Mieszać czy nie mieszać - znaczy czy Denissov jest tego wart
Odpowiedz do tematu

: Mieszać czy nie mieszać - znaczy czy Denissov jest tego wart
Problem mam. Już kolejny raz trafiłem na zdjęcia Denissova Barracuda, który mi strasznie miesza w głowie. Zegar wydaje się być świetnie wykonany, w rzadko spotykanej brązowej kolorystyce a do tego w środku 3133, którego w kolekcji mi aktualnie brakuje. Długa wymiana zdań z dwoma sklepami z Rosji doprowadziła do finalnej ceny oscylującej w granicach 2,5k pln - co nie jest małą kwotą.

Delikwent

Jedyna wada zegarka to jego wymiary, które oscylują w granicach 45mm średnicy - 15mm wysokości i co wydaje mi się mało realne 56mm od ucha do ucha - a to już wielka cegła może być...

Przykład jak wygląda 55mm i 56mm na mojej łapie

oraz

Do tego jego zakup wiąże się ze sprzedażą mojego aktualnego EDC - czyli tissocika veloci-t oraz ostatnio kupionej amfibii - bo kasy brak a w perspektywie świąt planowany jest jeszcze tisocik PRS516.

No i pytanie - mieszać nie mieszać?!

:
Imo dobra cena.
Goń te badziewiaki :D

Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić! :))
:
Słoniu,imo za duży, ale to Tobie ma się podobać ;)

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Denisov super, a 2,5 k za automatyczne chrono to chyba całkiem nieźle, c'nie ;)
Sprzedawaj i kupuj bo będzie Cie męczyć :))

:
Machu, 3133 to mechaniczne chrono

:
Machu, 3133 to ruski manual ;)

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
No to koledzy mnie poprawili ;)

:
Mieszaj, ruch w interesie musi być :twisted:

rinkazki napisał/a:
... ma ktoś kod na 10% lub więcej? ...

pdrog napisał/a:
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane"....... ;)
:
Ja bym zamieszal. To ladny zegarek jest ;)

:
Gonić tissota i brać Ruska :)

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Invicta była odważnikiem. Denissov to bardziej elegant. A rozmiary odważnika. Ja bym nie kupował. Co nie znaczy, żeby Tissota nie sprzedać i kupić coś innego.

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
:
Ładny zegarek , ale ten rozmiar da się przeżyć .

:
A może wyłudzisz tego limitowanego Seikacza od Plose zamiast Denisova? :popcorn: :złośliwiec:

Tak czy inaczej, Tissota goń ;)

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Iks napisał/a:
A może wyłudzisz tego limitowanego Seikacza od Plose zamiast Denisova? :popcorn: :złośliwiec:

Obrazek

Tak czy inaczej, Tissota goń ;)

Jestem drugi na liście :twisted:

Tyle, że to seiko stawia pod znakiem zapytania sensowność w kolekcji Żubra hmmm Dwa czerwone to lekka przesada ale póki co - głowę zaprząta mi coś w kolorze Barracudy

Ostatnio zmieniony przez Słoniu 2015-09-23, 20:59, w całości zmieniany 1 raz
:
A ten Denissov to faktycznie niezły klocek.

https://www.youtube.com/watch?v=Dvr9RIPtpMI

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum