Słoniu, zjada tego Atlantica
Odpowiedz do tematu
:
:
Santino, pewnie kilka razy mierzyleś on się dobrze układa nawet na mniejszych nadgarstkach tylko Ty chyba kiedyś pisałeś co ja w nim widzę
[ Dodano: 2015-10-10, 22:02 ]
Słoniu, a może jakiś Citizen chrono eco może akurat się spodoba.
[ Dodano: 2015-10-10, 22:02 ]
Słoniu, a może jakiś Citizen chrono eco może akurat się spodoba.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Se kurna przez was teraz poważnie myślę nad przeczekaniem chęci zakupu Denissova, sprzedażą tissota Veloci-t i zakupem X-winda pod choinkę
[ Dodano: 2015-10-10, 22:05 ]
No żeś mi przypomniał
[ Dodano: 2015-10-10, 22:05 ]
mazik77 napisał/a: |
Słoniu, zjada tego Atlantica
Obrazek |
No żeś mi przypomniał
:
Słoniu, z X nie ma problemu. Jak nie podejdzie to szybko znajdziesz nowego nabywcę.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
No wiadomo, że każdy lubi to co lubi Ale właśnie X-wind to jest taki zegar z dużym wow-factorem i dla wzegarkowionych i dla laika. Przy tym on na różnych paskach zmienia się nie do poznania np. na gumie, czyli w stylu bliskim Veloci-T.
Na skórze to inny zegar:
i na bransie jeszcze inny:
A była jeszcze taka wersja:
Naprawdę kawał porządnej designerskiej roboty
A dla kontrastu tu imo poszczególne elementy są poskładane w totalnie bezładny sposób, nic do siebie nie pasuje
kornel91 napisał/a: |
Każdy ma inny gust Łukasz ale xicorr, tissot nawet nie mają do niego startu. |
No wiadomo, że każdy lubi to co lubi Ale właśnie X-wind to jest taki zegar z dużym wow-factorem i dla wzegarkowionych i dla laika. Przy tym on na różnych paskach zmienia się nie do poznania np. na gumie, czyli w stylu bliskim Veloci-T.
Na skórze to inny zegar:
i na bransie jeszcze inny:
A była jeszcze taka wersja:
Naprawdę kawał porządnej designerskiej roboty
A dla kontrastu tu imo poszczególne elementy są poskładane w totalnie bezładny sposób, nic do siebie nie pasuje
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Ostatnio zmieniony przez mazik77 2015-10-10, 21:13, w całości zmieniany 1 raz
Ja tez bym chetnie tego szaraka SOL odkupil jak by nie podszedl
Ostatnio zmieniony przez mazik77 2015-10-10, 21:13, w całości zmieniany 1 raz
:
kornel91, kiedyś mi się X Wind kompletnie nie podobał.
Ale tak samo miałem z Marinemasterem
Ale tak samo miałem z Marinemasterem
:
Gust Ci się poprawia.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
+1
Dorian06 napisał/a: |
Gust Ci się poprawia.
|
+1
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
+1
kornel91 napisał/a: | ||
+1 |
+1
:
Ewoluuje
Dorian06 napisał/a: |
Gust Ci się poprawia.
|
Ewoluuje
:
Pytanie, czy w dobrym kierunku
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
O to to
Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!
:
Odpowiedz do tematu
Temat zakończył się zakupem Sturmasnkiej strelki
3133 jest? Jest
Co nie znaczy, że Barracudy nie będzie w przyszłym roku w planach! Dzięki też za przypomnienie X-winda (choć on sam o sobie nie pozwala zapomnieć i Spirita)
3133 jest? Jest
Co nie znaczy, że Barracudy nie będzie w przyszłym roku w planach! Dzięki też za przypomnienie X-winda (choć on sam o sobie nie pozwala zapomnieć i Spirita)