Odpowiedz do tematu
:
... ten temat jeszcze się ciągnie?
rinkazki napisał/a: |
... ma ktoś kod na 10% lub więcej? ... |
pdrog napisał/a: |
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane"....... |
:
Witam wszystkich po cholernie długiej NIEOBECNOŚCI.
Moi mili: WARTO WALCZYĆ O SWOJE - ZAWSZE
Wysłałem swatchgroup POLSKA pismo z prośbą o odniesienie się do niego w ciągu 14dni. Zostałem przekierowany do managera obsługi klienta. Zegarek został ponownie wysłany do Szwajcarii, aby serwis wymienił elementy TARCZY. Po miesiącu i ZEROWYM kontakcie dostałem informację, że zostanie mi przygotowana wycena za naprawę PASKA i SZKŁA. Odpisałem, że zgodziłem się TYLKO na wymianę elementów tarczy (zgodnie z waszymi radami nie chciałem już inwestować w tak marnej jakości zegarek).
Po ok 2 miesiącach od 1 maila, dostałem paczkę. W niej był nowiuśki zegarek CK ze wszystkimi oryginalnymi foliami.
Morał ? Nie popełniajcie tego błędu co ja - inwestujcie w marki z długoletnią tradycją. 2) ZAWSZE WALCZCIE O SWOJE, czy to jest zwrot czy gwarancja, zawsze trzeba się bić i rozpychać o swoje ciężko zarobione pięniadze !
Moi mili: WARTO WALCZYĆ O SWOJE - ZAWSZE
Wysłałem swatchgroup POLSKA pismo z prośbą o odniesienie się do niego w ciągu 14dni. Zostałem przekierowany do managera obsługi klienta. Zegarek został ponownie wysłany do Szwajcarii, aby serwis wymienił elementy TARCZY. Po miesiącu i ZEROWYM kontakcie dostałem informację, że zostanie mi przygotowana wycena za naprawę PASKA i SZKŁA. Odpisałem, że zgodziłem się TYLKO na wymianę elementów tarczy (zgodnie z waszymi radami nie chciałem już inwestować w tak marnej jakości zegarek).
Po ok 2 miesiącach od 1 maila, dostałem paczkę. W niej był nowiuśki zegarek CK ze wszystkimi oryginalnymi foliami.
Morał ? Nie popełniajcie tego błędu co ja - inwestujcie w marki z długoletnią tradycją. 2) ZAWSZE WALCZCIE O SWOJE, czy to jest zwrot czy gwarancja, zawsze trzeba się bić i rozpychać o swoje ciężko zarobione pięniadze !
:
Super, że się udało.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
gratuluję uporu i efektu końcowego
:
Dobra wiadomość jest taka, że w końcu się udało ale bardzo zła, że nawet o swoje, to co sie należy, trzeba się wykłócać i załatwiać jak za poprzedniego ustroju
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
pamiętasz tamte czasy czy z nestorem z Wawy gadałeś?
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2015-10-12, 11:39, w całości zmieniany 1 raz
goTomek napisał/a: |
jak za poprzedniego ustroju |
pamiętasz tamte czasy czy z nestorem z Wawy gadałeś?
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2015-10-12, 11:39, w całości zmieniany 1 raz
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
ale młodszy od Nestora
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Odpowiedz do tematu
Zajadłość mnie chyba posądza o bliższą znajaomość z tym Niemcem, co mu zegarki i okulary chowa
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй