Mieszać czy nie mieszać - znaczy czy Denissov jest tego wart
Odpowiedz do tematu

:
prezesso napisał/a:
Ta eterna ma 1 podstawową wadę i nie mowię o cenie...

Że jeszcze jej nie mam?
;)

:
No tak...

:
prezesso napisał/a:
Ta eterna ma 1 podstawową wadę i nie mowię o cenie...

Że brzydal przeokropny ? hmmm ;)

:
Wy tu o Eternie a mnie ciągle spać nie daje ten denissov :głową w mur: Trochę tematów się jeszcze na ten rok szykuje - więc może koło świąt się uda hmmm

:
Trzeba przyznać, że gust zegarkowy masz dość specyficzny, znaczy podoba Ci się dużo zegarków które podobają się większości, ale masz też takie których większość z nas by nie kupiła :D

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Iks napisał/a:
Trzeba przyznać, że gust zegarkowy masz dość specyficzny, znaczy podoba Ci się dużo zegarków które podobają się większości, ale masz też takie których większość z nas by nie kupiła :D

:)) :)) :))

W sumie to które z moich zegarków są takie be? hmmm ;)

:
Słoniu, rozważyłbym też tą wersję

Słoniu napisał/a:
W sumie to które z moich zegarków są takie be? hmmm ;)

Numero uno to plasticzany Tissot, kwintesencja brzydoty, IMHO :złośliwiec: ;)

:
Nad tym też myślałem. Tylko kolorystyka lekko z Pan Europem będzie mi się powtarzać. Stąd pomysł na eleganckiego brązika. cool

:
Tomek napisał/a:
Numero uno to plasticzany Tissot, kwintesencja brzydoty, IMHO :złośliwiec: ;)

O to to! pifko

Np. Certina też jest IMO mocno takase, (ale wiem, że ciekawą pandę ciężko znaleźć, więc tu na miękko), Xicorr hmmm , a inne nie wiem czy jeszcze są, ale nurki masz ogólnie jakieś takie bezjajeczne, aviator, vodolaz czy strzały chwilowe w postaci Ingersolli, albo tej Invicty hmmm . A z drugiej strony mega kontrast, ale tak mega, że bytu tej drugiej części nie pojmuję - Hami, Maurice, Stenki - marina i pilot chrono, Armand, Żubr, DS1 + to co puściłeś nie wiem czemu, czyli ten orient z rezerwą, kemmner, nawet zielona patelnia.

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
I to jest piękne, że nie wszystko wszystkim się podoba pifko

Najbliższe dwa zegarki są chyba jednak pewne. Tissot PRS516 - bo tak :twisted: i pewnie zaryzykuję tego denisovva hmmm

Potem pomyślę nad zmianą Veloci-T na coś nowego. Może coś szarego... Może X-wind, może union. Może w końcu się skupię i łyknę omegę zamiast się rozdrabniać hmmm

[ Dodano: 2015-10-07, 21:07 ]
BTW:

Co wam się nie podoba w:

albo w

:
O ile Tissota jeszcze rozumiem, tak Xicorra nijak :/

:
Nie mam nic do obudwu ale za te dwa miałbyś x-winda może jestem nudny ale ten zegarek jest dla mnie cały czas świetny.

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Ja tez nie pojmuję Armanda i Fiata.
Ale to Tobie mają się podobać.
Cytrynę też inna bym wybrał. ;)

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
:
Słoniu napisał/a:

Co wam się nie podoba w:

Szczerze? Nic :złośliwiec:
Jak ten pierwszy jeszcze normalny chociaż nudny to drugi... facepalm
Ale jak zauważyłeś, to Tobie ma sie podobać.

Ostatnio zmieniony przez Woytec 2015-10-07, 20:26, w całości zmieniany 1 raz
:
Xicorr mi się podoba :P Tissot i Armand zresztą też :))

Teraz jeszcze będę szukał czegoś z beżową tarczą. Streila/Sturmanskie/Steinhart Marine officer?
W sumie wszystkie typy mi się podobają :))

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum