Witam
Jak wypalą tranzakcie to wpadnie trochę gotówki i trzeba by coś zakupić .
Pomysły są takie:
Kolejność przypadkowa
Może jeszcze coś dojdzie, jedynie co to w Sumo i Obrisie nie pasuje mi trochę 20 w uszach.
Helsona bym spróbował, ale ciężko znaleźć w tych pieniądzach.
Odpowiedz do tematu
: Nuras w budżecie do 1800 zł
Ostatnio zmieniony przez satanic666 2015-08-29, 13:52, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez satanic666 2015-08-29, 13:52, w całości zmieniany 1 raz
:
A ja kupiłbym Piranhe.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Pirania i A1 z tej puli...
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Dobrze gada
Sumo i Obris fajne są ale jak sam piszesz 20mm w uszach... jeśli na to zwracasz uwagę to będziesz na 100% kombinował co z tym zrobić... a wiem o czym mówię
Może Margrette lekko ponad budżet ale zegarek przedni??? http://www.magrette.eu/web-store/
bow napisał/a: |
Pirania i A1 z tej puli... |
Dobrze gada
Sumo i Obris fajne są ale jak sam piszesz 20mm w uszach... jeśli na to zwracasz uwagę to będziesz na 100% kombinował co z tym zrobić... a wiem o czym mówię
Może Margrette lekko ponad budżet ale zegarek przedni??? http://www.magrette.eu/web-store/
Nieczynne z powodu że zamknięte
:
Armida lub OM
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
Prometheusa poproszę
rinkazki napisał/a: |
... ma ktoś kod na 10% lub więcej? ... |
pdrog napisał/a: |
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane"....... |
:
Armida za szkło i werk.
:
Pirania, Armida albo
:
Sumiak
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Ostatnio zmieniony przez satanic666 2015-08-30, 08:15, w całości zmieniany 2 razy
No Sumo warte rozpatrzenia, ale chyba zbyt poprawne. Stenek nie mój styl, na razie na prowadzeniu Prometheus.
Sa jeszcze nowe Borealisy, choć dostępny tylko pomarańczowy.
Sa jeszcze nowe Borealisy, choć dostępny tylko pomarańczowy.
Ostatnio zmieniony przez satanic666 2015-08-30, 08:15, w całości zmieniany 2 razy
:
hop
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Dzięki
Jeszce kilka propozycji. Raczej rynek wtórny.
Może jeszcze jakieś propozycje.
Taki leży na KIZI, tylko ma lekką rysę na szkle , ale zegar fajny.
Jeszce kilka propozycji. Raczej rynek wtórny.
Może jeszcze jakieś propozycje.
Taki leży na KIZI, tylko ma lekką rysę na szkle , ale zegar fajny.
:
Ostatnio zmieniony przez Machu 2015-08-30, 10:58, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
A może Bestia
Albo poszukaj na niemieckiej zatoce DeTomaso San Marino- zwykle chodzą po 450-500 jurków, ale bywają taniej. Super koperta, ta sama co w Armidzie A3, Kemmerach, Schaumburgach itd...
Sea Ram w automacie też się zmiesci w budżecie
Albo poszukaj na niemieckiej zatoce DeTomaso San Marino- zwykle chodzą po 450-500 jurków, ale bywają taniej. Super koperta, ta sama co w Armidzie A3, Kemmerach, Schaumburgach itd...
Sea Ram w automacie też się zmiesci w budżecie
Ostatnio zmieniony przez Machu 2015-08-30, 10:58, w całości zmieniany 1 raz