Mieszać czy nie mieszać - znaczy czy Denissov jest tego wart
Odpowiedz do tematu

:
Armand to i mnie pasuje.
Mogę się na Szturmańca wymienić, a co tam, niech stracę ;)

:
Słoniu napisał/a:
Może coś szarego... Może X-wind

Jakbyś sobie wziął wersję z gumą, to byś miał idealny zamiennik dla Veloci :popcorn:

[ Dodano: 2015-10-08, 10:00 ]
Woytec napisał/a:
Mogę się na Szturmańca wymienić, a co tam, niech stracę

Czymaj, czymaj, kiedyś Ci złożę absurdalną propozycję korupcyjną na tego szturmańca ;)

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Szymon
[Usunięty]
:
Iks napisał/a:
Tomek napisał/a:
Numero uno to plasticzany Tissot, kwintesencja brzydoty, IMHO :złośliwiec: ;)

O to to! pifko

Np. Certina też jest IMO mocno takase, (ale wiem, że ciekawą pandę ciężko znaleźć, więc tu na miękko), Xicorr hmmm , a inne nie wiem czy jeszcze są, ale nurki masz ogólnie jakieś takie bezjajeczne, aviator, vodolaz czy strzały chwilowe w postaci Ingersolli, albo tej Invicty hmmm . A z drugiej strony mega kontrast, ale tak mega, że bytu tej drugiej części nie pojmuję - Hami, Maurice, Stenki - marina i pilot chrono, Armand, Żubr, DS1 + to co puściłeś nie wiem czemu, czyli ten orient z rezerwą, kemmner, nawet zielona patelnia.

No kurde nie mogę do tego dać innego komentarza niż: pifko pifko pifko

:
Kurna, czasem mnie nosi co by tissota na coś wymienić, szczególnie w świetle zakupu kolejnego tissota.

Co myślicie?

:
Są ciekawsze.

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Iks napisał/a:
Są ciekawsze.

W tym budżecie? Szarak jakiś ciekawy? Kurna - no mi pomysłów brak hmmm

:
A jaki budżet? Doliczasz hajs za veloci?

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Słoniu, x-wind :popcorn:

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
powiedzmy 4.5k (po sprzedaży veloci-t).

X-wind - no nie do końca to jest to. Wiele razy się łamałem (nawet w zeszły weekend snajpera wyłączyłem) - ale to chyba nie to czego szukam. To samo X-patrol.

:
Słoniu ma chyba jakąś awersję do X-winda, a to jest jeden z najfajnieszych chroniaczy na rynku, nie bez kozery Hamilton go tłucze od lat - a cena rośnie.

https://www.youtube.com/watch?v=Hjws2Nvp_QI

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Prawda. W swoim budżecie X-wind jest bezkonkurencyjny.

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
:
X-winda może kiedyś po kilku głębszych w końcu popełnię cool

:
X-winda to może i ja bym spróbował kiedyś...?

:
Nosi mnie bo PRSka dostępna będzie dopiero w listopadzie. Może jakoś wytrzymam ten miesiąc i potem chyba pomyślę nad X-windem/Denissovem/Striela/Atlanticiem i ewentualną sprzedaż Tissota.

[ Dodano: 2015-10-10, 21:59 ]
Santino napisał/a:
X-winda to może i ja bym spróbował kiedyś...?

Kufa, Sylwek - no nie pomagasz :głową w mur:

:
Każdy ma inny gust Łukasz ale xicorr, tissot nawet nie mają do niego startu. Mechanizm z wydłużona rezerwą do 60h piękne indeksy. Może brak AR troszkę obniża wartość ale do 4,5 k nie ma konkurencji IMO.

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum