Czołem banda - kolega mój poszukuje zegarka sportowego, takiego, co to nie będzie się z nim bał na kajak wejść i do wody wlecieć, po górach połazić z zegarkiem na ręce i nie bać się, że porysuje się od otarć skalnych.
Preferencji w zasadzie nie ma, ale podobają mu się Suunto, więc taki styl jest preferowany.
Proponowałem mu G-Shock'i, ale nie podoba mu się stylistyka, chyba, że są jakieś takie. o których nie mam pojęcia.
Nie siedzę w tematyce sportowych zegarków, więc do Was się zgłaszam o pomoc.
Wszelkie ficzery mile widziane, a w zasadzie powinny być.
Kwota może być elastyczna, ale bez przesady
Odpowiedz do tematu
: Zegarek sportowy - max 500 PLN
:
Jak w stylu Sunnto to chyba Pulsar PQ2013
:
...Szatanie, a ma to to jakieś ficzery oprócz pokazywania godziny i aktualnego dnia (jakby koleś wpadł w tunel czasoprzestrzenny)?
:
Maxio, Ty żyjesz!!!
Zobacz, bo na bazarku podobny Pulsar był i chyba jeszcze jest
Zobacz, bo na bazarku podobny Pulsar był i chyba jeszcze jest
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
To trzeba by Iksa zapytać bo miał takiego, mi skojarzył się z Sunnto to wrzuciłem.
Maxio napisał/a: |
...Szatanie, a ma to to jakieś ficzery oprócz pokazywania godziny i aktualnego dnia (jakby koleś wpadł w tunel czasoprzestrzenny)? |
To trzeba by Iksa zapytać bo miał takiego, mi skojarzył się z Sunnto to wrzuciłem.
:
Ma całkiem sporo, stopery, timery, alarmy, prosty terminarz, dwa kolory podświetlenia - tyle z pamięci.
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
...jeszcze dycham...
...dzięki za wstawkę, poczekam jeszcze trochę, może komuś coś się jeszcze skojarzy
Michał napisał/a: |
Maxio, Ty żyjesz!!! |
...jeszcze dycham...
...dzięki za wstawkę, poczekam jeszcze trochę, może komuś coś się jeszcze skojarzy
:
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
Albert Einstein
:
Ostatnio zmieniony przez tomaliusz 2015-09-08, 21:54, w całości zmieniany 1 raz
rmaya, max 500 ... o niezła cena szkoda że nie pozytyw
Ostatnio zmieniony przez tomaliusz 2015-09-08, 21:54, w całości zmieniany 1 raz
:
Odpowiedz do tematu
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
Albert Einstein