Odpowiedz do tematu
:
[ Dodano: 2015-10-12, 21:29 ]
[ Dodano: 2015-10-12, 21:29 ]
Non serviam.
:
9015 - ale nie mogę znaleźć niczego sensownego... no chyba że coś od ETA będzie pasowało
Dorian06 napisał/a: | ||||
W środku jakąś Myota. Na pewno jakieś wskazówki pasują. |
9015 - ale nie mogę znaleźć niczego sensownego... no chyba że coś od ETA będzie pasowało
Nieczynne z powodu że zamknięte
:
Musiałeś tego psa z wifi wyciągać tak około dwóch tygodni temu palec mnie świerzbił w tym temacie
barteq_m napisał/a: |
Obrazek
[ Dodano: 2015-10-12, 21:29 ] Obrazek |
Musiałeś tego psa z wifi wyciągać tak około dwóch tygodni temu palec mnie świerzbił w tym temacie
Jak Cię czytają tak Ci piszą
Daniel
Daniel
:
Daito, a taka opcja
barteq_m, ta Armida jest świetna- raz, że super koperta (wiem, bo mam), dwa- niebiesko-pomarańczowe zegarki są imo często przeładowane, ale tutaj ten stalowy bezel dodaje surowości i wszystkiego jest w sam raz
barteq_m, ta Armida jest świetna- raz, że super koperta (wiem, bo mam), dwa- niebiesko-pomarańczowe zegarki są imo często przeładowane, ale tutaj ten stalowy bezel dodaje surowości i wszystkiego jest w sam raz
:
no musiałem, bo krąże od dwóch dni wokół niego...tylko raz bardziej się podoba ten, a drugiego dnia czerwony
[ Dodano: 2015-10-12, 22:08 ]
Machu, no jeszcze jakby miala nakładane stalowe indeksy to już byłoby bosko i klikałbym
Meches napisał/a: |
Musiałeś tego psa z wifi wyciągać tak około dwóch tygodni temu palec mnie świerzbił w tym temacie |
no musiałem, bo krąże od dwóch dni wokół niego...tylko raz bardziej się podoba ten, a drugiego dnia czerwony
[ Dodano: 2015-10-12, 22:08 ]
Machu, no jeszcze jakby miala nakładane stalowe indeksy to już byłoby bosko i klikałbym
Non serviam.
:
Dzięki chłopy za pomoc
Daniel
Daniel
:
A co wybrane/kupione?
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
Widziałem tą opcję tyle że w wersji pomarańczowej... ale jakieś takie te wskazówki za małe chyba... zresztą... :
Machu napisał/a: |
Daito, a taka opcja
[url=http://i273.photobuc...gpv.jpg]Obrazek[/URL] |
Widziałem tą opcję tyle że w wersji pomarańczowej... ale jakieś takie te wskazówki za małe chyba... zresztą... :
Nieczynne z powodu że zamknięte
:
Pierwotna koncepcja
goTomek napisał/a: |
A co wybrane/kupione? |
Pierwotna koncepcja
Daniel
Daniel
:
Meches, znaczy sumo
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Daniel
Daniel
:
Poprzednio jakoś tak mało niebieski wyszedł. To pokażę jeszcze raz. A jesli ktoś znajdzie, to zamawiam dwa
:
Kiedyś znalazłem, dzięki temu teraz nosisz
Z_bych napisał/a: |
ktoś znajdzie |
Kiedyś znalazłem, dzięki temu teraz nosisz
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
Nie uważam, raczej sporo nurków ma przeskalowane, lekko za duże wskazówki- zwykle tyczy się to wszelkich swordów/plongerów, imo te powyżej są właśnie ok
Daito napisał/a: | ||
Widziałem tą opcję tyle że w wersji pomarańczowej... ale jakieś takie te wskazówki za małe chyba... zresztą... : Obrazek Obrazek |
Nie uważam, raczej sporo nurków ma przeskalowane, lekko za duże wskazówki- zwykle tyczy się to wszelkich swordów/plongerów, imo te powyżej są właśnie ok
:
Odpowiedz do tematu
goTomek przyjacielu mój złotousty i ręki znajdź jeszcze jednego... Za tyle samo rzecz jasna