Problem mam. Już kolejny raz trafiłem na zdjęcia Denissova Barracuda, który mi strasznie miesza w głowie. Zegar wydaje się być świetnie wykonany, w rzadko spotykanej brązowej kolorystyce a do tego w środku 3133, którego w kolekcji mi aktualnie brakuje. Długa wymiana zdań z dwoma sklepami z Rosji doprowadziła do finalnej ceny oscylującej w granicach 2,5k pln - co nie jest małą kwotą.
Delikwent
Jedyna wada zegarka to jego wymiary, które oscylują w granicach 45mm średnicy - 15mm wysokości i co wydaje mi się mało realne 56mm od ucha do ucha - a to już wielka cegła może być...
Przykład jak wygląda 55mm i 56mm na mojej łapie
oraz
Do tego jego zakup wiąże się ze sprzedażą mojego aktualnego EDC - czyli tissocika veloci-t oraz ostatnio kupionej amfibii - bo kasy brak a w perspektywie świąt planowany jest jeszcze tisocik PRS516.
No i pytanie - mieszać nie mieszać?!
Odpowiedz do tematu
:
Imo dobra cena.
Goń te badziewiaki
Goń te badziewiaki
Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!
:
Słoniu,imo za duży, ale to Tobie ma się podobać ;)
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Denisov super, a 2,5 k za automatyczne chrono to chyba całkiem nieźle, c'nie
Sprzedawaj i kupuj bo będzie Cie męczyć
Sprzedawaj i kupuj bo będzie Cie męczyć
:
Machu, 3133 to ruski manual
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Mieszaj, ruch w interesie musi być
rinkazki napisał/a: |
... ma ktoś kod na 10% lub więcej? ... |
pdrog napisał/a: |
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane"....... |
:
Ja bym zamieszal. To ladny zegarek jest
:
Gonić tissota i brać Ruska
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Invicta była odważnikiem. Denissov to bardziej elegant. A rozmiary odważnika. Ja bym nie kupował. Co nie znaczy, żeby Tissota nie sprzedać i kupić coś innego.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
A może wyłudzisz tego limitowanego Seikacza od Plose zamiast Denisova?
Tak czy inaczej, Tissota goń
Tak czy inaczej, Tissota goń
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Jestem drugi na liście
Tyle, że to seiko stawia pod znakiem zapytania sensowność w kolekcji Żubra Dwa czerwone to lekka przesada ale póki co - głowę zaprząta mi coś w kolorze Barracudy
Ostatnio zmieniony przez Słoniu 2015-09-23, 20:59, w całości zmieniany 1 raz
Iks napisał/a: |
A może wyłudzisz tego limitowanego Seikacza od Plose zamiast Denisova?
Obrazek Tak czy inaczej, Tissota goń |
Jestem drugi na liście
Tyle, że to seiko stawia pod znakiem zapytania sensowność w kolekcji Żubra Dwa czerwone to lekka przesada ale póki co - głowę zaprząta mi coś w kolorze Barracudy
Ostatnio zmieniony przez Słoniu 2015-09-23, 20:59, w całości zmieniany 1 raz
:
Odpowiedz do tematu
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW