Odpowiedz do tematu
:
Trzeba nagiąć budżet i kupić Aquaterrę...
:
Na ciemnym pasku z jakiegoś "egzotyka" zmieni się w eleganta. To imho najładniejszy zegar z tu proponowanych
prezesso napisał/a: |
Tomek dał idalną odpowiedz. Z tym, że to raczej edc niż elegant. |
Na ciemnym pasku z jakiegoś "egzotyka" zmieni się w eleganta. To imho najładniejszy zegar z tu proponowanych
:
Ostatnio zmieniony przez marekgro 2015-10-04, 17:59, w całości zmieniany 1 raz
Wygląda na to, że problem się rozwiązuje - co to będzie, będzie w odpowiednich wątkach
Dziękuję za pomoc, zwłaszcza Tomkowi.
Było pytanie o tę koronkę sygnowaną, oraz o wymagania w ogóle - bardzo dużo rzeczy założyłem, więc chciałem określić tylko szczegóły.
Założyłem, że:
- prawdopodobnie będą polecane same japończyki lub chińczyki, bo nie gonimy za Prestiżem
- w tej cenie będzie inhouse
- będzie ar
- będzie automat
I uznałem, że nie ma co pisać rzeczy oczywistych
Podlinkuję tu podobny temat, który u nas znalazłem - ktoś, kto tu trafi po czasie będzie miał wygodniej: http://czwarty-wymiar.pl/...t=22717&start=0
Dziękuję za pomoc, zwłaszcza Tomkowi.
Było pytanie o tę koronkę sygnowaną, oraz o wymagania w ogóle - bardzo dużo rzeczy założyłem, więc chciałem określić tylko szczegóły.
Założyłem, że:
- prawdopodobnie będą polecane same japończyki lub chińczyki, bo nie gonimy za Prestiżem
- w tej cenie będzie inhouse
- będzie ar
- będzie automat
I uznałem, że nie ma co pisać rzeczy oczywistych
Podlinkuję tu podobny temat, który u nas znalazłem - ktoś, kto tu trafi po czasie będzie miał wygodniej: http://czwarty-wymiar.pl/...t=22717&start=0
Ostatnio zmieniony przez marekgro 2015-10-04, 17:59, w całości zmieniany 1 raz
:
W wątkach kupno sprzedaż ?
Bo nie chcąć być prorokiem, zazwyczaj bywa tak, że sikory zanim ujrzą Bazarek są najpierw lukrowanie "cenzurowanie" we właścoiwych tego typu zakładkach.
Taki typ wstępnej zachęty przedsprzedażowej
Ostatnio zmieniony przez Bimberek 2015-10-04, 17:58, w całości zmieniany 1 raz
marekgro napisał/a: |
Wygląda na to, że problem się rozwiązuje - co to będzie, będzie w odpowiednich wątkach
|
W wątkach kupno sprzedaż ?
Bo nie chcąć być prorokiem, zazwyczaj bywa tak, że sikory zanim ujrzą Bazarek są najpierw lukrowanie "cenzurowanie" we właścoiwych tego typu zakładkach.
Taki typ wstępnej zachęty przedsprzedażowej
Ostatnio zmieniony przez Bimberek 2015-10-04, 17:58, w całości zmieniany 1 raz
:
Bimberek, moim zdaniem gros zegarków tutaj zmienia właścicieli poprzez korupcje na PW, widujemy swoje zegarki na zlotach i spotach, jeśli zdaje się Tobie, że np w takim Fotoplastikonie jest lukier - nie idź tą drogą.
Pick people of high integrity over capability. Capability degrades. Integrity compounds.
:
Macaleś w końcu tego citizena granatowego goldboya?
Skate or die!
:
prezesso, ten?
Pick people of high integrity over capability. Capability degrades. Integrity compounds.
:
A może Monaco takie jak Hegemona tylko z białą tarczą
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Dorian06, kostkom mówimy nie
:
Wuja sie znasz.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Jest tylko jedna kostka fajna, jest niebieska, ma totalizatory i jest aktualnie poza moim budżetem zegarkowym
:
Tak ten. Jak wrażenia ?
Skate or die!
:
prezesso, wszystko ma na miejscu, ale po zobaczeniu OSa Sebastiana, citek wydaje się płaski, jakby tarczę miał pod szkłem
:
Nie idź tą drogą...
marekgro napisał/a: |
OSa Sebastiana |
Nie idź tą drogą...
:
He, he, jak Długas
Odpowiedz do tematu
Santino napisał/a: | ||
Nie idź tą drogą... |
He, he, jak Długas
Some of them want to abuse you