej się spodobał, że nawet się nie skrzywiła jak zobaczyła cenę. Polską cenę... hehehe
Ostatnio zmieniony przez Tomir 2010-08-29, 11:28, w całości zmieniany 2 razy
:
Edka nosi Vettel i Webber Fajna linia. Miałem kiedyś jednego ale w czarnej tarczy.
iMac napisał/a: |
Nie ta liga, ale całkiem ciekawa propozycja, tylko pasek założyć (oryginalnie z paskiem była czarna i brązowa tarcza). Na pasku prezentuje się o wiele lepiej np http://www.casio-europe.c.../ef-527l-1avef/
EF-527 Obrazek |
Edka nosi Vettel i Webber Fajna linia. Miałem kiedyś jednego ale w czarnej tarczy.
:
U Wenpinga po rejestracji na stronce ceny są niższe o około $10 - $15 , szipping chyba w okolicach $8 - $10. U wszystkich majfriendów jest podobnie. I cena "wholesale price" zaczyna się od jednego zegarka .
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2010-08-29, 11:40, w całości zmieniany 1 raz
bartek.siwiec napisał/a: |
TomekR na tej stronce www.wenping1970.com ceny zegarków podane są razem z przesyłką? Czy za przesylke trzeba jeszcze dopłacić?? Bo tak na szybko zerknąłem i nie widze nic na temat wysyłki... |
U Wenpinga po rejestracji na stronce ceny są niższe o około $10 - $15 , szipping chyba w okolicach $8 - $10. U wszystkich majfriendów jest podobnie. I cena "wholesale price" zaczyna się od jednego zegarka .
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2010-08-29, 11:40, w całości zmieniany 1 raz
:
Seiko najfajniejsze a ten zeppelin to co ma w środku??
:
Kwarcowa Ronda lub Eta, w zależności od modelu ... W mechanikach pracuje Miyota.
:
w mechanicznym chrono pracuje Poljocik 3133 Ale kosztuje blisko 2tys
za 60s:
za 60s:
:
Cenowo biedrona jest nie do pobicia , i ogólnie zaraz będzie można napisać very rare wyprzedaż się już skończyła , zostały nie liczne sztuki do wyrwania, Zuan jest bardzo łądny tylko problem z wyrwaniem może być .
zepelin ostro zajeżdza kooperacją niemiecko - rosyjsko - chińska imho
Casio to dobra propozycja , ostanio byłem w ich wzorcowni w polsce i modele Edifice wyglądają z bliska jakby były lepiej zrobione od kwarcowych Tag Heuer
Seiko ma błogosławieństwo małżonki to mocny bodziec - nie trzeba legalizować w domu
zepelin ostro zajeżdza kooperacją niemiecko - rosyjsko - chińska imho
Casio to dobra propozycja , ostanio byłem w ich wzorcowni w polsce i modele Edifice wyglądają z bliska jakby były lepiej zrobione od kwarcowych Tag Heuer
Seiko ma błogosławieństwo małżonki to mocny bodziec - nie trzeba legalizować w domu
:
GDZIE??????????????
hotwax napisał/a: |
zostały nie liczne sztuki do wyrwania, |
GDZIE??????????????
:
Arek nie w Wawie , gadałem z kierowniczką mojej biedry i powidziła że wyszły tak szybko jak weszły po przecenie
Pele mi kupił może ma jeszcze dojście ?? możesz zapytać !
Pele mi kupił może ma jeszcze dojście ?? możesz zapytać !
:
Fajny temat, bo akurat sam jakiegoś białego chciałbym dorwać. Na chrono mi nie zależy, może być, ale zupełnie się obejdę, a styl w stronę militarno-sportową, odrzucam zegarki garniturowe i zbyt delikatne w moim rozumieniu.
Takie coś mi się na dzisiaj podoba:
Takie coś mi się na dzisiaj podoba:
:
Arek ja o Tobie cały czas pamiętam, tylko ciągle mi brakuje czasu żeby do Biedrony podjechać
O to całkiem ciekawie. Chociaż z tego co doczytałem na tej stronce to "wholesale price" jest przy ilości chyba powyżej 5 sztuk...Chyba, że to co pisze niekoniecznie zgadza się z rzeczywistością...
A jeśli tak jest to muszę się zastanowić bo jest promocja na dwie Maryny - kosztują w wholesale price 40$ A to moim zdaniem ciekawa cena
Ostatnio zmieniony przez Bartek 2010-08-29, 14:55, w całości zmieniany 1 raz
Arek napisał/a: | ||
GDZIE?????????????? |
Arek ja o Tobie cały czas pamiętam, tylko ciągle mi brakuje czasu żeby do Biedrony podjechać
TomekR napisał/a: | ||
U Wenpinga po rejestracji na stronce ceny są niższe o około $10 - $15 , szipping chyba w okolicach $8 - $10. U wszystkich majfriendów jest podobnie. I cena "wholesale price" zaczyna się od jednego zegarka . |
O to całkiem ciekawie. Chociaż z tego co doczytałem na tej stronce to "wholesale price" jest przy ilości chyba powyżej 5 sztuk...Chyba, że to co pisze niekoniecznie zgadza się z rzeczywistością...
A jeśli tak jest to muszę się zastanowić bo jest promocja na dwie Maryny - kosztują w wholesale price 40$ A to moim zdaniem ciekawa cena
Ostatnio zmieniony przez Bartek 2010-08-29, 14:55, w całości zmieniany 1 raz
Pozdrawiam,
Bartek
Bartek
:
Nie o te chodzi, były takie dużo bardziej brajtkowe Może już nie ma...
U Wenpinga są takie, cena ok. $70
|
Nie o te chodzi, były takie dużo bardziej brajtkowe Może już nie ma...
:
Odpowiedz do tematu
koleś ze sklepu I-ZEGARKI odpowiedział na maila. Dał rabat + wydłużenie gwarancji do 4 lat gratis. Cenowo więc wychodzi podobnie jak w zachodnich sklepach internetowych (koło 300$) a jest 4 letnia gwarancja.
Jednak zawsze to drożej niż na aukcji sprzedawcy z Hong-Kongu (o ile oczywiście w ostatnich minutach cena nie pójdzie w górę).
Warto kupować w tym sklepie? Ma ktoś doświadczenia z zakupami na http://www.i-zegarki.pl - sklep w necie już chyba kilka lat istnieje.
Jak wspomniałem wcześniej Seiko ma tą ogromną zaletę, że nie trzeba go u żony "legalizować" bo przełknęła polską cenę. A kasa ze sprzedaży Zodiaka i Vodolaza na coś innego mogłaby pójść
Jednak zawsze to drożej niż na aukcji sprzedawcy z Hong-Kongu (o ile oczywiście w ostatnich minutach cena nie pójdzie w górę).
Warto kupować w tym sklepie? Ma ktoś doświadczenia z zakupami na http://www.i-zegarki.pl - sklep w necie już chyba kilka lat istnieje.
Jak wspomniałem wcześniej Seiko ma tą ogromną zaletę, że nie trzeba go u żony "legalizować" bo przełknęła polską cenę. A kasa ze sprzedaży Zodiaka i Vodolaza na coś innego mogłaby pójść