Cześć wszystkim, jakiś czas temu pomogliście mi wybrać mi wybrać zegarek EDC. Teraz szukam czegoś do koszuli, cóż diver do niej nie pasuje . Budżet jak na zegarek mam dosyć skromny, maks 1000zł, a tylko spróbujecie mi podać więcej to nie ręczę za siebie . Więc tak do tej pory wypatrzyłem takie dwa japońce. Jeden Orient: http://www.zegarek.net/ze..._FDB0C002T.html i drugi
Seikacz: http://www.zegarek.net/ze..._SRP705K1.html. Teraz pojawia się pytanie, który ma lepszy mechanizm (w sumie to wydaje mi się, że klasą są podobne).Oczywiście wszystkie propozycje mile widziane, tylko do maks 1000 zł
P.S Byłbym zapomniał. w grę wchodzi tylko automat.
Odpowiedz do tematu
: Elegancki zegarek do koszuli i garnituru [1000zł]
"Non omnis moriar, multaque pars mei"
~Horacy
~Horacy
:
Na kizi leżą 2 orienty bambino za +/- połowę Twojego budżetu a kupując zagramanicą da się jeszcze taniej.
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
Albert Einstein
:
Ja też doradzam bambino
rinkazki napisał/a: |
... ma ktoś kod na 10% lub więcej? ... |
pdrog napisał/a: |
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane"....... |
:
Junghans Max Bill
Bambino może mu buty czyścić.
Pozdrawiam
Eryk
Bambino może mu buty czyścić.
Pozdrawiam
Eryk
We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.
:
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Erolek, to pokaż mi jeszcze, gdzie takiego juhasa za 1k PLN dostanie.
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
Albert Einstein
:
Z jakiegoś powodu ubzdurałem sobie, że to miało być 2k. Mea culpa.
Pozdrawiam
Eryk
rmaya napisał/a: |
Erolek, to pokaż mi jeszcze, gdzie takiego juhasa za 1k PLN dostanie. |
Z jakiegoś powodu ubzdurałem sobie, że to miało być 2k. Mea culpa.
Pozdrawiam
Eryk
We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.
:
Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2015-10-07, 19:26, w całości zmieniany 1 raz
Na TB wiszą klony na 9015 za +/- 600 zł
Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2015-10-07, 19:26, w całości zmieniany 1 raz
:
Pokaż go, to palcem bom ciekaw strasznie.
Albert Einstein
Albert Einstein
:
Można prosić link??
Ostatnio zmieniony przez krawiec 2015-10-07, 19:59, w całości zmieniany 1 raz
ALAMO napisał/a: |
Na TB wiszą klony na 9015 za +/- 600 zł |
Można prosić link??
Ostatnio zmieniony przez krawiec 2015-10-07, 19:59, w całości zmieniany 1 raz
:
No te bambino fajne i tanie. Tylko, która wersja nowa czy stara. Stara ma lepsze wskazówki, nowa - tarczę. Ech, jak żyć? A tak apropos co myślicie o tych zegarkach z linku?
Ostatnio zmieniony przez All 2015-10-07, 20:40, w całości zmieniany 1 raz
rmaya napisał/a: |
Na kizi leżą 2 orienty bambino za +/- połowę Twojego budżetu a kupując zagramanicą da się jeszcze taniej. |
No te bambino fajne i tanie. Tylko, która wersja nowa czy stara. Stara ma lepsze wskazówki, nowa - tarczę. Ech, jak żyć? A tak apropos co myślicie o tych zegarkach z linku?
Ostatnio zmieniony przez All 2015-10-07, 20:40, w całości zmieniany 1 raz
~Horacy
~Horacy
:
Ja za wnętrznościami na wierzchu nie przepadam, a od Seiko bambino ładniejsze IMO.
Jak Cię czytają tak Ci piszą
Daniel
Daniel
:
Ten Seiko na zdjęciu jest brzydki jak noc. Dziś na żywo go mierzyłem i był mega. Z tego co się dopatrzyłem to w środku siedzi 4R36, a to, z tego co wiem, dobry werk.
P.S Seiko bambino? Jaki to model? Chodziło ci Orienta czy jak?
[ Dodano: 2015-10-07, 22:17 ]
O kufa, co ja znalazłem w google grafice. MEGA https://yeomanseiko.files.wordpress.com/2014/12/orient_er2400ld_1.jpg?w=800. Lecę go szukać w internetach.
Meches napisał/a: |
Ja za wnętrznościami na wierzchu nie przepadam, a od Seiko bambino ładniejsze IMO. |
Ten Seiko na zdjęciu jest brzydki jak noc. Dziś na żywo go mierzyłem i był mega. Z tego co się dopatrzyłem to w środku siedzi 4R36, a to, z tego co wiem, dobry werk.
P.S Seiko bambino? Jaki to model? Chodziło ci Orienta czy jak?
[ Dodano: 2015-10-07, 22:17 ]
O kufa, co ja znalazłem w google grafice. MEGA https://yeomanseiko.files.wordpress.com/2014/12/orient_er2400ld_1.jpg?w=800. Lecę go szukać w internetach.
~Horacy
~Horacy
:
Miał na myśli, że Bambino (Orient) ładniejszy od tego Seiko składnia taka zawiła
A to co znalazłeś, to Bambino III
Ostatnio zmieniony przez goTomek 2015-10-07, 21:21, w całości zmieniany 1 raz
All napisał/a: |
P.S Seiko bambino? Jaki to model? Chodziło ci Orienta czy jak? [ Dodano: 2015-10-07, 22:17 ] O kufa, co ja znalazłem w google grafice. MEGA https://yeomanseiko.files.wordpress.com/2014/12/orient_er2400ld_1.jpg?w=800. Lecę go szukać w internetach. |
Miał na myśli, że Bambino (Orient) ładniejszy od tego Seiko składnia taka zawiła
A to co znalazłeś, to Bambino III
Ostatnio zmieniony przez goTomek 2015-10-07, 21:21, w całości zmieniany 1 raz
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
Dzięki za pomoc. Taką ładną niebieską tarczę znalazłem tylko na demusie za 850zł. Na dutyfree go nie ma ;(
Odpowiedz do tematu
goTomek napisał/a: | ||
Miał na myśli, że Bambino (Orient) ładniejszy od tego Seiko składnia taka zawiła A to co znalazłeś, to Bambino III |
Dzięki za pomoc. Taką ładną niebieską tarczę znalazłem tylko na demusie za 850zł. Na dutyfree go nie ma ;(
~Horacy
~Horacy