Odpowiedz do tematu
:
i to jest rzeczowa odpowiedź
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Ja tam nigdy do odchyłek nie przykładałem specjalnej wagi, acz musze przyznać że 9015 w Huldrze ma tendencję do nadmiernego nieco przyspieszania
Natomiast właśnie fajnie płynąca sekunda to jest to, co robi różnicę
Natomiast właśnie fajnie płynąca sekunda to jest to, co robi różnicę
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
: Re: Rolex Sub
Te tigery są fajne ale nie spełniają jednego warunku z zapytania tj. nakładanych (a tym bardziej polerowanych) indeksów.
krawiec napisał/a: | ||
Tiger concept ma zegarki z wypukłym szkłem, niestety nie jest to szafir. O ile poprzednie modele nie były dość udane, to już są wypusty w wersji V4, w których poprawiono mankamenty poprzedników i spasowanie i jakość materiałów stoi na wysokim poziomie, http://www.tiger-concept.com/ Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek |
Te tigery są fajne ale nie spełniają jednego warunku z zapytania tj. nakładanych (a tym bardziej polerowanych) indeksów.
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
Albert Einstein
:
akurat tarczę z nakładanymi indeksami to helena i raffles ma na przykład
http://rafflestime.com/pl...te-white-lume/, możesz zamienić
zdaje się że nożki w dg2813 i 8215 są takie same?
http://rafflestime.com/pl...te-white-lume/, możesz zamienić
zdaje się że nożki w dg2813 i 8215 są takie same?
:
Ratler Wściekły I, poza tym 8215 ma tendencję do skakania, w moim Barbosie mnie to wkurzało jak w co drugim-trzecim okrążeniu tarczy sekudnik potrafił się zatrzymać na godz 2, o czym po 10 sekundach skoczyc na godzine 4..
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Ostatnio zmieniony przez carpetmonster 2015-10-14, 23:46, w całości zmieniany 1 raz
ja mam od niedawna tigera concepta v4. Mało nosiłem bo to nato z którym go dają kompletnie nie pasuje, dopiero jedzie do mnie porządny pasek. Zegar wykonany jest zaskakująco fajnie, luma całkiem ok (a przynajmniej lepsza niż w parnisach). Wziałem na DG bo bałem się wydawać kasę na coś lepszego plus przez rok miałem zegarek na DG i sprawował się dobrze.
Bezel chodzi ciężko strasznie i z klikiem, podobno w poprzednich wersjach miał konstrukcję jak w amfibiach (drut) i latał. Teraz w v4 jest ok. Szkło to wg twórcy szafir, z tego co sam widzę bez żadnego antyrefleksu. Fajnie wypukły. Tarcza jest ładnie wydrukowana i moim zdaniem nie ma potrzeby zamieniać. Sam chciałem kupić na rafless coś z nakładanymi indeksami ale jak zobaczyłem na żywo postanowiłem odpuścić.
Bezel chodzi ciężko strasznie i z klikiem, podobno w poprzednich wersjach miał konstrukcję jak w amfibiach (drut) i latał. Teraz w v4 jest ok. Szkło to wg twórcy szafir, z tego co sam widzę bez żadnego antyrefleksu. Fajnie wypukły. Tarcza jest ładnie wydrukowana i moim zdaniem nie ma potrzeby zamieniać. Sam chciałem kupić na rafless coś z nakładanymi indeksami ale jak zobaczyłem na żywo postanowiłem odpuścić.
Ostatnio zmieniony przez carpetmonster 2015-10-14, 23:46, w całości zmieniany 1 raz
:
Ostatnio zmieniony przez teston 2015-10-15, 08:02, w całości zmieniany 1 raz
NY6020-54L na KIZI ?
Ostatnio zmieniony przez teston 2015-10-15, 08:02, w całości zmieniany 1 raz
Pozdrawiam
TomeK (Teston)
*** Me, citizenoholic ***
TomeK (Teston)
*** Me, citizenoholic ***
:
carpetmonster, a sprawdzałeś WR w warunkach rzeczywistych?
:
ale do tigera tarcza z nakładanymi indeksami będzie pasować jak świni siodło przynajmniej w tym modelu który tutaj prezentujecie z kopertą nawiązującą do 6538, myślę że nic lepszego jak tisella to nie znajdziesz w tej cenie
:
A ten Tisell to ile? 200$?
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Nie testowałem WR. Niby są foty na których ludzie topią te zegarki w wiadrach, niby koperta ok i szanse na to że woda wejdzie przez dekiel albo koronkę są zerowe, ale nie ufam mocowaniu szkła i wolałem nie ryzykować sprawdzenia.
:
Michał, 199 usd, ja kupiłem w promocji:) 180 martwych prezydentów
:
Nadal są po 180 USD (z wysyłką) o ile są na stanie.
mi ostatnio napisał że ma 5 sztuk więc nie gwarantuje że mi wyśle (miał poczekać 1 dzień na kasę).
do tej pory nie otrzymałem rachunku na paypala więc odpuściłem sobie.
może wpadnie coś ciekawszego.
mi ostatnio napisał że ma 5 sztuk więc nie gwarantuje że mi wyśle (miał poczekać 1 dzień na kasę).
do tej pory nie otrzymałem rachunku na paypala więc odpuściłem sobie.
może wpadnie coś ciekawszego.
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
Albert Einstein
:
Dziękuje za pomoc!!
Zegarek zapłacony. Teraz trzeba poczekac )
Zegarek zapłacony. Teraz trzeba poczekac )
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
Odpowiedz do tematu
Apa13, będziesz Pan zadowolniony